reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry kochane
ja sie melduje jescze 2 w 1
wczoraj czulam sie fatalnie , bolala mnie glowa i wogole
wiec nawet nichchialo mi si czytac ani pisac

wiec wisienka : nie jeszcze nie urodzilam ale ............
to chyba bedzie juz bardzo niedlugo
od rana mam bole ( skurcze) mniejwiecej co 20 min.
jeszcze troche poczekam i policze
a potem dzwonie do poloznej

reklama
witam

mirka a ja juz myslalam ze ty po, bo mowilas ze bedziesz na bierzaco zdawac relacje co i jak i zniknelas :szok: zreszta chyba nie tylko ja tak myslalam :-) :-)
ja czuje ze u mnie tez sie niedlugo zacznie bo wczoraj czop odszedl i chyba krwawilam, pisze chyba bo nie jestem pewna czy czasem to nie byla krew z zaciecie jak golilam mala, ale nic nie uczje aby cos pieklo, w lusterku sie ogladalam i nie widzialam zaciecia, wiec moze, moze....

sugar a masz moze jeszcze jeden jogurcik ?? :rofl2: :-D

Witam się w biegu laseczki!

Nie mam czasu na nic, źle się u mnie dzieje, bo sypiam 3-4 h na dobę i jestem mega w k u r w i o n a. Mam nianię od poniedziałku, która zabiera Wika na spacerki a ja w tym czasie odsypiam zarwane noce. Igor przechodzi samego siebie. Nie wiem co się dzieje że on śpi w dzień a w nocy chce się bawić... jestem chodzącą MATKĄ ZOMBIACZKĄ :crazy:

Mam ogromną prośbę, nie mogę śledzić kto, kiedy i jak się rozdwoił, więc przejżyjcie prosze tą listę i dajcie mi znać na priva to uzupełnię:
maluszkilistopad.jpg

Padam na cycki, ale myślę o Was i waszych maluszkach ciepło i mam nadzieję że jak kryzys minie to znów wpadnę na dłużej. Ściskam mocno!

dzien dobry!!
ja tez pozno bo maly w nocy szaleje,no a w dzien -wiadomo!!
takze podsypiam wszedzie i gdzie sie da :tak:

Wisienka-trzymam kciuki!! Apropos Jogurcika-to jednak sie skusze-U mnie juz mozesz kupic polskie produkty prawie wszedzie bo w wielu sklepach je sprzedaja no i mam kilka polskich slepow niedaleko siebie-jest drogo ale juz dostaniesz wszystko jakbys w domku w polsce byla:-D

Mirka-Kciukasy trzymam!!

Larvunia-widze znowu z ranka pierwsza z sabina jestes? Nie ma to jak rytulal-normalnie sie juz przyzwyczailam:tak:

Sabina-milej i bezpiecznej podrozy!!

no i mam pytanko-po ilu dniach wyszlas z malym,no i werandowalas go??
ja nie am pojecia jak to robic-a w piatek chce isc zarejestrowac malenstwo-niestety musze go wziac ze soba - no i co powinnam robic???????

Misia-bedzie o.k Normalnie podziwiam cie ze mimo wszystko myslisz rowniez o nas i naszych malentwach-zuch dziewczyna!!!!
Myslami jestem z toba-do potem!!!

Wpadłam zobaczyć czy coś nowego sie dzieje.

Misiu
jestem z Tobą, gdybym mogła oddałabym Ci trochę mojego czasu.

No Mirka to chyba pora na Ciebie :tak:

Sabina zdaj relacje z tego jak synek zniósł wyprawę do babci.

Miłego dnia kochane.

reklama
mirka, wisienka juz za chwile bedziecie z maluchami!!!

co do jogurtow to chetnie przesle :-p ale pewnie masz gdzies sklep z pl produktami :tak:

misia biedaku trzymaj sie- komandosi nie pekaja!!! damy rade

u mnie dzisiaj bolal brzuszek w nocy jakas godzinke
polulalam, dalam herbatki koperkowej i przeszlo

Do góry