reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Mirka
powodzenia! Zycze szybkiego i bezbolesnego porodu!

U mnie sytuacja jak narazie opanowana;-), dwoje spi jedno jeszcze marudzi, ale mam nadzieje, ze tez zaraz zasnie. Musze chate ogarnac, bo miejscami mozna sie przykleic;-);-)

misia hehe biedactwo wiem co czujesz ja sypiam tak samo:tak:a mam jedno dziecko:-p

mirka trzymaj sie, oby szybko poszlo:tak:

sugar moja mala tez bolal brzunio grymasila w nocy jak masowalam to sie uspokoajala, to co mam robic jak to sie powtorzy-herbatke koperkowa wypic????

mozesz popijac sama
ja np daje malej jakos raz dziennie takiej slabszej
no i w pozycji pionowej ponosic, pomasowac plecki, mozna ciepla pieluche na brzuszek polozyc, polozyc sobie malucha na swoim brzuchu , brzuszkiem do brzuszka
jak baki pojda to juz bedzie ok ;-)

a najwazniejsze to sie nie stresowac i denerwowac
bo maluch wyczowa :tak:
i pamietac ze to wszystko minie juz niedlugo jak reka odjal :laugh2::laugh2::laugh2:

mirka trzymam kciuki
ja pojechalam do szpitala jak skurcze byly co ok 5-6 minut

mircia to super ze masz skurcze, trzymam kciuki zeby maly sie dzisiaj narodzil, Ty juz w koncu 4 dni po.
A tak zapytam z ciekawosci, to Twoj ukochany jakiej jest narodowosci?
(oczywisicie jesli niechcesz nie musisz odpowiedac)

Mi zostalo 3 dni i mam nadzieje ze tez dzis lub jutro zaczne miewac regularne skurcze, a najlepiej to bym chciala zeby juz dzis w nocy wody mi odeszly :laugh2:

Dziewzyny tak sie napatrzylam na Wasze sliczne cudenka ze tym bardziej nie moge doczekac sie wlasnego, Boze jak ja kocham takie male raczki i stopki :-D :-D

wsienka .... no wiec on jest austryjakiem
a co do skurczy to juz jestem w okolicach 5 min. ( powiem wam ze warto bylo chodzic do szkoly rodzenia ..... przynajmniej wiem co robic zeby mniej bolalo)

jeszcze sobie radze ze skurczami wiec poloznej jeszcze u mnie nie ma ale przy nastepnym telefonie wskakuje w samochod

Sugar dzieki za propozycje, ale zanim by ta paczka doszla to jogurty by byly juz niezdatne do jedzenia, pozatym moja siostrzyczka przyjezdza juz we wtorek :-) to ma mi przywiesc produkty z polski, najbardziej to nie moge doczekac sie kabanosow.

Asix tu u mnie w Norwich znalazlam jeden polski sklep, ale mam strasznie daleko, jest kiepski wybor i tak jak piszesz jest drogo, wiec nie zaczesto go odwiedzam. Czasem w wiekszym tesco uda mi sie kupic prod. z polski to jest o wiele taniej.
Ja jeszcze dzidzi nie mam, ale wydaje mi sie ze jak nie pada i nie ma mocnego wiatru to juz mozesz wyjsc na krotki spacerek, jedna z dziewczyn juz po 5 dniach w mroz wychodzila.

misia jakbym bym byla w Polsce to chetnie bym pomogla, bo ja tez z Wrocka (Stare miasto) i przynajmniej troche praktyki bym zdobyla :-)

reklama
Do góry