reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

przepraszam za pomylke

napisałam ze kupimy kojec...nie,kupimy lozeczko turystyczne
sorki;-)

reklama
Anineczka to fajnie mialas z tym znieczuleniem :tak:

a ja rozmawiałam w N. z polka co rodziła w szpitalu w ktorym ja bede
i wiecie co? ni mogfła urodzic to szpital zafundował jej akumpunkture :-D :-D

powiedziala ze tak szybko urodziła ze sama nie wiedziala kiedy
wiec o porod sie nie martwie

Lilka jezeli masz tam siostre to juz wielka ulga.
Zawsze pomoze.
My 3 lata temu mowilismy,ze tylko rok-dwa tutaj zostaniemy a juz leci 3 rok i jakos nas nie ciagnie nigdzie.
Prawdopodobnie jak Antek bedzie szedl do szkoly to wrocimy,bo jednak w Pl sa najlepsze szkoly i wysoki poziom.
Tutaj to porazka...

Oj bedziesz musiala uwazac na siebie we wrzesniu,przeciez to juz prawie 8 miesiac bedzie:eek:
Zreszta sama zobaczysz jak bedzie.
Moja kolezanka wszystko posprzedawala na allegro zanim wyruszyla do Uk i to tez jest jakis pomysl.
A za kasiorke kupila w Uk wyprawke.

Anineczka to fajnie mialas z tym znieczuleniem :tak:

a ja rozmawiałam w N. z polka co rodziła w szpitalu w ktorym ja bede
i wiecie co? ni mogfła urodzic to szpital zafundował jej akumpunkture :-D :-D

powiedziala ze tak szybko urodziła ze sama nie wiedziala kiedy
wiec o porod sie nie martwie
No no :szok::szok::laugh2::laugh2:
No to rewelacja:tak:
Kurcze super sprawa:happy:

hahaha z ta akumpunktura to....normalnie mnie to rozwala i komu mowie kazdy oczy mega big robi
o takie :szok: heheheee :-D

ale nie spotykane prawda???

Anineczka mowisz ze w Irlandii niski poziom???

ja słyszałam ze w Norkach w miare w miare ale u nas i tak wyzszy

a powiedz mi dlaczego wy wyjechaliscie??

bo my dlatego ze chcemy zarobic na swoj domek,najlepiej na nwoy by sobie wybudowac i zyc spokojnie bez kredytu hipot.
a tak etraz to nic nas nei trzyma bo nic nie mamy...tzn. własnego dachu nad głowa :-(

dziewczyny z gory przepraszam za niedociagniecia w pisaniu słow,ale pare dni temu wylałam pepsi na klawiature i mi sie klawisze kleja/przyklejaja :wściekła/y: :sick: i pisze tak do kitu

Anineczka mowisz ze w Irlandii niski poziom???

ja słyszałam ze w Norkach w miare w miare ale u nas i tak wyzszy

a powiedz mi dlaczego wy wyjechaliscie??

bo my dlatego ze chcemy zarobic na swoj domek,najlepiej na nwoy by sobie wybudowac i zyc spokojnie bez kredytu hipot.
a tak etraz to nic nas nei trzyma bo nic nie mamy...tzn. własnego dachu nad głowa :-(
Hmmm dlatego,ze pracowalam za cale 600 zl a wtedy narzeczony po wojsku "pracowal" u goscia co to myslal,ze pracownicy powietrzem zyja:dry:
Ja z rodzicami,on z rodzicami,zadnego kata wspolnego...
Teraz tez nie mieszkamy na swoim,ale stac nas tutaj na wynajecie czteropokojowego domku i na szyneczke.
Faktem jest,ze nie odkladamy zbyt duzych pieniedzy,ale narazie sobie zyjemy.
Ja pracuje tylko 2 dni w tygodniu i mam czas dla dziecka.
A maz ma czas dla mnie.

Tutaj w Irlandii polacy dziela sie na dwie grupy:
-ci co to odkladaja,ciulaja i otwieraja biznesy w Pl
-I ci czyli min.my co sobie spokojnie zyja,maja przyjaciol,spotkania przy kawce.

A do Pl pewnie kiedys zjade,to moja Ojczyzna:tak:

reklama
ojj na ogladałam sie zdjec z porodow ze az mnie scisneło ....
mam taka stronke z zdjeciami z porodow
wynorłam ja gdziec jeszcze za czasow pierwszej ciazy :happy:

ziewam wiec zegnam sie i mowie dobranoc

Anineczko to tez was nic tu nie trzymało
fajnie tak zyc sobie na luzie? nie liczac czy na jedzenie starczy ,prawda?
odkad K w Norwegii wreszcie wiem co to znaczy takie zycie.....bo tak to wiecznie sie ciułało od pierwszego do pierwszego...

Do góry