reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam :-)

misiu jesteśmy z Tobą :tak: wszystko będzie dobrze :tak: jesteś pod dobrą opieką :-) buziaki

reklama
witajcie w ten pochmurny dzien.....znowu blee

dzis musze podzwonic po opiekunkach byłych Mileny,bo...nie mam jak isc dzis na kontrole,nikomu z rodzinki nie pasuje bo o dziwo wszyscy maja dzis wizyty u lekarzy ino innych specjalizacji :baffled:
co za dzien.....

a za tydzien ide do fryzjera i musze kogos miec
zreszta to najlepszy fryzjer u mnie w Wol i...zapisałam sie do niego....UWAGA!.....14 lutego w moje imieniny i najblizszy wolny termin mial na 16 maja :szok: :szok:
normalnie kolejka gorsza niz do jakiegos super lekarza :-D
dlatego nie daruje tej wizyty chocby nie wiem co!
pozatym to moja ostatnia wizyta u fryzjerabo w N. nie ebde chodzic...strasznie drogo,wiec bede musiała sie tam jakos bujac z moimi kłaczorami :-D

wczoraj sobie polatałam po innych miesiacach z rocznika 07' i powiem wam ze my to kiepska mamy frekwencje w pisaniu....szkoda :-(
ale malutko nas tutaj
wogole na innym forum pisze to tam tez Listopad cieniutki....za to miesiace letnie oblezenie :happy:

a jesli chodzi o watek zamkniety to swietny pomysł
w zasadzie chyba kazdy miesiac go ma :tak:

Witam
U nas pogoda tez do bani :wściekła/y:

Lilka ano nie za tloczno tutaj,ale chociaz moge zapamietac po nicku kazda listopadowke :laugh2:
Jakos damy rade w naszym skromnym gronie.
A pozatym duzo tez mam moze dojsc jak juz urodzi.
Ja tak doszlam do wrzesnia,jak moje dziecko mialo 1,5 miesiaca:tak:

Kurcze, wczoraj juz nie dalam rady do was zajrzec!!
Misiu, kurcze no co Ty, jak do szpitala???!!! Trzymam kciuki zeby ci szybko wsyzstko doprowadzili do normy i wracaj do nas!!! Kurde, wspolczuje Ci nie tylko tego ze musisz lezec w szpitalu ale i tego,ze masz synka ktpory na pewno bedzie smutny ze mamusi nie ma!!! Wracaj do zdrowka i uwazaj na siebie!!!

Moja dzidzia miala te 9cm 2 maja czyli teraz moze jeszcze podrosla! Plci wam na razie nie zdradze bo nawet mezykowi nie powiedzialam! Skoro nie ma pewnosci to po co sie nastawiac!

Kurcze, musze znow uciekac!! Zycze wam milego dnia

biegne powiedziec ze przed chwilka poczułam pierwsze kopniaczki dzidzi :-D :-D :-D
niesamowite

w zasadzie spodziewałam sie ze szybciej je poczuje bo Milenka dała o sobie znac w 16tc.

rajuska jaka jestem happy:-D :-D

dziewczyny czy wy tez macie taki gesty sluz??
ja dzisiaj rano odkryłam takie cos u siebie ze sie przeraziłam bo wygladało prawie jak czop ktory odchodzi przed porodem
dosc duzy ''smark'' (wstyd mi pisac wogole to)

prosze uspokujcie mnie i powiedzcie ze tez tak macie....bo ja nie pamietam czy mialam takie cos w poprzedniej ciazy :no:

wczoraj sobie polatałam po innych miesiacach z rocznika 07' i powiem wam ze my to kiepska mamy frekwencje w pisaniu....szkoda :-(
ale malutko nas tutaj
wogole na innym forum pisze to tam tez Listopad cieniutki....za to miesiace letnie oblezenie :happy:

Lilka faktycznie tylko kilka osób udziela się na Naszym wątky aczkolwiek inne dziewczyny pojawiają się na forum :-( szkoda, że nie zaglądają do Nas :-(

mam nadzieję, że wymiary moich mluchów są dobre :-) bo dziewczyny już się chwalą że dzieci mają 9cm :baffled: no moje miały prawie 9cm ;-)
a jak brzdąc po lewej stronie się wyciągnął osiąnął niebagatela 9,3cm :-D więc to są tylko pomiary :-p

reklama
dziewczyny czy wy tez macie taki gesty sluz??
ja dzisiaj rano odkryłam takie cos u siebie ze sie przeraziłam bo wygladało prawie jak czop ktory odchodzi przed porodem
dosc duzy ''smark'' (wstyd mi pisac wogole to)

prosze uspokujcie mnie i powiedzcie ze tez tak macie....bo ja nie pamietam czy mialam takie cos w poprzedniej ciazy :no:

Lilka jeżeli chodzi o śluz to ja mam gęsty i w bardzo dużych ilościach :szok: wkładki zmieniam co 2 godziny bo ją jest mokra :zawstydzona/y: a dzisiaj dodatkowo kłuje mnie w lewym boku :baffled: momentami ale kłuje :eek:

Do góry