reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
jolie...chyba troszke lepiej:tak:
moze te kropelki zaczynaja działać...mam nadzieję:cool2::-)
daj znać kochana jak odbierzesz wyniczki,i nie stresuj się napewno wszystko jest ok:-);-):tak:
mirka...rodzisz?????
o jacie,moze się zaczyna;-)

ciao

ja jakos niewyspana bo o 9 przyszedl stolarz mierzyc polki do lazienki
pogoda do bani i jakos nic mi sie nie chce :-p
wieczorem idziemy na impreze wielka ktora wspolorganizuje magazyn mojego m
troche tez z okazji jego urodzina beda goscie
mialam zamiar pojechac nabyc jakis fatalaszek ale chyba dzisiaj nie wychodze z domu

larvunia ja popijalam cole i wczesniej i teraz
i jest ok
a nic mi tak na zgage nie pomagala wczesniej jak cola wlasnie :cool2:

o rany... ale bym się coli napiła,albo pepsi :cool2::cool2::cool2::cool2:
ale chyba Marcel by na ostrym dyżurze wylądował:-p:-p:sorry2:

sugar...udanej imprezki zyczę ;-):-)

mirka..tzrymam kciuki,moze się rozkręci:-):-D

dzien dobry
Sabinko zaraz lece oglądać zdjęcia,witaj w domu....
Pati jak tam oczko?
Sugar ja tez cała ciąze popijam cole czy pepsi i wogole sie nie boje ze zaszkodzi to małemu,kawe i herbate tez pije.Miłej imprezki...
Larvunia ciesze sie ze dzis super humore.....ale za to dzis zastąpiła cie Mirka hehe na każdego przyjdzie dzień hehe
Jolie zdam relacje po wizycie.

Witam

Anitt
a to dziwne, myslalam ze kazdej matce przysluguje jak jest juz tu ponad rok :szok:
ja mam nadzieje ze mi przysluguje, bo bardzo licze na ta kase :-) :-) nic jade to sie moze cos wiecej dowiem, mam nadzieje tylko ze nie zaczne rodzic po drodze bo jakies dziwne skurcze mam i kreci mi sie w glowie.
Dzieki za link, poczytam jak wroce, buzka

zobaczcie to zdjęcie ja zwariowałam
footprintst5.jpg

reklama
Do góry