reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Women wow ale wielkoludek:-) heheh

Joli ale women chyba jeszcze nie urodziła:-)

a mój maluszek jakiś kropeczek na ciałku dostał:-) ja jako wogóle niedoświadczona mama oczywiście nie wiem co to i od czego:-) pewnie to nic złego:-) ale i tak się martwie:-) zobaczymy czy zejdzie do jutra:-)

a mój maluszek jakiś kropeczek na ciałku dostał:-) ja jako wogóle niedoświadczona mama oczywiście nie wiem co to i od czego:-) pewnie to nic złego:-) ale i tak się martwie:-) zobaczymy czy zejdzie do jutra:-)
kochanie,czerwone kropeczki to znak ze zaczyna się niemowlaczkowi skórka łuszczyć;-)
jesli kąpiesz w oilatum to dodatkowo po kąpieli smaruj ciałko delikatnie oliwką
my tak robilismy i łuszczenie przeszło niezauwazalnie:cool2::tak::-)

a mi sie ostatni nic nie sni :-(
boze jak ja bym chciala juz urodzic :-p
nienawidze czekac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w piatek mam KTG .....ciekawe czy do tego czasu urodze
ale jak narazie maluch czuje sie fantastycznie w moim brzuchu :zawstydzona/y:

tak jak napisala pati kropki to nic groznego
moj mial kropki np od proszku, bo wyplukalam tylko raz zamiast dwa
ale szybko zeszlo

a ja obudzilam sie rano i cos jakby ze mnie wody polecialo, ale bardzo malutko
no i tak sie zastanawiam czy jakis minimalny strzepek czopa nie odszedl
troche mnie brzuch muli ale skurczow nie mam zadnych
poczekam sobie jeszcze i zadzwonie do poloznej
zobaczymy co powie :cool2:

moj facet ma dzisiaj urodziny wiec bylaby beka jakby mala urodzila sie dzisiaj ;-)
nie dzwonie do niego zeby sie nie stresowal chlopak hehe
a mielismy isc na kolacje wieczorem
no nic zobaczymy

reklama
o kurcze sugar..może coś sie rozkręci;-)
ale by się Tatuś ucieszył jakby w jego urodzinki mała księżniczka postanowiła opuścić Mamusiny brzuszek:tak::-D:-D:-D

Do góry