reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
ps
RESZTA BABEK ROZDWAJAC SIE I TO JUZ!!!
proponuje jakies wycieczki na zakupy i lazenie ile wlezie :rofl2:

sugar nawet nie wiesz jak juz bym sie chciala rozdwoic :-( niedlugo to kazda z was zapomni jak to bylo z kupkami czy pepuszkiem i nie bedzie o czym gadac.

Niechce zapeszac ale bylam w sklepie i jak wrocilam zobaczylam brazowa wydzieline na wkladce :))) wiem ze niby to nic moze nie znaczyc, ale ja wierze i mam nadzieje ze cos wiecej sie rozkreci :-D :-)

Jolie-Dziekuje za pamiec-troche mi poprostu smutno bylo!!:tak:
ty tez juz niedlugo bedziesz z nami o pepuszkach i kupkach gadac i sama zobaczysz jak to bylo milo byc w ciazy,hehehehe!!!:-D

Olpa-GRATULACJE!!!

Lilka,kathie- no czyli dzieciaczki mamy podobne,nocki i karmienia i kupki i jedynie jak zobacze usmiech mojego malenstwa to mam sile wstac i odnowa sie za to wszystko brac.
Z moim M smiejemy sie ze maly terrorysta jest w domu,bo i naczej nie usnie ja przy cycu no i trzeba do niego gadac non stp-ja mowilam do niego jak jeszcze byl w brzuchu-moze i to jest tez przyczyna:tak:

kATHE- apropos spania na brzuchu to jak bylam 2w1 tez o tym marzylam -a teraz arze o tym zeby nocke przespac-hehehe!!!

Wisienka- ty rowniez niedlugo bedziesz zanami no i moze to czop,zeczywiscie-u mnie sie tak zaczelo...
trzymam kciuki...
musze sie wreszcie zabrac do opisu tego porodu no ale ledwie starczy mi czasu,zeby tu wejsc no i cos napisac...

asix no wlasnie z tym spaniem to jest kiepsko , ehh a pomysl ze jeszcze moze byc gorzej- malenstwu moze zdazyc sie kolka albo cos co nie pozwoli mu spac, wtedy wspomnisz te noce i zatesknisz za nimi:-poby tak nie bylo:-p
jolie wypoczywaj puki mozesz:tak:

dzieki dziewczyny ze trzymacie kciuki !!!!
mi tez sie wydaje ze to czop zaczyna mi odchodzic, ale juz nie bede sie wdawac w opis jak to wyglada bo raczej nie jest to mile do czytania ;-) w kazdym razie czekam na inne objawy, bo juz naprawde nie moge sie doczekac mojej dzidzi.
Ze spaniem to u mnie nie bedzie zle, przynajmniej przez pierwsze 2 tyg. bo wiem ze tatus bedzie mi pomagac no i moja siostra przez tydzien, jak dzidzia bedzie na czas :-) :-) :-) no i reszta rodzinki tatusia tez mowi ze jest chetna do pomocy, ale zobaczymy, bo wiem ze gadac to kazdy potrafi.

Asix ja ostatnio nic innego nie robie tylko spie, wstaje jak jestem glodna i na kompa na bb :-p :-D

reklama
wisienka-ja tez tak mialam pod koniec-spanie,jedzenie i BB ale w dzien w ktory sie wszystko zaczelo mialam atak sprzatania i jeszcze wmawialam mojemu M ze to na pewno nie jest objaw "Wicie gniazda",bo poprostu energia mnie rozpiera:tak:
no ale okazalo ie ze to bylo TO

Kathe-masz racje z tym spaniem-teraz narzekamy,a co dopiero jak przyjda kolki:tak:

dzierwczyny tak czytam w dietach co mozna jesc a co nie-w jednych pisza ze ograniczyc mleko w innych ze trzeba zwiekszyc bo w mleku znajduje sie wapn-wiec juz sama zglupialam:wściekła/y:

a co mysliceo jogurciku Jogobellki wisniowym?????
caly czas stoi w lodowce no i nie wiem czy moge go zjesc czy nie,bo podobno owocow pestkowych tez nie mozna:no:

Do góry