reklama
Lilka
Fanka BB :)
witajcie w ten pochmurny dzien.....znowu blee
dzis musze podzwonic po opiekunkach byłych Mileny,bo...nie mam jak isc dzis na kontrole,nikomu z rodzinki nie pasuje bo o dziwo wszyscy maja dzis wizyty u lekarzy ino innych specjalizacji
co za dzien.....
a za tydzien ide do fryzjera i musze kogos miec
zreszta to najlepszy fryzjer u mnie w Wol i...zapisałam sie do niego....UWAGA!.....14 lutego w moje imieniny i najblizszy wolny termin mial na 16 maja
normalnie kolejka gorsza niz do jakiegos super lekarza
dlatego nie daruje tej wizyty chocby nie wiem co!
pozatym to moja ostatnia wizyta u fryzjerabo w N. nie ebde chodzic...strasznie drogo,wiec bede musiała sie tam jakos bujac z moimi kłaczorami
dzis musze podzwonic po opiekunkach byłych Mileny,bo...nie mam jak isc dzis na kontrole,nikomu z rodzinki nie pasuje bo o dziwo wszyscy maja dzis wizyty u lekarzy ino innych specjalizacji
co za dzien.....
a za tydzien ide do fryzjera i musze kogos miec
zreszta to najlepszy fryzjer u mnie w Wol i...zapisałam sie do niego....UWAGA!.....14 lutego w moje imieniny i najblizszy wolny termin mial na 16 maja
normalnie kolejka gorsza niz do jakiegos super lekarza
dlatego nie daruje tej wizyty chocby nie wiem co!
pozatym to moja ostatnia wizyta u fryzjerabo w N. nie ebde chodzic...strasznie drogo,wiec bede musiała sie tam jakos bujac z moimi kłaczorami
Lilka
wczoraj sobie polatałam po innych miesiacach z rocznika 07' i powiem wam ze my to kiepska mamy frekwencje w pisaniu....szkoda :-(
ale malutko nas tutaj
wogole na innym forum pisze to tam tez Listopad cieniutki....za to miesiace letnie oblezenie
ale malutko nas tutaj
wogole na innym forum pisze to tam tez Listopad cieniutki....za to miesiace letnie oblezenie
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
U nas pogoda tez do bani
Lilka ano nie za tloczno tutaj,ale chociaz moge zapamietac po nicku kazda listopadowke
Jakos damy rade w naszym skromnym gronie.
A pozatym duzo tez mam moze dojsc jak juz urodzi.
Ja tak doszlam do wrzesnia,jak moje dziecko mialo 1,5 miesiaca
U nas pogoda tez do bani
Lilka ano nie za tloczno tutaj,ale chociaz moge zapamietac po nicku kazda listopadowke
Jakos damy rade w naszym skromnym gronie.
A pozatym duzo tez mam moze dojsc jak juz urodzi.
Ja tak doszlam do wrzesnia,jak moje dziecko mialo 1,5 miesiaca
Kurcze, wczoraj juz nie dalam rady do was zajrzec!!
Misiu, kurcze no co Ty, jak do szpitala???!!! Trzymam kciuki zeby ci szybko wsyzstko doprowadzili do normy i wracaj do nas!!! Kurde, wspolczuje Ci nie tylko tego ze musisz lezec w szpitalu ale i tego,ze masz synka ktpory na pewno bedzie smutny ze mamusi nie ma!!! Wracaj do zdrowka i uwazaj na siebie!!!
Moja dzidzia miala te 9cm 2 maja czyli teraz moze jeszcze podrosla! Plci wam na razie nie zdradze bo nawet mezykowi nie powiedzialam! Skoro nie ma pewnosci to po co sie nastawiac!
Kurcze, musze znow uciekac!! Zycze wam milego dnia
Misiu, kurcze no co Ty, jak do szpitala???!!! Trzymam kciuki zeby ci szybko wsyzstko doprowadzili do normy i wracaj do nas!!! Kurde, wspolczuje Ci nie tylko tego ze musisz lezec w szpitalu ale i tego,ze masz synka ktpory na pewno bedzie smutny ze mamusi nie ma!!! Wracaj do zdrowka i uwazaj na siebie!!!
Moja dzidzia miala te 9cm 2 maja czyli teraz moze jeszcze podrosla! Plci wam na razie nie zdradze bo nawet mezykowi nie powiedzialam! Skoro nie ma pewnosci to po co sie nastawiac!
Kurcze, musze znow uciekac!! Zycze wam milego dnia
Lilka
dziewczyny czy wy tez macie taki gesty sluz??
ja dzisiaj rano odkryłam takie cos u siebie ze sie przeraziłam bo wygladało prawie jak czop ktory odchodzi przed porodem
dosc duzy ''smark'' (wstyd mi pisac wogole to)
prosze uspokujcie mnie i powiedzcie ze tez tak macie....bo ja nie pamietam czy mialam takie cos w poprzedniej ciazy
ja dzisiaj rano odkryłam takie cos u siebie ze sie przeraziłam bo wygladało prawie jak czop ktory odchodzi przed porodem
prosze uspokujcie mnie i powiedzcie ze tez tak macie....bo ja nie pamietam czy mialam takie cos w poprzedniej ciazy
kajunia
bliźniakowa mama :)
wczoraj sobie polatałam po innych miesiacach z rocznika 07' i powiem wam ze my to kiepska mamy frekwencje w pisaniu....szkoda :-(
ale malutko nas tutaj
Lilka faktycznie tylko kilka osób udziela się na Naszym wątky aczkolwiek inne dziewczyny pojawiają się na forum :-( szkoda, że nie zaglądają do Nas :-(
mam nadzieję, że wymiary moich mluchów są dobre :-) bo dziewczyny już się chwalą że dzieci mają 9cm no moje miały prawie 9cm ;-)
a jak brzdąc po lewej stronie się wyciągnął osiąnął niebagatela 9,3cm więc to są tylko pomiary
reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
dziewczyny czy wy tez macie taki gesty sluz??
Lilka jeżeli chodzi o śluz to ja mam gęsty i w bardzo dużych ilościach wkładki zmieniam co 2 godziny bo ją jest mokra a dzisiaj dodatkowo kłuje mnie w lewym boku momentami ale kłuje
Podziel się: