reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Pamietam że któraś mamcia pytała mnie czy w neidziele przed porodem coś z meżusiem było:-) przepraszam bardzo ze nie pamietam która ale nie mam siły szukać postu:-( wybaczcie:-)

więc odpowiedź brzmi nie:-) hehe ale za to była kąpiel:-) ale nie taka gorąca czy cos:-) poprostu kapiel:-) która jednak wywołała maluszka na ten świat:-)

Witam

Sabinka
to ja pytalam :-) :-p haha :zawstydzona/y: to musze sie chyba z pieszczotek z tatusiem na kapiel zamienic ;-) bo i tak nie pomaga a szczerze powiedziawszy to od 3 dni nawet mi sie niechce, mam chyba jakas lekka depresje, zwlaszcza po tym jak zazartowal i mi powiedzial ze wygladam jak pingwin :wściekła/y: :-( bo mialam czarne spodnie, bialy top i na to czarny sweterek z glebokim wycieciem V :baffled: :angry: nie wiem, moze i tak wygladalam, ale na pewno tak sie czuje :-(

dzien dobry :cool2:
u nas za oknem szaro buro i ponuro
nic sie nie chce:-p

rodzinka juz w komplecie:-D:-D:-D:-D
a tutaj pustki jak zwykle w niedziele:baffled:

pada śnieg... pada śnieg...

.' * ' .' * ' .* ' .' * ' .' * ' .* '
'.' * ' .' * ' .* .' * ' .' * ' .*
*' .' * ' .' * ' .* .' * ' .' * ' .*

:rofl2:

DZIEń DOBRY!

Padła mi komórka dwa dni temu i zapomnałam naładować :zawstydzona/y: atu Lilka mi napisąła smska że jej wody odchodzą:

9.11.2007, godz 22:23

"Cześć Misia :-) to ja Lilka. Daje znać że i u mnie cos się ruszyło bo wody płodowe mi odeszły a raczej non stop pdchodzą :-) cieszę się ale jestem i przerażona :-) trzymajcie za nas kciuki"

Lilka przepraszam :sorry2:ale mam nadzieję, że wszystko gładko poszło!

reklama
kurcze sabina a moze tak milo i ladnie powiedz zeby znajomi i rodzina poczekali chwilke z tymi odwiedzinami..
w koncu dopiero co wyszlas ze szpitala, jestes zmeczona i musisz sie oswoic z maluchem, odpoczac etc...
u mnie na szczescie wszyscy rozumieli bez tlumaczenia i nie mialam pielgrzymek
wiadomo wpadla jakas najblizsza rodzina ale zawsze pytali czy na pewno moga etc
no i odwiedzny raczej ekspresowe, to mnie obslugiwali a nie ja ich...

kurcze czy ludzie nie kapuja pewnych oczywistych spraw???

ja dzisiaj obudzilam sie o 13 20 :cool2:
szok

Do góry