reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

women -trzymam kciuki,daj znac jak po wizycie!!

Mirka-dobrze,ze wszystko wrocilo do normy no ale z drugiej strony mogloby sie zaczac co???;-)

ja wlasnie sie nakrecam artykulami i kalkuratorami do obliczenia terminu z OM no i wychodzi mi na 11 lub 12 zalezy od kalkulatora - tak starsznie sie boje,ze beda wywolywac:no:

Elbra-ciekawa jestem co tam u ciebie????

no i czytalam jak to robia w tym szpitalu w ktorym ja bedee rodzic, no i na poczatek czeka mnie powtorka z rozrywki-czyli wprowadzanie zelu- znowu!!!-masakra!!
juz mowie do mojego M-teraz sex,sex,sex!!!!
A on mi na to ze nie wie co sie dzieje,bo dzisiejszej nocy nie mogl spac,bo mial bole w klatce piersiowej-normalnie jestem w szoku,ze sie tak stresuje!!
Szkoda mi chlopa!!Powiedzialam mu ze jak sie nie czuje na silach to ja sama na ta porodowke pojade,no ale sie uparl-wiec juz nie wiem!!!

reklama
Witam

Anitt
a to dziwne, myslalam ze kazdej matce przysluguje jak jest juz tu ponad rok :szok:
ja mam nadzieje ze mi przysluguje, bo bardzo licze na ta kase :-) :-) nic jade to sie moze cos wiecej dowiem, mam nadzieje tylko ze nie zaczne rodzic po drodze bo jakies dziwne skurcze mam i kreci mi sie w glowie.
Dzieki za link, poczytam jak wroce, buzka

O becikowe mozesz sie starac do trzeciego miesiaca zycia dziecka, wiec jesli sie szybko uwiniesz z Child Tax Credit to mozesz zlozyc wniosek i moze sie udac. JA mysle ze tak wlasnie sprobuje zrobic. No chyba ze juz pobieracie Working Tax Credit to mozesz dostac becikowe juz teraz, ale podejrzewam ze macie dochod powyzej 250 tygodniowo :)

women dopoki nie przeczytalam komentarza wyzej to myslalam ze to twoje zdjecie :-D :-D:-D ahha ale ze mnie glupol :zawstydzona/y: :-)

Asix nie stresuj sie bo widzisz jak to na twojego chlopa dziala, a co dopiero musi na dzidzie :szok: :tak: musisz byc dzielna, wszystko bedzie dobrze, a tak pozatym to ja myslalam ze ty juz wczoraj poszlas na wywolanie :cool2: i zaczelam ci zazdroscic ze juz tulisz swoje malenstwo w ramionach :-)

ja wlasnie wrocilam z miasta i jestem padnieta, myslalam ze do domu nie dojde. jakies 5 min drogi przed domem taki bol mnie zlapal po prawej stronie w dole brzucha ze myslalam ze zaraz brzuch mi peknie i zaczne rodzic na srodku ulicy :szok: ale jakos dalam rade i doszlam i bol przeszedl :happy2: uffffffffff

O becikowe mozesz sie starac do trzeciego miesiaca zycia dziecka, wiec jesli sie szybko uwiniesz z Child Tax Credit to mozesz zlozyc wniosek i moze sie udac. JA mysle ze tak wlasnie sprobuje zrobic. No chyba ze juz pobieracie Working Tax Credit to mozesz dostac becikowe juz teraz, ale podejrzewam ze macie dochod powyzej 250 tygodniowo :)

jeszcze nic nie pobieram, dzisiaj bylam po formularz SF100 zeby dostac becikowe, bo mozesz 11 tyg. przed terminem juz zlozyc wniosek lub do 3 miechow po tak jak piszesz. wzielam jeszcze child benefit claim pack i informator na temat child tax credit i child trust fund. zobaczymy. dam mojemu do poczytania, moj angielski nie jest jeszcze perfect i nie wszystko rozumiem :-p :-D

Jestem juz kochane
A wiec jutro mam sie zgłosić do szpitala na patologię ciąży i tam mnie już położą i bede pod stała kontrolą lekarzy i bedą czekać na Dorianka.Pan doktor powiedział ze na spokojnie po kolacji mam jechać zeby sie nie spieszyć i jak najkrócej leżeć w szpitalu,popieram pana doktora w 100%.
Tak więc kochani po weekendzie może bede juz 1obok1 a nie 2w1 hihih
,mam nadzieje ze wypijecie nasze zdrówko w weekend ?
Ale sie cieszę kochane nie macie pojęcia jak bardzo sie cieszę ponad 9 miesięcy czekania na malca i wkońcu nachodzi ten upragniony dzień.

Mam od ponad godziny skurcze delikatnie stawia mi sie brzuch i macica pracuje sobie promieniuje do krocza,ale nasilają sie lecz nie są bolesne,wiec moze i wczesniej sie wszystko wyjaśni.

Jestem z powrotem z wynikami, które są dobre :tak::tak: z jednej strony się cieszę, bo synkowi nic nie grozi, a z drugiej, skóra nadal będzie swędzieć, bo nie znam przyczyny, a zwykła pielęgnacja nie wystarcza.

Anulka no to rzeczywiście miałaś szczęście, że poszłaś do tego doktora... strach pomyśleć co mogłoby się zdarzyć :szok::szok:

dzisiaj o 14tej przyjezdza moja chrzestna z kuzynką
ostatnio była u mnie(chrzestna) jak się Samuel urodził:szok:

a wogóle to jutro idziemy z mężem na imprezkę do clubu...
hihi pierwszy raz malutki do babci na noc pojedzie:tak::tak::tak::tak:
nasi przyjaciele wyprawiaja urodziny i będziemy tańcować
tralalalala tralalala

To ta chrzestna przyjeżdża od porodu do porodu ;-) Pati udanej imprezki.

Sugar
Tobie też udanej zabawy życzę. A tak przy okazji, jaki to magazyn (zaspokój moją ciekawość).

A i Larvunia na rodzinnej imprezie, baw się dobrze.

16 mamuś już tuli maluszki a 9 jeszcze z brzuszkiem chodzi.....Hmmm ciekawe która bedzie kolejna

Robimy zakłady?

To naprawdę już 16 z nas urodziło??!! Ja mogę tylko obstawić, że będę ostatnia :tak::tak::-D:-D

Mam od ponad godziny skurcze delikatnie stawia mi sie brzuch i macica pracuje sobie promieniuje do krocza,ale nasilają sie lecz nie są bolesne,wiec moze i wczesniej sie wszystko wyjaśni.

Może synek jak usłyszał, że wywoływanie staje się bardziej realne, postanowił sam wyjść i nie męczyć już mamusi. Women życzę, aby sie rozkręciło i zakończyło porodem.

reklama
Do góry