reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Joli ale women chyba jeszcze nie urodziła:-)

:sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D Czego ślepy nie doczyta, tego nie będzie wiedział :-) już tak się przyzwyczaiłam do czytania, że kolejne mamy rodzą, że jakoś nawet nie zauważyłam, że to pomiar z USG, a to, że lekarz miał później omówić sprawę z wywoływaniem to mnie zdziwiło, po co po porodzie to omawiać, zwłaszcza, że "przeczytałam", że Women miała cesarkę? :-D:-D Już mi naprawdę na oczy padło. Wyobraźnię mam niezłą, co?

reklama
Ale przynajmniej przez moje zwidy jakieś poruszenie sie zrobiło na bb, bo tak smutno było ;-)

No to Sugar już bliżej niż dalej. Życzę, żeby to było już to.

jedziemy dzisiaj z Marcelkiem do szpitala do okulisty:-(
pediatra mówi ze nie ma co czekać tylko trzeba działać
pewnie mu będą kanalik przepychać...:shocked2:
może wi któraś z Was na czym to polega? i czy boli bobaska:confused::-:)-:)-(

Witam po krotkiej przerwie.

LARVUNIU GRATULACJE!! Doczekalas sie w koncu na Marcelka, mam nadzieje ze wszystko ok :)

LADINKO GRATULACJE!! Super dorodne blizniaki, podziwiam cie :)

Ja w sobote bylam w szpitalu, bo zaczelam krwawic i mialam skurcze, ale okazalo sie ze to nic groznego, tylko czop. W sumie juz trzeci dzien mam sluz podbarwiany krwia, ale nic sie nie dzieje jeszcze konkretnie. W kazdym razie zrobilismy probe generalna drogi do szpitala :)

Ciekawe ile to jeszcze potrwa...

jedziemy dzisiaj z Marcelkiem do szpitala do okulisty:-(
pediatra mówi ze nie ma co czekać tylko trzeba działać
pewnie mu będą kanalik przepychać...:shocked2:
może wi któraś z Was na czym to polega? i czy boli bobaska:confused::-:)-:)-(

Pati biedny Marcelek, napewno bedzie dzielny. Widze ze duzo dzieciaczkow ma problemy z oczkami, od czego to zalezy??

Pati pewnie najlepiej wyjaśni Ci okulista jak wygląda takie czyszczenie kanalika, na jakimś forum znalazłam to: "podobno przepychają kanalik czymś w rodzaju drucika". A moja koleżanka (która ma małego synka i miała na to iść, mówiła, że właśnie jakoś tak to wygląda). Bądź dobrej myśli. Ściskam Was ciepło.

dzięki Kochane...:tak:;-)
szczerze mówiąć to mnie serce boli jak sobie pomyśle o jakiś drucikach w oczku malutkiego;-)
chyba padnę u tego okulisty,już mam nerwy jak cholera:-(

reklama
Do góry