reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Larvunia gratulacje dla synusia z okazji ukończenia 2 tygodnia życia.
Mój synek wykąpany,najedzony,i teraz sobie spi...a mama ma czas dla siebie....

reklama
czesc

dopiero teraz mam czas

moja kruszyna dzis skonczyla 2 tygodnie i widze ze powoli sie zaczynamy dogadywac :happy2:
jak to mezulo okreslil ''poznajemy sie'' :-)
za to mala jak smiesznie na tate reaguje bo w sumie go nie zna :-(
Karol non stop w pracy a teraz jest chory to trzyma sie zdala od Hani ale jak cos mowi to Hania az glowe wykreca z ciekawosci
a jak Karol stanie kolo nas jak ją trzymam na rece to takie smieszne miny wali na widok taty ze az sie smiejemy :-D:-D

a ja jestem wypompowana
bo kazdego dnia robie jak taki robaczek w domu,a wiecznie mam tyly w ogarnieciu chatkki i strasznie mnie to wkurza :wściekła/y: ze nie mam porzadku jakiego bym chciala
no coz...

a ja dzis zrobilam Karolowi na zyczenie paczki i zjadlam z 5 sztuk :szok::szok: i teraz mała na noc butle dostala bo az sie boje czy nie dostanie pierwszej kolki po takiej uroczystosci :sorry2:

Sugar mąż w Tvn??? no proszzz :-)
a mozna wiedziec dlaczego?? :cool2::cool2:

ok Hania zasnela to ja smyram pod prysznic

dobranoc kobitki:-)

LArvunia no dobra jeszcze kilka dni Ci dajemy:-) heheh

Sugar pochwal się co ukochany robił w TV:-)

Lilka ja obżeram sie słodyczami niemiłosiernie :-) jakąś potrzebę mam jedzenia słodkości:-) a takie cieplutkie pączusie.....:-) jami jami ale bym zjadła:-)
na szczęscie małemu nic nie jest od tego mojego objadania się:-)

Wisienka 26 już jutro więc czekamy:-)

Women czekamy na foteczki Dorianka:-)

Dzień dobry mamusie.

sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn:cool2:

No właśnie mi się też wydaje, że Go widziałam. Biegał po planie filmowym z megafonem w czarnej czapce?

czesc mamuski!!!!

sabina zyje kochana :tak: Poprostu ucze sie "normalnego" funkcjonowania z maluszkiem. Nie jest latwo... Duzo czasu spedzam przy Marcelku a jak spi to zajmuje sie sprzataniem, czy gotowaniem albo spie. Ogolnie jestem przeszczesliwa mamusia, pelna radosci i spelnienia... tylko brak mi czasu dla siebie troszke. Jeszcze troche i bede spowrotem z Wami kochane, dajcie mi troszke jeszcze czasu ;-):-D

Kochane pamietajcie, ze mysle o Was i nie raz chcialabym zajrzec do Was, ale czasu brak.

pozdrawiam goraco Was wszystkie!!! Buzka!

Ha, ha, to teraz minie duużo czasu zanim Larvunia znów napisze, że się nudzi. Kochana powodzenia w poznawaniu synka i układaniu normalnego życia.

Idę poprasować trochę, bo dziś mój mąż zostanie chrzestnym i musi(my) jakoś wyglądać, chociaż ja to najchętniej bym w łóżku została. Ciężko mi jak chole..ra.

To do później mamusie.

dzien dobry kochane
my po kolejne wspanialej nocy maly daje mi sie super wyspac
w ciagu dnia je jak najety a w nocy spi
poprostu super
dzis mielismy pierwszy czkawke

dzień dobry Kochane:-)
mój synek pobił dziś rekord-
spał od 22giej do 4.30:szok::szok::szok::szok:
szok...dostał cyca i spał do 9tej
złoty chłopak:tak::tak::-):-)

larvuniu...odliczmy czas do powrotu na bb;-)
sabina..ja mam to samo,w zyciu tyle słodyczy nie zjadłam co w ostatnim czasie
generalnie w ogóle apetytu nie mam ale słodyczy nie umiem sobie odmówić:-p
wisienko..trzymam kciuki za 26tego;-):tak:
Lilka...chętnie wpadłabym do Ciebie na pyszne pączki;-)
ELBRA...byłaś dzielna jak women:tak:
dzieciaczki Wam to wynagrodzą:tak::tak:
ja po pierwszym porodzie baaaardzo długo twierdziłam ze w zyciu się na drugie dziecko nie zdecyduje...trauma
dlatego wiem doskonale co czujecie:sorry2::cool2:
Milutkiej niedzieli Mamusie:-):-):-)

hello kochane :-D

maluszek spi a ja powoli dochodze do "normalnosci" :sorry2: Dziekuje Wam za wyrozumialosc :sorry2: ...jest coraz lepiej :-) Juz zaczelam od wczoraj znowu malowac oko :cool2:Nie maluje sie mocno czy duzo ale rzesy lubie miec podmalowane ;-) Nawet w pizamce juz nie biegam po mieszkanku hi hi hi... Jednym slowem zaczynam dawac rade :-)

sabina widze, ze Ty od rana na posterunku BB. Powiedz jak Ty to robisz?? ;-):-)

Milego dnia kochane!!

dzien dobry!!

ja na chwilke-niestety bo maly na chwilke przysnal no i mnie obiadzik czeka i sprzatanko a potrem mala drzemka bo w nocy juz nie daje rady jak kilka godzinek w ciagu dnia nie pospie!!:-(

pati-zazdroszcze ci przespanej nocy, ciekawa jestem kiedy to u mnie nastapi....

larvunia-jolie ma racje-teraz troche czasu minie zanim napiszesz z esie nudzisz:-D

llka-ja tez jestem ciagle do tylu w sprzataniu no i mam okropnego nerwa:wściekła/y::wściekła/y:-bo jak moj M posprzata to wiadomo jak to facet,byle dla oka w miare dobrze bylo,a juz bym chciala sie uwinac ze wszystkim takze cie rozumiem:tak:

dobra-lece konczyc obiadzik...

milej niedzieli wszystkim zycze...

reklama
Hej dziewczyny
U mnie znowu w nocy jakos kiepsko,nie moge sie przestawic na taki budzenie sie dokarmianie przebiranie lulanie.Musze małego dkoarmiac mlekiem modyfikowanym bo sie nie najda i mam lekkiego doła z tego powodu.2 butelki dziennie po 90 ml musze mu dac dodatkowo,a potrafi 1.5 wisiec na cyckach.

Do góry