reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
hehe lilka to fajnie macie, u nas szaro i ponuro bez sniegu, ciagle pada
Lilka pisalas ze wy z mezulkiem po ciazy z Mili zaczeliscie "sie przytulac" juz po 2tygodniach. Wszystko bylo wporzadku??ja sie zastanawiam czy juz moglibysmy , oj juz baaardzo mam ochote:-p wizyta u lekarza za 10dni ale nie wiem czy wytrzymam. Od czego to zalezy czy juz mozna czy nie:zawstydzona/y:

dokladnie
ja sie czuje jakby swieta juz byly
choinka na podworku juz stoi i swieci

a ja dzisiaj posciagalam naklejki z okien Haloween-tak to sie pisze? i ponaklejalam juz swiateczne witraze i naklejki :-)
siedze tu a za oknem widze naszego pana balwana (specjalnie go tak przed opknami lepilysmy by go widziec) i te choinke i...jak ja tak lubie :-):-):-):-)

hmm Kathe to zalezy od ciebie,jak czujesz sie ok i gotowa to sru do lozka :-)
my wtedy nawet dwoch tygodni nie odczekalismy a bylam pozszywana...jak sobie teraz o tym pomysle to wow jaka odwazna bylam :-p ale instynkt wygral hehee

teraz pewnie juz bysmy ten teges ale przez Mile spimy osobno :sorry2:

a mialas cc czy pn?

ja tez do odbijania czekam ok5min, a co do czkawki to cyc a jak nie chce to opatulam w kocyk i sie przytulamy-bo malutka sie denerwuje i placze jak ma czkawke wtedy moja bliskosc jej pomaga

dziewczyny ale te Swieta beda fajne co nie?:-)mamy nasze malenstwa przy sobie. Juz nie moge sie doczekac ubierania choinki:tak: Jak spedzacie Swieta?macie juz plany? do nas pewnie przyjda dziadkowie i maly 4ro letni wujek Marysi , posiedza z godzinke i zostaniemy w trojke:-) juz sie nie moge doczekac, bedzie pieknie...

reklama
Do góry