reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witajcie mamcie:rofl2: dzieki za wszystkie rady
dzis juz lepiej, regularne karmienie a nie wiszenie na cycu:tak:bylismy na wizycie u pediatry, malutka jak sie urodzila wazyla 3500 przed wyjsciem ze szpitala 3200 a teraz-po pierwszym miesiacu- 4700:rofl2: mala pyza z niej:rofl2: ale tak to jest , ja ja wybudzalam na karmienie co 3 godziny i co 4,5 w nocy wiec co sie dziwic:-pteraz juz daje na luz:-) wrocilysmy od lekarza ok13 to mala dostala cyca, dwie godzinki sie meczyla z brzuszkiem i gazami:-( i jak zasnela to spala do ok19 i zostala wybudzona przeze mnie w koncu na cyca:-p no bo ile mozna spac;-) chyba szykuje cos na noc:-) teraz znowu spi:szok:

sabina gratuluje pierwszego miesiaca:tak: nasze dzieciaki roznia sie tylko jednym dniem:-pmoja jest starsza:-p

anineczka udanej podrozy i wracaj do nas szybciutko!!!!:-)

Kathe dziekujemy:) ładnie rosnie Marysia wowwwwwwww:)
Larvunia juz sie do niej dorwałam:) jakie pysznosci jammi jami:) mam nadzieje ze Kacperek bedzie spał przez obzarstwo mamy:-)

a i jeszcze co do kapieli ja kąpi codziennie:-) juz taki mamy rutuał:-)

Mamcie sms od Jolie:
"Od 3 w nocy jestem w szpitalu ze skurczami które przychodziły i odchodziły oraz z odchodzącym czopem śluzowym. Właśnie dostałam czopek glic. i czekam co dalej.
Skurcze bolą jak cholera i za każdym razem nie wiem czy dam radę wytrzymać następne.
Ściskam wszystkie Mamy i ich maluchy."

Joli dasz radę trzymamy mocno kciuki.

Hej dziewczyny

Witam się jak zwykle zmęczona i przytłoczona dzieciarnią i obowiązkami.
s030.gif
d025.gif
d030.gif
e010.gif
g030.gif
p040.gif

u mnie po staremu Igi cyca i śpi, Wiku szaleje...
Mąż na dwóch etatach, więc go od rana do wieczora nie ma w domu.
Dobrze, że chociaż na noc przychodzi
b045.gif
... :sorry2:

chodzę jak robot, jak coś robię to w myślach mam plan co będzie następne robione żeby się ze wszystkim wyrobić za dnia, bo brudne gary, bo pranie, bo obiad, bo bachor nr 1 wrzeszczy, bo bachor nr 2 zrobił kupę itp... :eek:
NIE MAM CZASU!!! :-(
a tego posta piszę już chyba kilka godzin :szok:

No Jolie kochana dasz radę! Trzymamy kciuki! :tak::tak::tak:

reklama
Do góry