reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dzieujemy Cioci Larvuni:-)
witajcie mamcie dzieki za wszystkie rady
dzis juz lepiej, regularne karmienie a nie wiszenie na cycubylismy na wizycie u pediatry, malutka jak sie urodzila wazyla 3500 przed wyjsciem ze szpitala 3200 a teraz-po pierwszym miesiacu- 4700 mala pyza z niej ale tak to jest , ja ja wybudzalam na karmienie co 3 godziny i co 4,5 w nocy wiec co sie dziwicteraz juz daje na luz:-) wrocilysmy od lekarza ok13 to mala dostala cyca, dwie godzinki sie meczyla z brzuszkiem i gazami:-( i jak zasnela to spala do ok19 i zostala wybudzona przeze mnie w koncu na cyca no bo ile mozna spac;-) chyba szykuje cos na noc:-) teraz znowu spi
sabina gratuluje pierwszego miesiaca nasze dzieciaki roznia sie tylko jednym dniemmoja jest starsza
anineczka udanej podrozy i wracaj do nas szybciutko!!!!:-)
dzis juz lepiej, regularne karmienie a nie wiszenie na cycubylismy na wizycie u pediatry, malutka jak sie urodzila wazyla 3500 przed wyjsciem ze szpitala 3200 a teraz-po pierwszym miesiacu- 4700 mala pyza z niej ale tak to jest , ja ja wybudzalam na karmienie co 3 godziny i co 4,5 w nocy wiec co sie dziwicteraz juz daje na luz:-) wrocilysmy od lekarza ok13 to mala dostala cyca, dwie godzinki sie meczyla z brzuszkiem i gazami:-( i jak zasnela to spala do ok19 i zostala wybudzona przeze mnie w koncu na cyca no bo ile mozna spac;-) chyba szykuje cos na noc:-) teraz znowu spi
sabina gratuluje pierwszego miesiaca nasze dzieciaki roznia sie tylko jednym dniemmoja jest starsza
anineczka udanej podrozy i wracaj do nas szybciutko!!!!:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kathe dziekujemy ładnie rosnie Marysia wowwwwwwww
Larvunia juz sie do niej dorwałam jakie pysznosci jammi jami mam nadzieje ze Kacperek bedzie spał przez obzarstwo mamy:-)
a i jeszcze co do kapieli ja kąpi codziennie:-) juz taki mamy rutuał:-)
Larvunia juz sie do niej dorwałam jakie pysznosci jammi jami mam nadzieje ze Kacperek bedzie spał przez obzarstwo mamy:-)
a i jeszcze co do kapieli ja kąpi codziennie:-) juz taki mamy rutuał:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
zapaszam na poczestunek:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mamcie sms od Jolie:
"Od 3 w nocy jestem w szpitalu ze skurczami które przychodziły i odchodziły oraz z odchodzącym czopem śluzowym. Właśnie dostałam czopek glic. i czekam co dalej.
Skurcze bolą jak cholera i za każdym razem nie wiem czy dam radę wytrzymać następne.
Ściskam wszystkie Mamy i ich maluchy."
Joli dasz radę trzymamy mocno kciuki.
"Od 3 w nocy jestem w szpitalu ze skurczami które przychodziły i odchodziły oraz z odchodzącym czopem śluzowym. Właśnie dostałam czopek glic. i czekam co dalej.
Skurcze bolą jak cholera i za każdym razem nie wiem czy dam radę wytrzymać następne.
Ściskam wszystkie Mamy i ich maluchy."
Joli dasz radę trzymamy mocno kciuki.
Hej dziewczyny
Witam się jak zwykle zmęczona i przytłoczona dzieciarnią i obowiązkami.
u mnie po staremu Igi cyca i śpi, Wiku szaleje...
Mąż na dwóch etatach, więc go od rana do wieczora nie ma w domu.
Dobrze, że chociaż na noc przychodzi
...
chodzę jak robot, jak coś robię to w myślach mam plan co będzie następne robione żeby się ze wszystkim wyrobić za dnia, bo brudne gary, bo pranie, bo obiad, bo bachor nr 1 wrzeszczy, bo bachor nr 2 zrobił kupę itp...
NIE MAM CZASU!!! :-(
a tego posta piszę już chyba kilka godzin
No Jolie kochana dasz radę! Trzymamy kciuki!
Witam się jak zwykle zmęczona i przytłoczona dzieciarnią i obowiązkami.
u mnie po staremu Igi cyca i śpi, Wiku szaleje...
Mąż na dwóch etatach, więc go od rana do wieczora nie ma w domu.
Dobrze, że chociaż na noc przychodzi
chodzę jak robot, jak coś robię to w myślach mam plan co będzie następne robione żeby się ze wszystkim wyrobić za dnia, bo brudne gary, bo pranie, bo obiad, bo bachor nr 1 wrzeszczy, bo bachor nr 2 zrobił kupę itp...
NIE MAM CZASU!!! :-(
a tego posta piszę już chyba kilka godzin
No Jolie kochana dasz radę! Trzymamy kciuki!
reklama
Podziel się: