reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

women no wlasnie nie znam zadnych kolysanek i czasem zeby uspokic mala wymyslam jakies gupie pioseneczki:-) maz sie juz ze mnie nabija:-p
czasem tez puszczam jej muzyke bobasa, sluchalam jej przez cala ciaze i mala juz ja kojarzy, zasypia bardzo czesto przy niej:tak:

Ja sobie kawusie pije, cos mnie naszlo, moze przez te niskie cisnienie.
Mojej corci chyba tez sie udziela pogoda bo po 5godzinach musialam ja dobudzic na karmienie-co jej sie nie podobalo ale wessala sie w koncu w cyca i widac ze byla glodna bo lykala baardzo glosno:-p zasnela w trakcie i spi :szok: nawet nie mialam sumienia jej odbekiwac tak twardo zasnela. Albo zmeczone dziecko albo szykuje sily na nocke dla swoich rodzicow:-p a ja zamiast spac z nia pije kawke i sie obijam:-p:-p Jutro pierwsza wizyta kontrolna u lekarza, jak takie wizyty wygladaja???dlugo trwaja?

reklama
ignacy ma kolysanki mini mini i sa super, wlaczam mu przed snem zawsze
teraz jest 2 cz i mam zamiar kupic

u nas katar jakos znika
grucha, sterimar ii nasivin
do tego pielucha mokra na kaloryfer i kropelki mietowe z goraca woda w misce pod kolyska...

uff

ja juz chrzanie tabsy
bralam cilest a potem yasmin przed ciaza of kors z ignacym i bylo ok
teraz zakladam mirene i juz zapominam o tej sprawie raz a porzadnie:cool2:

No właśnie Kathhe muszę coś zciągnąć z internetu dla malucha,zeby tez mu sie podobało,narazie puszczam mu pozytywki bardzo je lubi i uspokajaj go odrazu.

A gdzie mozna kupic te kołysanki mini mini?I ile kosztują?Sprawdze jeszcze na necie może bedą?
My z katarem sie jeszcze męczymy,czekam na tate az wroci zeby isc do apteki po sterimar lub nasivin.

dziewczyny dziekuje za odpowiedzi

my poszlysmy na ''spacer''--tutaj sa takie zaspy ze o spacerze mozna zapomniec--- ja z Milenka na podworku lepilysmy duzego balwana :-) i tak jakos godzina na sniegu nam zeszla
Hania sobie spala i od spaceru wypila mleczko i spi

ja cosik z grubsza chatke ogarnelam,obiad zrobilam i padam :happy2:

Wisienko u nas tez czesto sa czkawki i bardzo dlugo
wtedy wyciagam cyca jak juz mala dlugo sie meczy,popije i przechodzi
innego sposobu nei znam

Ja tez daje cyca i przechodzi czkawka.A co do odbijania to nie zawsze małego biore do odbicia,zawsze po butli ale po cycku to zalezy,jak zasnie to go dokładam na boczek tylko.

reklama
Do góry