reklama
heeeej mamcie...
ale tu sie duzo pisze, widze, ze nawet juz od rana
Krecik 9cm? wow... moje malenstwo ma 7cm....
Moja pierwsza dzidzia... i macie racje w pierwszej ciazy sie czyta (bynajmniej ja) co tydzien co i jak sie dzieje z malenstwem
Tylko, ze ja jestem chyba bardziej ciekawska bo chcialabym codziennie moc podgladac co maluszek robi w brzusiu
Ciekawe czy u mnie bedzie chlopak... jak to pan doktor powiedzial u mnie na usg "ten cypelek pomiedzy nozkami to moze byc siusiak"
Ide cosik zjesc dziewczyny..dopiero co wrocilam z pracy....
buźka :*
ale tu sie duzo pisze, widze, ze nawet juz od rana
Krecik 9cm? wow... moje malenstwo ma 7cm....
Moja pierwsza dzidzia... i macie racje w pierwszej ciazy sie czyta (bynajmniej ja) co tydzien co i jak sie dzieje z malenstwem
Tylko, ze ja jestem chyba bardziej ciekawska bo chcialabym codziennie moc podgladac co maluszek robi w brzusiu
Ciekawe czy u mnie bedzie chlopak... jak to pan doktor powiedzial u mnie na usg "ten cypelek pomiedzy nozkami to moze byc siusiak"
Ide cosik zjesc dziewczyny..dopiero co wrocilam z pracy....
buźka :*
Wróciłam od ginki. Nie jest dobrze. Idę do szpitala na dodatkowe badania bo mam wysoką bilirubinę i generalnie jestem żółta, enzymy wątrobowe mam w porządku, więc nie wiadomo co mi jest, ale nie wykluczone, że to początek cholestazy a wtedy to już kaplica. Także od jutra jestem na patologii ciąży i wcale mi nie jest do śmiechu :-(
moja dzidzia ma 93 mm
moja dzidzia ma 93 mm
Lilka
Fanka BB :)
ojj Misiu :-( oby wszystko było dobrze i bys jak najszybciej wrociła do domu
a jak Wiku? masz kogos kto sie nim zajmie jak maz jest w pracy?
qrcze mi jakby sie takie cos przytrafiło to nie mogłabym isc do spzitala bo nie mam NIKOGO z rodziny tutaj :-(
i to jest moj jedyny stres w tej ciazy bo ciaza z Milena od poczatku do konca była szpitalna......
trzymaj sie dzielnie!!
bedzie dobrze!!! głowka do gory
a jak Wiku? masz kogos kto sie nim zajmie jak maz jest w pracy?
qrcze mi jakby sie takie cos przytrafiło to nie mogłabym isc do spzitala bo nie mam NIKOGO z rodziny tutaj :-(
i to jest moj jedyny stres w tej ciazy bo ciaza z Milena od poczatku do konca była szpitalna......
trzymaj sie dzielnie!!
bedzie dobrze!!! głowka do gory
anineczka
królowa mrówek :P
Misiu trzymaj sie dzielnie :-(
Kurcze
Wiem co to ta cholestaza ale co ona oznacza na tym etapie ciazy?
Jej daj znac po powrocie co u Ciebie
A ja potrzymam kciuki
Kurcze
Wiem co to ta cholestaza ale co ona oznacza na tym etapie ciazy?
Jej daj znac po powrocie co u Ciebie
A ja potrzymam kciuki
Moja ginka miała poważną minę, więc zapytałam się jakie jest ryzyko utraty dziecka jeżeli to cholestaza, no i powiedziała że na tym etapie ciązy to jest bardzo duże ryzyko :-(
Lilka no własnie szczęśćie w nieszcześciu że mąż ma jutro i w piątek wolne wiec się zajmie Wikiem, a i pod ręką są teściowie. Postaram się żeby wyjść na przepustkę, niech mi zrobia te badania, ale po co mam leżeć, przecież nie plamię a dzidzi jest zdrowe, więc może nie będę musiała tam nawet nocować... :-(
trzymajcie kciuki
Lilka no własnie szczęśćie w nieszcześciu że mąż ma jutro i w piątek wolne wiec się zajmie Wikiem, a i pod ręką są teściowie. Postaram się żeby wyjść na przepustkę, niech mi zrobia te badania, ale po co mam leżeć, przecież nie plamię a dzidzi jest zdrowe, więc może nie będę musiała tam nawet nocować... :-(
trzymajcie kciuki
bira
Listopadowe mamy'07
Misia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko wrócisz do domku. Trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Co to jest ta cholestaza? Czym się ona objawia?
Ja właśnie takiej sytuacji się boję najbardziej. Nie mogę sobie pozwolić na choćby jeden dzień pobytu w szpitalu. Szczególnie teraz na początku...
Krecik duża juz ta Twoja dzidzia. Ciekawa jestem ile moja urosła od ostatniego podglądania. Już nie mogę się doczekac jutra.
Co to jest ta cholestaza? Czym się ona objawia?
Ja właśnie takiej sytuacji się boję najbardziej. Nie mogę sobie pozwolić na choćby jeden dzień pobytu w szpitalu. Szczególnie teraz na początku...
Krecik duża juz ta Twoja dzidzia. Ciekawa jestem ile moja urosła od ostatniego podglądania. Już nie mogę się doczekac jutra.
anineczka
Misiu to ja trzymam kciukasy,zeby lekarka okazala sie omylna i zeby wszystko bylo dobrze
Musi byc!!!!
Sluchajcie robimy watek zamkniety?
Bo mam zdjecie brzusia,ale jest troche rozebrane i wstydze sie tutaj wklejac
Co wy na to?
Musi byc!!!!
Sluchajcie robimy watek zamkniety?
Bo mam zdjecie brzusia,ale jest troche rozebrane i wstydze sie tutaj wklejac
Co wy na to?
reklama
anineczka
Misiu to wcale nie musi byc wyrok.I tak nie mysljak najbardziej anineczka! zaraz napisze do admina
Eh zmiana planów, idę dopiero w piątek do szpitala, nie ma miejsc jutro ale w piątek mają już być. Także na razie jeszcze poczekam na wyrok...
Musisz byc dzielna a wszystko bedzie dobrze
Zobaczysz zrobia badania i wszystkie wyjda w porzadku.
Super z tym zamknietym.
Podziel się: