reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
taz polecam tantum rosa, drogie jak cholera ale pomaga, fajnie lagodzi:tak:, dziewczyny a co z kapiela, mozna juz normalnie po 4 tygodniach jesli nie ma krwawienia??bo na poczatku polozna mi zabronila, powiedziala ze tylko prysznic.
A kiedy powinien sie pojawic pierwszy okres???dopiero za 10 dni ide do lekarza, chce zeby mi przepisal tabletki anty, znacie jakies fajne tabletki dla mam karmiacych ??

witam wieczorowo... hmmm...a moze nocnie? :sorry2:

women gratuluje odpadniecia pepuszka i zaliczeniu pierwszego spacerku :tak:
no i spoznione gratulacje 2 tygodni :-D dla Dorianka!!!
sabina spoko zadzwonie, a sie zdziwisz :-p:-D:-D:-D heheheheeh... spoko jutro mezus jak bedzie jechal do pracy to zawozi mnie do rodzicow z piesolkiem :sorry2: a jak bedzie wracal z pracy to mnie odbierze , na jutro mam sposob ale na inne dni.....ehhh.... (hellp :sorry2:).
agnieszka pytalas w czym spia maluchy... wiec moj spi w kaftaniku i w spioszkach i skarpetkach pod kolderka i kocykiem, bo u nas zimnawo w domu, bywa ze czasami jest nawet 19 stopni tylko :dry: porazka, ale tak nam grzeja czasami..... SUPER MISIO, musze mojemu cos takiego sprawic :tak:
misia a dziekuje i DZIEKUJE za nauke, cierpliwa babka z ciebie ;-):tak::-D
kathhe kochana ja nie przebudzam bo moj spi po 2-3-4 godzinki to zlaezy jak sie naje. Ale jaby sie budzil co 6 godzin to byloby dla mnie suuuuuper i napewno bym go nie budzila :tak::-D
wisienka ja mialam ciecie na kroczu i niczym nie smarowalam... to na zewnatrz zagoilo sie samo super szybko, ale te w srodku czuje chyba jeszcze do teraz... tak mi sie wydaje bynajmniej. Ale podmywalam sie szarym mydlem i czesto (a lezalam 9 dni w szpitalu) wietrzylam krocze. Tzn nie nosilam majtel jak lezalam pod kolderka :sorry2:

co do tabletek anty to tez chce po nie isc jak bede szla do ginekologa ale to dopiero za 2 tygodnie gdzies. Niech mnie obejrzy i zobaczy te moje wewnetrzne szfy i juz sie doczekac nie moge sexiku :zawstydzona/y::-D:-D:-D (od marca nic!!!)

spokojnej nocki i do juterka kochane!

helo z bobasem na rekach

Kathe dostaniesz tabsy CERAZETTE dla mam karmiacych-je sie zaczyna brac jakos od razu
a okres za pare miesiecy,ja dostakam po paru ale juz nie pamietam

mam dosc,Hania wczoraj do 3 walczyla,wogole jak ja odloze to radar jej sie wlancza i ....mam przechlapane :sorry2: bo nawet u taty ryczy-wyje :sorry2: tylko mama:sorry2:

boszzzzzzz

anulko...anineczko...wszystkiego najlepszego dla waszych bobasków z okazji 1 miesiąca:tak::tak::tak:
women..bużka od cioci dla Dorianka z okazji drugiego tygodnia:-):-):-)

ło matko ale się rozpisałyście Kochaniutkie
forum nam ożyło...YOUPI
mam nadziję że uda mi się to dzisiaj nadrobić:cool2:

kathe tak jak lika napisala dostaniesz cerazette
a okres to ronie moze byc
ale zazwyczaj jak konczy sie karmic
ale to wzgledne bardzo

co do kapieli to ja czekam na kontrole i wtedy siup do wanny

hejka
ja jak zwykle wieczorowo.
Antek mi sie pochorowal,ale Matt jakos sie trzyma.
Dziwi mnie jedna rzecz u Mattiego :dry:
W dzien po zjedzeniu mleka zaczyna sie placz...nie jest to straszliwy placz,da sie go utulic i uspokoic...ale zastanawia mnie dlaczego wogole placze.
I tak przy kazdym karmieniu.
W nocy nie mamy takich problemow.
Z butli w dzien mlody zjada 150ml w nocy mniej 100ml i odrazu zasypia.
Czyzby sie przejadal w dzien? Probowalam dac mu mniej to byl glodny.
Zazwyczaj objaw ten ustepuje po wieczornej kapieli.
Dostaje espumisan na kupke i gazy.
Bo kupka czasami jeszcze go meczy.

Pati dziekujemy :tak:

to zaczyna byc dobijające :baffled:
uspilam spac (kladziemy sie razem bo musi mnie czuc) zasnela,ja poszlam,mija moooze 5 minut i juz sie przebudza i wola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i kiedy do h... ja mam odpoczac???????????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sorry,ale momentami mam juz dosc....
to jest straszne ze ona musi non stop byc przy mnie i mnie czuc,bo mam problemy z pojsciem do toalety nawet...

dzisiaj dopiero dluzsza chwile moglam spedzic w łazience na takich pierdolach jak peeling,maseczka i ogolenie sobie nog..na wykremowanie sie juz nie starczylo czasu bo tacie zaczeła plakac :baffled:

ech.....

Anineczko myslalam o tobie ostatnio..kiedy ty dokladnie wyjezdzasz??

i powiedz mi jak twoj maly je mleko z butli? ma juz stale pory ze np. co 3 h?
a noce juz mu sie wydluzają??

jak ja ci zazdroszcze tej butli :sorry2: w sumie moge przejsc ale walcze bo pokarm mam,ale cholerka mam momentami dosc wszystkiego...:sorry2:

a jeszcze mi Karol o trzecim przebakuje...az mu powiedzialam dzisiaj ze predzej sie wysterylizuje :sorry2::-D .....

reklama
Anineczko myslalam o tobie ostatnio..kiedy ty dokladnie wyjezdzasz??

i powiedz mi jak twoj maly je mleko z butli? ma juz stale pory ze np. co 3 h?
a noce juz mu sie wydluzają??
O dziekuje Lila.
Wylatuje w czwartek o 6:40 rano.Az mam gesia skorke jak pomysle,ze dzieciaki trzeba bedzie budzic i na lotnisko jechac.
A ze do lotniska mam 1,5 godziny to kolo 3 w nocy trzeba bedzie juz w samochodzie siedziec :dry::eek:

Moj mlody w dzien je idealnie co 4 godziny.
W nocy potrafi wytrzymac 5-6 godzin.No na przyklad dzisiaj w nocy zjadl o 2:00 a pozniej o 8:00 :cool2:

Lilka wspolczuje bardzo,ze nawet do toalety Hania nie chce Cie puscic...niestety zauwazam u Matta podobne zachowania.No jeszcze nie jest tak zle bo jak juz spi to spi,ale kurka czasem ciezko go do tego snu zmusic. A jak nie spi to jest na raczkach :cool:

Do góry