reklama
Lilka
Fanka BB :)
czesc
dopiero teraz mam czas
moja kruszyna dzis skonczyla 2 tygodnie i widze ze powoli sie zaczynamy dogadywac
jak to mezulo okreslil ''poznajemy sie'' :-)
za to mala jak smiesznie na tate reaguje bo w sumie go nie zna :-(
Karol non stop w pracy a teraz jest chory to trzyma sie zdala od Hani ale jak cos mowi to Hania az glowe wykreca z ciekawosci
a jak Karol stanie kolo nas jak ją trzymam na rece to takie smieszne miny wali na widok taty ze az sie smiejemy
a ja jestem wypompowana
bo kazdego dnia robie jak taki robaczek w domu,a wiecznie mam tyly w ogarnieciu chatkki i strasznie mnie to wkurza ze nie mam porzadku jakiego bym chciala
no coz...
a ja dzis zrobilam Karolowi na zyczenie paczki i zjadlam z 5 sztuk i teraz mała na noc butle dostala bo az sie boje czy nie dostanie pierwszej kolki po takiej uroczystosci
Sugar mąż w Tvn??? no proszzz :-)
a mozna wiedziec dlaczego??
ok Hania zasnela to ja smyram pod prysznic
dobranoc kobitki:-)
dopiero teraz mam czas
moja kruszyna dzis skonczyla 2 tygodnie i widze ze powoli sie zaczynamy dogadywac
jak to mezulo okreslil ''poznajemy sie'' :-)
za to mala jak smiesznie na tate reaguje bo w sumie go nie zna :-(
Karol non stop w pracy a teraz jest chory to trzyma sie zdala od Hani ale jak cos mowi to Hania az glowe wykreca z ciekawosci
a jak Karol stanie kolo nas jak ją trzymam na rece to takie smieszne miny wali na widok taty ze az sie smiejemy
a ja jestem wypompowana
bo kazdego dnia robie jak taki robaczek w domu,a wiecznie mam tyly w ogarnieciu chatkki i strasznie mnie to wkurza ze nie mam porzadku jakiego bym chciala
no coz...
a ja dzis zrobilam Karolowi na zyczenie paczki i zjadlam z 5 sztuk i teraz mała na noc butle dostala bo az sie boje czy nie dostanie pierwszej kolki po takiej uroczystosci
Sugar mąż w Tvn??? no proszzz :-)
a mozna wiedziec dlaczego??
ok Hania zasnela to ja smyram pod prysznic
dobranoc kobitki:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
LArvunia no dobra jeszcze kilka dni Ci dajemy:-) heheh
Sugar pochwal się co ukochany robił w TV:-)
Lilka ja obżeram sie słodyczami niemiłosiernie :-) jakąś potrzebę mam jedzenia słodkości:-) a takie cieplutkie pączusie.....:-) jami jami ale bym zjadła:-)
na szczęscie małemu nic nie jest od tego mojego objadania się:-)
Wisienka 26 już jutro więc czekamy:-)
Women czekamy na foteczki Dorianka:-)
Sugar pochwal się co ukochany robił w TV:-)
Lilka ja obżeram sie słodyczami niemiłosiernie :-) jakąś potrzebę mam jedzenia słodkości:-) a takie cieplutkie pączusie.....:-) jami jami ale bym zjadła:-)
na szczęscie małemu nic nie jest od tego mojego objadania się:-)
Wisienka 26 już jutro więc czekamy:-)
Women czekamy na foteczki Dorianka:-)
jolie
Tymkowa mama
Dzień dobry mamusie.
No właśnie mi się też wydaje, że Go widziałam. Biegał po planie filmowym z megafonem w czarnej czapce?
Ha, ha, to teraz minie duużo czasu zanim Larvunia znów napisze, że się nudzi. Kochana powodzenia w poznawaniu synka i układaniu normalnego życia.
Idę poprasować trochę, bo dziś mój mąż zostanie chrzestnym i musi(my) jakoś wyglądać, chociaż ja to najchętniej bym w łóżku została. Ciężko mi jak chole..ra.
To do później mamusie.
sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn
No właśnie mi się też wydaje, że Go widziałam. Biegał po planie filmowym z megafonem w czarnej czapce?
czesc mamuski!!!!
sabina zyje kochana Poprostu ucze sie "normalnego" funkcjonowania z maluszkiem. Nie jest latwo... Duzo czasu spedzam przy Marcelku a jak spi to zajmuje sie sprzataniem, czy gotowaniem albo spie. Ogolnie jestem przeszczesliwa mamusia, pelna radosci i spelnienia... tylko brak mi czasu dla siebie troszke. Jeszcze troche i bede spowrotem z Wami kochane, dajcie mi troszke jeszcze czasu ;-)
Kochane pamietajcie, ze mysle o Was i nie raz chcialabym zajrzec do Was, ale czasu brak.
pozdrawiam goraco Was wszystkie!!! Buzka!
Ha, ha, to teraz minie duużo czasu zanim Larvunia znów napisze, że się nudzi. Kochana powodzenia w poznawaniu synka i układaniu normalnego życia.
Idę poprasować trochę, bo dziś mój mąż zostanie chrzestnym i musi(my) jakoś wyglądać, chociaż ja to najchętniej bym w łóżku została. Ciężko mi jak chole..ra.
To do później mamusie.
Pati26
Mama Marcela i Samuela
dzień dobry Kochane:-)
mój synek pobił dziś rekord-
spał od 22giej do 4.30
szok...dostał cyca i spał do 9tej
złoty chłopak:-):-)
larvuniu...odliczmy czas do powrotu na bb;-)
sabina..ja mam to samo,w zyciu tyle słodyczy nie zjadłam co w ostatnim czasie
generalnie w ogóle apetytu nie mam ale słodyczy nie umiem sobie odmówić
wisienko..trzymam kciuki za 26tego;-)
Lilka...chętnie wpadłabym do Ciebie na pyszne pączki;-)
ELBRA...byłaś dzielna jak women
dzieciaczki Wam to wynagrodzą
ja po pierwszym porodzie baaaardzo długo twierdziłam ze w zyciu się na drugie dziecko nie zdecyduje...trauma
dlatego wiem doskonale co czujecie
Milutkiej niedzieli Mamusie:-):-):-)
mój synek pobił dziś rekord-
spał od 22giej do 4.30
szok...dostał cyca i spał do 9tej
złoty chłopak:-):-)
larvuniu...odliczmy czas do powrotu na bb;-)
sabina..ja mam to samo,w zyciu tyle słodyczy nie zjadłam co w ostatnim czasie
generalnie w ogóle apetytu nie mam ale słodyczy nie umiem sobie odmówić
wisienko..trzymam kciuki za 26tego;-)
Lilka...chętnie wpadłabym do Ciebie na pyszne pączki;-)
ELBRA...byłaś dzielna jak women
dzieciaczki Wam to wynagrodzą
ja po pierwszym porodzie baaaardzo długo twierdziłam ze w zyciu się na drugie dziecko nie zdecyduje...trauma
dlatego wiem doskonale co czujecie
Milutkiej niedzieli Mamusie:-):-):-)
hello kochane
maluszek spi a ja powoli dochodze do "normalnosci" Dziekuje Wam za wyrozumialosc ...jest coraz lepiej :-) Juz zaczelam od wczoraj znowu malowac oko Nie maluje sie mocno czy duzo ale rzesy lubie miec podmalowane ;-) Nawet w pizamce juz nie biegam po mieszkanku hi hi hi... Jednym slowem zaczynam dawac rade :-)
sabina widze, ze Ty od rana na posterunku BB. Powiedz jak Ty to robisz?? ;-):-)
Milego dnia kochane!!
maluszek spi a ja powoli dochodze do "normalnosci" Dziekuje Wam za wyrozumialosc ...jest coraz lepiej :-) Juz zaczelam od wczoraj znowu malowac oko Nie maluje sie mocno czy duzo ale rzesy lubie miec podmalowane ;-) Nawet w pizamce juz nie biegam po mieszkanku hi hi hi... Jednym slowem zaczynam dawac rade :-)
sabina widze, ze Ty od rana na posterunku BB. Powiedz jak Ty to robisz?? ;-):-)
Milego dnia kochane!!
dzien dobry!!
ja na chwilke-niestety bo maly na chwilke przysnal no i mnie obiadzik czeka i sprzatanko a potrem mala drzemka bo w nocy juz nie daje rady jak kilka godzinek w ciagu dnia nie pospie!!:-(
pati-zazdroszcze ci przespanej nocy, ciekawa jestem kiedy to u mnie nastapi....
larvunia-jolie ma racje-teraz troche czasu minie zanim napiszesz z esie nudzisz
llka-ja tez jestem ciagle do tylu w sprzataniu no i mam okropnego nerwa-bo jak moj M posprzata to wiadomo jak to facet,byle dla oka w miare dobrze bylo,a juz bym chciala sie uwinac ze wszystkim takze cie rozumiem
dobra-lece konczyc obiadzik...
milej niedzieli wszystkim zycze...
ja na chwilke-niestety bo maly na chwilke przysnal no i mnie obiadzik czeka i sprzatanko a potrem mala drzemka bo w nocy juz nie daje rady jak kilka godzinek w ciagu dnia nie pospie!!:-(
pati-zazdroszcze ci przespanej nocy, ciekawa jestem kiedy to u mnie nastapi....
larvunia-jolie ma racje-teraz troche czasu minie zanim napiszesz z esie nudzisz
llka-ja tez jestem ciagle do tylu w sprzataniu no i mam okropnego nerwa-bo jak moj M posprzata to wiadomo jak to facet,byle dla oka w miare dobrze bylo,a juz bym chciala sie uwinac ze wszystkim takze cie rozumiem
dobra-lece konczyc obiadzik...
milej niedzieli wszystkim zycze...
reklama
Hej dziewczyny
U mnie znowu w nocy jakos kiepsko,nie moge sie przestawic na taki budzenie sie dokarmianie przebiranie lulanie.Musze małego dkoarmiac mlekiem modyfikowanym bo sie nie najda i mam lekkiego doła z tego powodu.2 butelki dziennie po 90 ml musze mu dac dodatkowo,a potrafi 1.5 wisiec na cyckach.
U mnie znowu w nocy jakos kiepsko,nie moge sie przestawic na taki budzenie sie dokarmianie przebiranie lulanie.Musze małego dkoarmiac mlekiem modyfikowanym bo sie nie najda i mam lekkiego doła z tego powodu.2 butelki dziennie po 90 ml musze mu dac dodatkowo,a potrafi 1.5 wisiec na cyckach.
Podziel się: