reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
no juz jestem-doczytalam co tam u was kochane!!!

Larvunia-co sie z toba dzieje??? Humorek mnie twoj martwil,no ale chyba juz lepiej,co??
Bedzie dobrze maluszki predzej czy pozniej wyjda...cholera musimy cos wymyslec zeby im pomoc no nie???

Sabinka-widzialam foty-CUDO!!!!
nie bede pisac jak cioszcze-zwlaszcza,ze wg. tych palantow jestem po terminie i mam dola i nie spie i nie odbieram telefonow,bo sie wszyscy pytaja,czy urodzilam

Women-napisz jak po wizycie u gina no i co powiedzial na ten twoj termin z OM

Anitt-no z tym terminem rzeczywiscie dziwnie no ale tlumaczysz lekarzowi spokojnie o co ci chodzi z tym terminem to wiesz co on mi jeszcze powiedzial-ze tylko 40% kobiet pamieta kiedy mialo ostatnia miesiaczke a i to nie jest do konca pewne-ja mu mowie-panie doktorze,ja jestem w tch 40% naprawde,no i po co wywolywac jak ja bede tego dnia co mi ustaliliscie tylko kilka dni po terminie,moze jakies usg,czy cos byscie zrobili,zeby sprawdzic lozysko i wogole-to chyba sie zdenerwowal,ze sie wymadrzam.
a apropos ctg,to bede miala robione dopiero dzien przed wywolaniem-bo wg.niego wczesniej nie trzeba:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

anitt nie nie nie... ;-) ja bylam grzeczna, nawet malo co w nocy dzis wstawalam na siusiu :-D Prosze mi tu nie wkrecac nic... Mezus tez wielkie oczy zrobil jak mu powiedzialam ze ma zakaz chodzenia w nocy po kolezanki snach ;-):-D ehheheeh....

.....pepsi... jednak pepsi mi sie chce.... kupie sobie chyba maluszek mi wybaczy :zawstydzona/y: tylko puszeczke mala wypije.. nie zaszkodzi co laski... powiedzcie ze nie...
kurcze ide do wanny... mircia CZEKAJ! ...ide do Ciebie ;-):-D:-D:-D Musze sie szykowac powoli bo mam ruchy pingwinie z brzucholkiem. Dzis idziemy z mezulkiem na 3 urodziny jego chrzesnicy a jeszcze trzeba cos jej kupic :-D Wieczorkiem sie odezwe :*** nie tesknijcie za bardzo ;-):-D "I am back" heheheh

o jaki tu dzisiaj ruch od rana:tak:
stukam się kawką i mówię dobry dzień:-)

sabinka...słonko nasze...dobrze ze juz jesteś
lece zdjęcia Dzidzi oglądać:-D:-D:-D

Dzień dobry.

Sabinko witaj z powrotem. Pogłaszcz synka od nas.

Sylwia odpoczywaj ile wlezie i ile synek Ci da.

dziendoberek kochane!!
ale u mnie lalo w nocy :shocked2: o sekremle! ;-) ... na szczescie juz nie pada, spacerek z pieskiem zaliczylam... teraz sniadanko :tak: Dzis jakos lepszy humorek. Women masz racje to chyba moj zloty srodek :-D Nie wolno sie rozleniwiac tylko zaczac sie ruszac i pracowac... chociazby w domu jak do pracy sie nie chodzi (a szkoda bo tesknie bardzo za swoja praca!)
oki wstawiam wode na kaFku :-D

No to ten deszcze to chyba do nas przywędrował, bo teraz u mnie leje jak z cebra, do tego wiatr, brrrrrr. :-:)-(
Larvuniu cieszę się, że po wczorajszych porządkach humorek powrócił :-):tak::tak:

hhehehehh... ciekawe po kim on taki komputerowiec :confused:;-):-D:-D:-D pewnie jego pierwsze slowo to bedzie "klawiatura" ;-):-p hehehehee,,,,...

Albo babyboom, skoro mama tak tu z nami klika :-)

Mirka trzymaj się dzielnie, może jakieś lody na poprawienie humorku?

Asix okropne przeżycia, współczuję Ci.

Anitt, no to sny masz niezłe. Mojemu mężowi dziś się śniło, że urodziłam, a nasz synek okazał się być małym żuczkiem :sorry2:

Pati jak oczko Marcelka?

Women czekamy na dalszy ciąg opowieści okresowo - terminowych.

