reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Asix gdzie ty znalazlas jogurty jogobella w UK? ja tak je uwielbiam, zwlaszcza brzoskwiniowy :-) a propo diet mam karmiacych to ja czytalam ze powinno sie jesc wszystko stopniowo i obserwowac jak maluch reaguje, jak bedziecie sie ograniczac do ryzu gotwanego na wodzie to gwarantuje ze dziecko bedzie mialo potem alergie.
Zreszta dzieciaki szwagierka to do 2 -3 roku tlyko pily cyca, ewentualnie wode gotwana, i wszystko co naturalne, mama uwazala jak nie wiem na to co je, a teraz daj im sie napic coli, albo zjesc cos co ma barwniki lub konserwanty to organizm szalu dostaje, sa uczulone na wszystko co sztuczne !!! teraz musza czytac kazdy produkt zanim go zjedza, przerabane takie zycie :no:

reklama
Zreszta dzieciaki szwagierka to do 2 -3 roku tlyko pily cyca, ewentualnie wode gotwana, i wszystko co naturalne, mama uwazala jak nie wiem na to co je, a teraz daj im sie napic coli, albo zjesc cos co ma barwniki lub konserwanty to organizm szalu dostaje, sa uczulone na wszystko co sztuczne !!! teraz musza czytac kazdy produkt zanim go zjedza, przerabane takie zycie :no:

:szok::szok::szok::szok::szok:
bsz jak mnie takie matki denerwuja!!! pa ra no ja

ja bym zjadla takowy jogurcik, nawet mam w lodowce to sobie zapodam moze :-p

dziendoberrek:-D

witam po porannym karmieniu cycem :laugh2:
nie wiem czy sie klasc jeszcze czy juz nie..... ooooooooo chyba nie ;-) Maly jednak nie spi.
do pozniej kochane jak cos

hehehe:-) ja też po cycu:-) a włąśnei ide się malowac bo jedziemy na wycieczkę ok. 9:-) do mojej mamy:-) hehe a co trzeba poodwiedzać innych :-)
ale jutro już kaweczka napewno:-)
mój na szczescie puszczalską z mlekiem lubi:-0 hehe a właściwie nie przeszkadza mu wogóle:-)

reklama
Do góry