reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Ja nie czekam 5 min,srednio koło minuty go trzymam i odkładam,po butki zaraz mu sie odbija po cycku nie chce,on nawet nie ulewa,ładnie pije wiec sie nie nałyka powietrza.

reklama
Kathhe ale wiesz taki pierwszy lepszy to ja tam nie chce.hihih
Ja swięta pewnie u siostry spedzę,bo ja nie dam rady z amluszkiem swiat przygotowac dla calej rodzinki.wiec beda swieta u siostry,juz sie doczekac nie moge hihi

dziekuje Women staralam sie jak najlepiej zrobic ale za ciemno juz jest

kurcze tutaj wieczor-noc juz o 16 jest :szok:

dziewczyny ale te Swieta beda fajne co nie?:-)mamy nasze malenstwa przy sobie.
dokladnie kathe :tak: moj mi dzis powiedzial ze dostal juz na swieta najlepszy prezent na swiecie :-) :-)
juz tez sie nie moge doczekac swiat, chociaz u mnie to skromne beda, bo sama wszystkiego nie przyszykuje, a tu w angli tak nie obchodza swiat jak w PL, 24.12 nawet moj bedzie musial pracowac :szok: :-(

reklama
lilka ale tam u Ciebie bajecznie!!!

ja swieta u moich rodzicow
i chyba z 15 osob jak co roku ;-)
po drugiej stronie ulicy mieszka siostra mojego taty z mezem i dziecmi plus babcia
wiec jest na kupie

lubie swieta

Do góry