Misia, to jakaś plaga, ja ostatnio spaliłam garnek z burakami, a mój Damian garnek z makaronem!!! Też nie wiem jak to się stało.

anitt nie nie nie... ;-) ja bylam grzeczna, nawet malo co w nocy dzis wstawalam na siusiu :-D Prosze mi tu nie wkrecac nic... Mezus tez wielkie oczy zrobil jak mu powiedzialam ze ma zakaz chodzenia w nocy po kolezanki snach ;-):-D ehheheeh....

.....pepsi... jednak pepsi mi sie chce.... kupie sobie chyba maluszek mi wybaczy :zawstydzona/y: tylko puszeczke mala wypije.. nie zaszkodzi co laski... powiedzcie ze nie...
kurcze ide do wanny... mircia CZEKAJ! ...ide do Ciebie ;-):-D:-D:-D Musze sie szykowac powoli bo mam ruchy pingwinie z brzucholkiem. Dzis idziemy z mezulkiem na 3 urodziny jego chrzesnicy a jeszcze trzeba cos jej kupic :-D Wieczorkiem sie odezwe :*** nie tesknijcie za bardzo ;-):-D "I am back" heheheh

Z tego co pamiętam to Anineczka piła colę w ciąży. A ja niedawno też sobie puszeczkę wypiłam - mąż się nie dowiedział :-p

Ja dziś idę po moje wyniki w kierunku cholestazy. Trochę się stresuję. :-:)-(

no juz jestem-doczytalam co tam u was kochane!!!

Larvunia-co sie z toba dzieje??? Humorek mnie twoj martwil,no ale chyba juz lepiej,co??
Bedzie dobrze maluszki predzej czy pozniej wyjda...cholera musimy cos wymyslec zeby im pomoc no nie???

Sabinka-widzialam foty-CUDO!!!!
nie bede pisac jak cioszcze-zwlaszcza,ze wg. tych palantow jestem po terminie i mam dola i nie spie i nie odbieram telefonow,bo sie wszyscy pytaja,czy urodzilam

Women-napisz jak po wizycie u gina no i co powiedzial na ten twoj termin z OM

Anitt-no z tym terminem rzeczywiscie dziwnie no ale tlumaczysz lekarzowi spokojnie o co ci chodzi z tym terminem to wiesz co on mi jeszcze powiedzial-ze tylko 40% kobiet pamieta kiedy mialo ostatnia miesiaczke a i to nie jest do konca pewne-ja mu mowie-panie doktorze,ja jestem w tch 40% naprawde,no i po co wywolywac jak ja bede tego dnia co mi ustaliliscie tylko kilka dni po terminie,moze jakies usg,czy cos byscie zrobili,zeby sprawdzic lozysko i wogole-to chyba sie zdenerwowal,ze sie wymadrzam.
a apropos ctg,to bede miala robione dopiero dzien przed wywolaniem-bo wg.niego wczesniej nie trzeba:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Kuuuuurcze, to glupole :angry: Bylybysmy spokojniejsze gdybysmy nie czytaly tego forum i nie wiedzialy co maja dziewczyny w Polsce :) A co do terminu z usg, moze oni rzeczywiscie nie sa zbyt skorzy to zmieniania tych dat (moj przypadek to 10 dni i mimo wszystko data nie jest zmieniona).

Tylko Larvuniu nie badz zazdrosna o mezulka, on tylko tak goscinnie jeden raz u mnie we snie zawital, obiecuje :)))

No to dzisiaj macie imprezke :cool2:

Pati witaj, jak tam oczko malenstwa?? Lepiej troche??

Jolie no to twoj maz tez ma dobra wyobraznie:) Ja swoich snow wiecej przytaczac nie bede bo mozna sie przestraszyc :) Moja psychika jest cchyba troche skrzywiona hehe :tak:

reklama
anitt-wiesz moze z jednej strony z ta niewiedza to by bylo lepiej,ale z drugiej chociaz im pokaze ze taka glupia to nie jestem...:wściekła/y:
ale mimo wszystko peniej bym sie czula jak by w gabinecie byl ze mna moj M to moze tez by inaczej rozmowa wygladala:-(

no ale zobaczymy...
no i kochana widze ze niezle sny tu masz.:-D
ja to mam rowniez jakies chore,ale lepiej zostawic je bez komentarza
no i na dodatek moj M nie sypia juz od 2 tyg. tak jest przejety tym porodem(bynajmniej tak twierdzi)
ale to chyba jednak cos w tym jest,bo wczoraj w szpitalu to tulil caly czas moj brzuchol i to przy tych wszystkich ciezarnych:-D

dobra ja spadam troche pokimac,bo kolejna nocke mam do tylu,do pozniej...

Do góry