Hejka
ja dzisiaj byłam u ginki na przeglądzie, ładnie wszystko wygojone :-)
Sugar u mnie mirena odpada jestem w grupie ryzyka bo miałam 2 cesarki, więc bankowo teraz mi jej ginka nie założy...
mam do wyboru cerazette albo depo proverę - bo jestem cycową mamą. Czekam teraz na wyniki wątroby mojej biednej się okaże czy mogę się szprycować hormonami :-) a pierwszy seksik juz był 4 dni temu
tak, w każdej aptece powinni mieć.
jak się czujesz zmęczona i osłabiona to bierz witaminki!
Pati a jak oczko Marcelka? U nas się wygoiło, ropka poszła precz jakiś tydzień temu i już nie wraca, więc uważam sprawę zamkniętą
Lilka ale fajowy bałwan, taki duuuży!
Ja też się nie mogę doczekać Świąt! bo maj hasbend będzie w domku,
jupi! :-)
poza tym ja nic nie robię, idziemy się byczyć do teściów i objadać rodzinkę z pyszności
ja dzisiaj byłam u ginki na przeglądzie, ładnie wszystko wygojone :-)
Sugar u mnie mirena odpada jestem w grupie ryzyka bo miałam 2 cesarki, więc bankowo teraz mi jej ginka nie założy...
mam do wyboru cerazette albo depo proverę - bo jestem cycową mamą. Czekam teraz na wyniki wątroby mojej biednej się okaże czy mogę się szprycować hormonami :-) a pierwszy seksik juz był 4 dni temu
Moj Dorian tez ma katar,strasznie go to wkurza,bo ani dobrze zjesc ani smoczka ani spać,bo nie moze bidny oddychać.Ja kłade mokre reczniki na kaloryfer ale musze zrobic tak jak mowisz zakupic te krople.W aptece je dostanę?
tak, w każdej aptece powinni mieć.
Jestem ciagle niewyspana i glodna chyba brakuje mi jakis witamin bo te zmeczenie teraz sie pojawilo i nie jest takim typowym niewyspaniem tylko po prostu oslabieniem. Dziewczyny dalej bierzecie witaminy dla kobiet w ciazy? ja bralam w ciazy feminatal i teraz juz nie, zastanawiam sie moze powinnam? lekarz w wypisie mi nic takiego nie zalecal ale chyba powinno sie brac te witaminy??
jak się czujesz zmęczona i osłabiona to bierz witaminki!
Pati a jak oczko Marcelka? U nas się wygoiło, ropka poszła precz jakiś tydzień temu i już nie wraca, więc uważam sprawę zamkniętą
Lilka ale fajowy bałwan, taki duuuży!
Ja też się nie mogę doczekać Świąt! bo maj hasbend będzie w domku,
jupi! :-)
poza tym ja nic nie robię, idziemy się byczyć do teściów i objadać rodzinkę z pyszności