reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
dobry wieczór
Ja po zakupach,miałam znowu gości w domku,teraz już wykąpana pachnąca odpręzona czytam co tam u was kobitki.
Misia no jak jutro powiem o tym lekarzowi to pewnie sie zdziwi,pewnie jutro wysle mnie na badania do szpitala,usg i zapis ktg wiec zobaczymy jak sprawa wygląda.
Co do czajnika to każdemu moze sie zdarzyć.
Sylwia witaj kochana w domku.Uwarzaj na siebie i nie przemęczaj sie,ucałuj dzieciątko od ciotek z BB
Pati dobranoc kochanie i nie martw sie tym oczkiem bedzie dobrze.
Larvunia widze ze znalazłas lekarstwo na złe samopoczucie ja zrobilam podobnie i dzis cały dzionek był superowy.
Elbra jak tam kochana przed planowanym terminem?
Sugar u mnie tez wszystko zamknięte i wysoko więc tez na nic nie liczę.

dziendoberek kochane!!
ale u mnie lalo w nocy :shocked2: o sekremle! ;-) ... na szczescie juz nie pada, spacerek z pieskiem zaliczylam... teraz sniadanko :tak: Dzis jakos lepszy humorek. Women masz racje to chyba moj zloty srodek :-D Nie wolno sie rozleniwiac tylko zaczac sie ruszac i pracowac... chociazby w domu jak do pracy sie nie chodzi (a szkoda bo tesknie bardzo za swoja praca!)
oki wstawiam wode na kaFku :-D

cześć mamusie:-) witam Larvuniu przy kawce:-) niestety jeszcze nie nadrobiłam co u was się działo:-) ale nadrobie w swoim czasie:-)
my po pierwszej nocce:-) obudził się mały na cyca 2 razy wiec poprostu cudownie:-)
przez 2 dni nie mialam wogóle pokarmu, szlag mnie trafiał w tym szpitalu musiaam go oczywiście przystaiac do cyca i tak mnie teraz bolą że masakra:-)
zaraz postaram się wstawić foty:_) tylko własnie mały krzyczy:-) hehe

sabina !!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D no witam przy kawusi :tak:
jakze nam Cie brakowalo kochana.... :tak::-D nakrm maluszka i wstawiaj fotuchy.. czekamy ;-) a cycuchy niech mezus wymasuje by nie bolaly ;-):-D

hhehehehh... ciekawe po kim on taki komputerowiec :confused:;-):-D:-D:-D pewnie jego pierwsze slowo to bedzie "klawiatura" ;-):-p hehehehee,,,,...

Sabinko ale szczescie przemawia przez Twoje posty!! :-) Super ze juz jestescie i wszystko jest ok. No i oczywiscie, foty foty foty foty foty Czekam :szok::szok:

A ty Larvuniu moja droga, jak sobie spisz w nocy ladnie to sobie spij, a nie przychodz mi do snow z mezulkiem straszyc mnie!!:no::no:
Sniliscie mi sie obydwoje, ze ja rozmawialam z mamcia moja przez telefon, a wy mnie prowokowaliscie do rzucania szklankami :szok: I sie moja mamcia na mnie obrazila. :zawstydzona/y: Hehe. Obudzilam sie w nocy przez to. O dziwno po piciu, nie na siusiu.

reklama
Do góry