reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry!!!
ja jak zwykle wpadlam na chwilke no i poczytalam co u was:tak:

sabina-jak zwykle na strazy z rana :-D

women-ciesze sie ze dajesz sobie rade-no i ze rana sie goji - u mnie rwie mnie jak cholera zwlaszcza ja sie podnosze z lozka no i rozstepy mam na brzuchu niesamowite-moze ktos zna jakies sposoby zeby to usunac?????

My mielismy wczoraj wyprawe po odbior aktu urodzenia-maly spal cala droge w samochodzie (lubi jezdzic skubaniec) no i w ratuszu tez spal-takze obudzil sie dopiero jak przyjechalismy do domku :tak:

ale w ratuszu niezly szok przezylismy-stoimy w recepcji-ja poinformowalam pania ze przyszlismy po odbior certyfikatu ur. no i kazano nam czekac-nie minela chwila i nas wywoluja, wiec my do pani grzecznie hallo i good afternoon a ona do nas -PROSZE USIASC-no masakra-tu sie polki nie spodziwalam-zwlaszcza ta babka nie wygladala na polke-ok. 50 zadbana,usmiechnieta,ale jak sie potem okazalo kupe lat tu siedzi i jest chajtnieta z anglikiem co wiele tlumaczy(w sensie ze nie wyglada i nie zachowuje sie jak polka-niestety):tak:
dobra kochane ja spadam brac sie troche za siebie no i maly znowu mi cos pomrukuje
do potem....

co zwiększa produkcje pokarmu,bo moj mały mam wrazenie ze sie nie najada.
kochanie jest dobra herbatka Hipp dla karmiących
ma zestaw ziół zwiększających laktacje
a poza tym napewno się najada
moze częściej domagać się piersi to normalne
już zaraz sie wszystko unormuje i piersi będą produkowały tyle mleczka ile trzeba:tak::-)
o jaki wykład mondraliński dałam:-p

sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn:cool2:

witam
melduje sie jeszcze 2 w 1 czyli bedzie opoznienie :-( :no:
wczoraj w nocy odszedl mi czop - jestem pewna na 100% bo zgadzal sie z opisami jaki czytalam na jego temat. Mam nadzieje ze juz sie zacznie cos na dniach bo zaczynam wariowac i pierwszy raz podczas calej ciazy zaczynaja udzielac mi sie humorki :cool2:

wisienka no to jak czop odszedl to juz kwestia dni:tak: mi odszedl we wtorek a w niedziele urodzilam;-)trzymam kciuki zebys jak najszybciej tulila malenstwo:tak:

A moje malenstwo dopiero zasnelo od... ok. 3 w nocy:szok: jestem wykonczona, mala prawie non stop plakala, jak nie cyc to kupa jak nie kupa to pozycja nie taka do noszenia, chyba brzuszek ja bolal, miala 10-15 minutowe drzemki a tak beczala caly czas a ja z nia bo maz mial zjazd na uczelni wiec bylysmy same, mam nadzieje ze jak zaraz wroci to zajmie sie mala i dadza mi sie wyspac:-( juz nie wiem co bardziej mi sie chce czy spac czy jesc, nie wspomne o checi umycia sie czy pojscia do toalety:sorry2:

boshe jak to dobrze jak dziecko spi:-)
women jak ty sobie dajesz rade sama? masz chociaz kogos kto ci zakupy robi?podziwiam cie kochana ja to przynajmniej w nocy jak krzykne na meza to mala przebieze jak juz nie wyrabiam

A co u kajuni??
qrcze gdzie jest nasza galeria gdzies mi zniknela:sorry2:

Mamcie co tu takie pustki:-)
Kathe wspolczuje takiego szalenstwa:-( ja dzis wyszlam na zakupy i akurat maly obudzil sie mezowi i nei bylo cyca:-( i biedaczek plakal glosno:-) a ze stalam w kolejce i przyszlam dopiero za pol godzinki to bylo w domu glosno:-) i tez ma dzis dzien nie spania:-) ale tylko od 12 w poludnie do 17:-) to chyba jego rekord:-) ale na szczęście nie krzyczał za głosno:-)

a tu specjalnie dla Ciebie link do galeri;-)

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/

Wisienka już neidługo:-)
Asix kurcze no fakt ja to ranny ptaszek jestem:-) ale gdzie jest LARVUNIAAAAAAAAA :-)

czesc mamuski!!!!

sabina zyje kochana :tak: Poprostu ucze sie "normalnego" funkcjonowania z maluszkiem. Nie jest latwo... Duzo czasu spedzam przy Marcelku a jak spi to zajmuje sie sprzataniem, czy gotowaniem albo spie. Ogolnie jestem przeszczesliwa mamusia, pelna radosci i spelnienia... tylko brak mi czasu dla siebie troszke. Jeszcze troche i bede spowrotem z Wami kochane, dajcie mi troszke jeszcze czasu ;-):-D

Kochane pamietajcie, ze mysle o Was i nie raz chcialabym zajrzec do Was, ale czasu brak.

pozdrawiam goraco Was wszystkie!!! Buzka!

kathe......dzieki, jestes kochana :-)
juz tak sie nie moge doczekac ze nie wiem co, zreszta znajomi i rodzinka rowniez, juz zaczely sie telefony i smsy od samego rana:dry: bylam dzis na miescie i zostawilam tel. w domu to moja siostra zaczela wariowac, myslala ze juz rodze :eek:

a tu dzis rzeczywiscie pustki, wszystkie mamcie pochloniete swoimi kochanymi pociechami :-) jeszcze tylko ja i jolie jestesmy niepocieszone :-p:cool2:
moja mama stwierdzila ze urodze 26 - pierwszy raz bym chciala zeby miala racje :tak:

reklama
kochanie jest dobra herbatka Hipp dla karmiących
ma zestaw ziół zwiększających laktacje
a poza tym napewno się najada
moze częściej domagać się piersi to normalne
już zaraz sie wszystko unormuje i piersi będą produkowały tyle mleczka ile trzeba:tak::-)
o jaki wykład mondraliński dałam:-p

sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn:cool2:

Kochanie piję własnie tą herbatkę i nawet mi smakuje,ja poprostu mysle ze za mało wszoraj zjadłam dlatego mały sie tez nie najadł.

Do góry