reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
czesc sabinka no wreszcie-stesknilismy sie jak cholera!!!

zaraz spojrze na fotki!!!

Kochane ja wlasnie przy mietóweczce siedze,bo cos wczoraj na noc pojadlam no i szybko pisze co u mnie...
otoz wczorajsza wizyta w szpitalu....
pani polozna bardzo ladnie mi opisala co mam robic jak jestem juz tydz. po terminie-schody,spacery,sex goraca kapiel itd.
powiedzialam jej ze wczesniej mialam wyliczony termin porodu z @ no ale zmienil sie po usg no i ten termin jest duzo pozniej-pani stwierdzila,ze to nie wazne,bo oni sie trzymaja tego terminu z usg-no co bede z baba dyskutowac se mysle!!!
I tak za chwile zobacze lekarza....
To wcale nie byl lepszy pomysl.
Na lekarza czekalam kolejna godzine,w koncu moj M poszedl przeparkowac samochod no bo Permit byl tylko na 2 godzinki,no i w tym momencie wezwal mnie lekarz:-((takze u doktorka bylam sama)
no i ja piac od poczatku mu tlumacze co tym terminem,no ale to jak grochem o sciane...zasady to zasady!!!!!
pytanie padlo-jak sie czujemy,no i zaraz wprowadzimy zel na wywolanie!
no i przyszla ta sama pani polozona mowi mi prosze sie tylko rozluznic a wszystko bedzie dobrze!!!(juz mialam stracha po jej slowach)
Takkkkkkkk......byloby dobrze,gdyby pan doktor nie nosil rekawiczek rozmiaru L:no:

wprowadza mi ten zel ja juz tam rycze,polozna ze mna wdechy i wydechy-no masakra i mowi mi ze to przedsmak porodu-zalamka!!
poczulam sie jakby mnie normalnie ktos zgwalcil-SZOK!!!!!!!!!:no:
Teraz mam chodzic,ruszac sie,jak nic nie pomoze to za 4 dni pierwsza wizyta na sprawdzenie co tam u dzieciatka a za 5 WYWOLANIE!!!
Masakra!!!
miejmy nadzieje,ze malenstwo jednak sie zdecyduje na wyjscie!!!

No to sie wygadalam!!Duzo lzej...

A teraz ide czytac co u was!!!!

Asix witaj.
Dziwnie to u ciebie wyglada z tymi terminami. Gdy ja bylam na usg to facet powiedzial, ze wg. rozmiarow dziecko jest starsze o jakies 10 dni (wiec roznica tak jak u ciebie), ale on uwaza ze to po prostu ze wzgledu na to, ze jest duze jak na swoj wiek, a nie starsze, wiec terminu mi nie zmieni i bedziemy sie trzymac wg. OM. Ja w czwartek mam wizyte u poloznej, jest to dzien mojego terminu, wiec pewnie sie dowiem co i jak. Przypuszczam, ze to wszystko bedzie wygladalo inaczej niz u ciebie, w koncu szpital szpitalowi nierowny i wszedzie robia inaczej. POwiedz mi, mialas robione CTG??
Ja wolalabym urodzic w terminie, ew. 3 dni po, bo moja mamcia przyjezdza na 3 tygodnie (2 dni po terminie) pomoc mi z malenstwem i chcialabym wykorzystac ten czas. Jesli bym musiala nosic malego jeszcze 2 tygodnie to bym zlapala dola i babcia pewnie tez :)

sabinko widze foteczki suuuuuper :-)
anitt :errr: jejkuuuuu... to nie bylam ja :-):-D:-D:-D To na pewno nie jaaaaa :rofl2: Ja grzecznie z mezulkiem w wyrku cala noc :-D hehehehhee....
mirka kochana tylko sie nie rozleniwiaj bo bedziesz caly dzionek rozflaczala taka... bynajmniej ja tak mam (z tego co zauwazylam ostatnio) Mircia a moze ty bedziesz nam rodzic?? :sorry2:
asix chociaz dzieje sie cos u ciebie.... u mnie cisza... jak codzien.

sabina ja to czekam na relacje z porodu.... bo jak to sie stalo, ze wieczorkiem z niami pisalas jak gdyby nigdy nic a o 24.00 w nocy dostaje tel ze na porodowce jestes ;-):-D Powiedz co zrobilas? Moze tez zastosuje by znalesc sie juz na porodowce ;-)

...chyba chce mi sie takiej ziiiiimniej bardzo babelkowej coca coli... albo pepsi...mjami...

reklama
Do góry