Lilka
bardzo Ci wspolczuje tych placzow. Ja tez mam jednego marudka, ale da sie go w miare opanowac.Mysle, ze w Twoim przypadku sprawdzila by sie ta chusta do noszenia dzidzi. Mala by byla caly czas blisko a Ty bys miala wolne rece...
czesc dziewczyny,mam chwile bo Hania spi :-)
zasnełąs ama w lozku co jest mega zadkoscia!!
bo zazwyczaj zasypia,ale ja musze elzec obok bo ona musi mnei czuc
Ladinko,Sabino pewnie ta chusta mi by sie przydala ale tutaj to ona pewnei masakrycznei kosztuje
ale musze pomyslec,jak nic sie nie zmieni to poprosze rodzinke by mi przywiezli jak po sylwku beda tu wracac spowrotem
lilka wspolczuje tego plakania, qrcze pewnie duzo ja nosilas albo po prostu sama sie tak przyzwiazala do ciebie, u nas jak maz wraca z pracy po 15 to zazwyczaj przejmuje mala, ja tylko karmie a on odbekuje i przewija, bawimy sie z nia razem ale jak placze to maz ja nosi:-)a ja odpoczywam, chyba ze sobie nie radzi-a to zadko jest
Od poczatku staralam sie jej duzo nie nosic zeby nie przyzwyczajac, jak placze to podchodze albo klade sie kolo niej i probuje samym przytuleniem ja uspokoic jesli nie pomoze dopiero podnosze do pionu a jesli to nawali to dopiero zaczynam z nia chodzic po domu jesli dalej nic to zaczynamy kolysanie;-) narazie dziala i jakos do kolysania nie doszlysmy bo mala szybko sie uspokaja.
Kathe u nas sie tak nie da,bo Karol wraca poznymi wieczorami i sam jest zbąbany,a jak juz to nadrabia zaleglosci z Milenka bo ona cierpi przez Hanie najbardziej
strasznie mi jej zal,ze nie mam czasu co kiedys by jej poswiecac i dlatego Mila to Karola dzialka
no i tu jest pies pogrzebany bo Hania jest przywiązana tylko do mnie
wczoraj co ją bral na rece to ta tylko rozeznanie ze to nie ja i ryk,ona chce do mamy!! tylko wzielam na rece i spokoj
tak samo jest z zasypianiem,musi mnie czuc ze jestem obok to zasnie
zdarza sie jak teraz ze zasnie sama ale to zadko
normuje sie to
Asix?? oby
Hania tak dziwnie oddycha,tzn. oddycha dobrze ale ma momenty jakby flegma jej przeszkadzala
juz nie pamietam jak to jest,kiedys Mili miala chyba cos podobnego to lekarka mi powiedziala ze to normalne ze mala nie ma dobrze krtani rozwinietej...tyle ze nie pamietam czy tez Mila tak charczala jak Hania
groznie to nie wyglada ale mnie zastanawia czy wasze brzdace tez tak mają????