reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ja rodzialam w szpitalu 22h :cool2:
nie bede sie wdawac w szczegoly bo musialabym pisac do jutra
fakt faktem trafilam na suke -pania ginekolog- na dyzuze ( akurat ta byla najdluzej , bo zaliczylam 3 zmiany hehe rano jak przyszlam byll jeden dr ale juz sobie poszedl, potem byla ta malpa a na sam porod jeszcze inna
ta srodkowa myslalam ze ubije wlasnymi rekami)
nie chciala mi podac oksytocyny, o zzo nie wspomne, a ja meczylam sie tak ze nawet nie chce pamietac
mialam POTWORNE skurcze i do tego mam mega niski poziom progu bolowego

w koncu jednak dostalam oksy, potem ZZO ( bsz to bylo najcudowniejsze uczucie tego dnia hehe) i potem to juz poszlo raz dwa trzy
nie czulam bolu ale skurcze tak
no moze troszeczke juz przy parciu ale w porownaniu z wczesniejszymi to byl pikus

takze nastepny raz ZZO koniecznie
mialam super pania anestezjolog na szczescie

reklama
Sugarspunister to tez mialas dlugi porod :szok:
Ja tez biore ZZo nastepnym razem:tak:

Lilka ja tylko co rano jak wchodze na bb i widze suwaczek to sobie przypominam,ze jestem w ciazy :laugh2:
Niemam zbytnio czasu na siedzenie w ksiazkach i gazetkach.
Na szczescie duzo wiemy juz o ciazach i jakos tak pewnie mniej sie stresujemy.
No i nasze brzdace nie daja za duzo myslec:baffled::dry:

Hejka dziewczynki...

Dzisiaj mam przegląd u ginki o 16:00. Odbieram wyniki badań z tymi enzymami wątrobowymi i zobaczymy co powie na tą swędzącą skórę. Poza tym z nowych objawów doszło płakanie na zawołanie, ryczę co chwilę, nie mogę oglądać smutnych filmów bo się tak mocno wzruszam jak nigdy. No beksa się ze mnie zrobiła :szok:

Kajuniu no to leż i wypoczywaj. Fajne te Twoje maluszki, duże! :-) Szkoda że fotki nie masz, ale następnym razem będzie na pewno drukarka sprawna ;-)

Misiu miło cie widziec :-)
mam prosbe

zmienisz nam termin w spisie listopadowek
bo tam mam ten stary na 20 listopada....dzieki :elvis:

Anineczka to prawda
znacznie mniej stresow
ja sie nie przejmuje tak jak w ciazy z Mili,ze cos sie stanie i wogole :tak:
pod tym wzgledem spokojnie,nie histeryzuje jak kiedys :cool2:

Hejka dziewczynki...

Dzisiaj mam przegląd u ginki o 16:00. Odbieram wyniki badań z tymi enzymami wątrobowymi i zobaczymy co powie na tą swędzącą skórę. Poza tym z nowych objawów doszło płakanie na zawołanie, ryczę co chwilę, nie mogę oglądać smutnych filmów bo się tak mocno wzruszam jak nigdy. No beksa się ze mnie zrobiła :szok:
Prosimy o relacje z wizyty :tak:

A plakanie mnie jeszcze nie dopadlo :eek:
Misiu unikaj melodramatow :-)

Witam dziewczynki! Dawno sie nie udzielalam bo mialam swoje powody!
Witam nowe mamusie i te starsze, ktore moze mnie jeszcze pamietaj!!!
Mam nadzieje, ze maluszki rosna zdrowo a serducha bija jak dzwony!
U nas ok! Fasolka ma juz okolo 9cm od dupki do glowki i jest bardzo ruchliwa! Znam tez plec ale na 60% tylko, bo z ustawienia dzidzi moze wskazywac i na chlopca i na dziewczynke w tym stadium ciazy!
Pozdrawiam was serdecznie i jak bede miala chwilke to znow do was zajrze!!

reklama
Hej Kreciku.
Mysle,ze juz nas nie bedziesz na dluzej zostawiala ;-)
No wlasnie,moze uchylisz rabka tajemnicy?
Chlopaczek czy dziewuszka :confused:;-):-)

Oh jak ja chce laseczke :eek::laugh2:

Do góry