reklama
hehe lilka to fajnie macie, u nas szaro i ponuro bez sniegu, ciagle pada
Lilka pisalas ze wy z mezulkiem po ciazy z Mili zaczeliscie "sie przytulac" juz po 2tygodniach. Wszystko bylo wporzadku??ja sie zastanawiam czy juz moglibysmy , oj juz baaardzo mam ochote wizyta u lekarza za 10dni ale nie wiem czy wytrzymam. Od czego to zalezy czy juz mozna czy nie
Lilka pisalas ze wy z mezulkiem po ciazy z Mili zaczeliscie "sie przytulac" juz po 2tygodniach. Wszystko bylo wporzadku??ja sie zastanawiam czy juz moglibysmy , oj juz baaardzo mam ochote wizyta u lekarza za 10dni ale nie wiem czy wytrzymam. Od czego to zalezy czy juz mozna czy nie
Lilka
Fanka BB :)
dokladnie
ja sie czuje jakby swieta juz byly
choinka na podworku juz stoi i swieci
a ja dzisiaj posciagalam naklejki z okien Haloween-tak to sie pisze? i ponaklejalam juz swiateczne witraze i naklejki :-)
siedze tu a za oknem widze naszego pana balwana (specjalnie go tak przed opknami lepilysmy by go widziec) i te choinke i...jak ja tak lubie :-):-):-):-)
ja sie czuje jakby swieta juz byly
choinka na podworku juz stoi i swieci
a ja dzisiaj posciagalam naklejki z okien Haloween-tak to sie pisze? i ponaklejalam juz swiateczne witraze i naklejki :-)
siedze tu a za oknem widze naszego pana balwana (specjalnie go tak przed opknami lepilysmy by go widziec) i te choinke i...jak ja tak lubie :-):-):-):-)
sugarspunsister
matka polka superstar
wisienka jak dziecko nie beknie po 5 min to mozna zalozyc ze nie nalykalo sie powietrza
co do czkawki to albo dac cyca albo ponosic i sama minie
co do czkawki to albo dac cyca albo ponosic i sama minie
Lilka
Fanka BB :)
hmm Kathe to zalezy od ciebie,jak czujesz sie ok i gotowa to sru do lozka :-)
my wtedy nawet dwoch tygodni nie odczekalismy a bylam pozszywana...jak sobie teraz o tym pomysle to wow jaka odwazna bylam ale instynkt wygral hehee
teraz pewnie juz bysmy ten teges ale przez Mile spimy osobno
a mialas cc czy pn?
my wtedy nawet dwoch tygodni nie odczekalismy a bylam pozszywana...jak sobie teraz o tym pomysle to wow jaka odwazna bylam ale instynkt wygral hehee
teraz pewnie juz bysmy ten teges ale przez Mile spimy osobno
a mialas cc czy pn?
dziewczyny ale te Swieta beda fajne co nie?:-)mamy nasze malenstwa przy sobie. Juz nie moge sie doczekac ubierania choinki Jak spedzacie Swieta?macie juz plany? do nas pewnie przyjda dziadkowie i maly 4ro letni wujek Marysi , posiedza z godzinke i zostaniemy w trojke:-) juz sie nie moge doczekac, bedzie pieknie...
reklama
Podziel się: