reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczynki,
dziekuje serdecznieza gratulacje;-)
u nas na razie super, maluchy jedza i spia. Ja mam wlasnie nawal:szok:, czworaczki bym wykarmila:-D.
Przepraszam , ze nie doczytalam co slychac, ale brakuje mi troche czasu:zawstydzona/y:,teraz cala trojka spi wiec troche sie relaksuje.

reklama
przynoszę wieści od women:tak:
otóż wczoraj była wieczorem w szpitalu na zapisie KTG
wszystko było ok,więc puścili do domu i kazali przyjechac dzisiaj po południu
takze pojechała dzisiaj...
lezy na patologii ciąży,zrobili jej dzisiaj KTG i pobrali krew na badanie:happy2:
narazie nic się nie dzieje
mówiła jeszcze ze laski w pokoju ok;-)

my dzisiaj leni..jemy na całego
leżymy we czwórkę w łóżku
wcinamy słodycze (we trójkę:-p) i oglądamy tv:cool2:

hello

Sabinko sorki ale dziwnie jak dla mnie,ze masz tlumy gosci.:sorry2:
Nie jest to dobre dla maluszka i dla Ciebie.:no:
U mnie dopiero dzis jest pierwszy gosc.:tak:
Nie chce narazac malego na "obce" zarazki i halas.;-)

No to czekamy na sms-a od Lilki.Ciekawe czy Hania jest juz na swiecie :confused::-)

Women trzymamy kciuki.

U nas wszystko okey,mlody sobie spi.Antek tez sobie drzema.

Nudnaaaa niedziela :baffled::blink::-D

dzień doberek:-)

no mamusie ja też mam dosć tych odwiedzin:-( ale na szczęście jeden dzień był taki zwariowany:-( wczoraj już tylko jedni znajomi byli i oni wiedzieli i rozumieli że nie mozna długo siedziec:-)
ale to prawda miałąm ich wszystkich w sobote dosć:-( cóż.......:-(

zaraz idę robić kaweczke:-)

Witajcie mamusie

Naprawdę coraz mniej dziewczyn tu zagląda, mam nadzieję, że jak się wszystko unormuje z Waszymi maluchami to będziecie tu częściej, bo przede mną jeszcze przynajmniej 3 tygodnie, a jak zostanę sama to się zapłaczę :sorry2::sorry2::baffled::baffled:

Jolie ja tak nieraz męzowi mówie, że to mi się nie podoba i tamto. Bo kurde jakaś mało chyba odważna jestem. Bo zaraz myślę, że ktoś sie obrazi albo coś.
No ale tak jak mówisz wyjścia nie ma i trzeba sie nauczyć walczyć o swoje - w końcu to nasze dziecko a nie ludzi "dobra rada". Choć wiadomo, czasem rady sie przydają.
No się zobaczy jak to będzie. Mam nadzieję, że będę robić tak jak ja chce a nie poddawać się innym.:-)

Ja podobna jestem. W środku się gotuje i jestem zła, ale na zewnątrz nic nie pokażę, a później jak już to urośnie do ogromnego rozmiaru, to ryczę :dry:

He..heheh.oj...misia misia...nieładnie;-) (żartuje)

No to już Lilka zapewne jest po i dzidzie ma przy sobie:tak:

Rozdwajanie idzie pełną parą..tylko ja tu siedze i czytam o kolejnych szczęśliwych mamusiach:tak: I czekam na swojego synusia, ktory jest widzę od początku swojego żywotu spóźnialski;-) (to chyba po mamusi:sorry2:)

Elbra nie tylko Ty, ja też jestem, siedzę i czekam na synka :tak::tak:

Dziś w nocy mój Tymek mnie obudził. Próbował wyjść, tylko nie wiedział, że dołem trzeba ;-) wbijał mi w brzuch coś szpiczastego, może pięty, aż takie ostre wybrzuszenie było. Zwariował zwariowany wariat.

A dziś do dentysty idę na wizytę kontrolną. Mam nadzieję, że pan doktor nie znajdzie zbyt dużo ubytków.

reklama
właśnie dostałam smsa od women...
pisze ze miała rano usg i Dorianek waży 4200g:-D:-D:-D
pożniej będzie obchód i napisze co lekarz mówił odnośnie wywoływania itd.:-):tak:

u mnie pada śnieg...
ale i tak się zaraz topi:-p
Marcelka oczko tylko się trochę polepszyło dlatego dzisiaj jedziemy do okulisty:-(

Jezu juz sie nie mogę doczekać aż nasze Mamuśki najświeższe wrócą ze swoimi Skarbami do domku i będą zdjątka wklejać:-):-):-):-):-);-):tak:

Do góry