reklama
dobry wieczór
Ja po zakupach,miałam znowu gości w domku,teraz już wykąpana pachnąca odpręzona czytam co tam u was kobitki.
Misia no jak jutro powiem o tym lekarzowi to pewnie sie zdziwi,pewnie jutro wysle mnie na badania do szpitala,usg i zapis ktg wiec zobaczymy jak sprawa wygląda.
Co do czajnika to każdemu moze sie zdarzyć.
Sylwia witaj kochana w domku.Uwarzaj na siebie i nie przemęczaj sie,ucałuj dzieciątko od ciotek z BB
Pati dobranoc kochanie i nie martw sie tym oczkiem bedzie dobrze.
Larvunia widze ze znalazłas lekarstwo na złe samopoczucie ja zrobilam podobnie i dzis cały dzionek był superowy.
Elbra jak tam kochana przed planowanym terminem?
Sugar u mnie tez wszystko zamknięte i wysoko więc tez na nic nie liczę.
Ja po zakupach,miałam znowu gości w domku,teraz już wykąpana pachnąca odpręzona czytam co tam u was kobitki.
Misia no jak jutro powiem o tym lekarzowi to pewnie sie zdziwi,pewnie jutro wysle mnie na badania do szpitala,usg i zapis ktg wiec zobaczymy jak sprawa wygląda.
Co do czajnika to każdemu moze sie zdarzyć.
Sylwia witaj kochana w domku.Uwarzaj na siebie i nie przemęczaj sie,ucałuj dzieciątko od ciotek z BB
Pati dobranoc kochanie i nie martw sie tym oczkiem bedzie dobrze.
Larvunia widze ze znalazłas lekarstwo na złe samopoczucie ja zrobilam podobnie i dzis cały dzionek był superowy.
Elbra jak tam kochana przed planowanym terminem?
Sugar u mnie tez wszystko zamknięte i wysoko więc tez na nic nie liczę.
dziendoberek kochane!!
ale u mnie lalo w nocy o sekremle! ;-) ... na szczescie juz nie pada, spacerek z pieskiem zaliczylam... teraz sniadanko Dzis jakos lepszy humorek. Women masz racje to chyba moj zloty srodek Nie wolno sie rozleniwiac tylko zaczac sie ruszac i pracowac... chociazby w domu jak do pracy sie nie chodzi (a szkoda bo tesknie bardzo za swoja praca!)
oki wstawiam wode na kaFku
ale u mnie lalo w nocy o sekremle! ;-) ... na szczescie juz nie pada, spacerek z pieskiem zaliczylam... teraz sniadanko Dzis jakos lepszy humorek. Women masz racje to chyba moj zloty srodek Nie wolno sie rozleniwiac tylko zaczac sie ruszac i pracowac... chociazby w domu jak do pracy sie nie chodzi (a szkoda bo tesknie bardzo za swoja praca!)
oki wstawiam wode na kaFku
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
cześć mamusie:-) witam Larvuniu przy kawce:-) niestety jeszcze nie nadrobiłam co u was się działo:-) ale nadrobie w swoim czasie:-)
my po pierwszej nocce:-) obudził się mały na cyca 2 razy wiec poprostu cudownie:-)
przez 2 dni nie mialam wogóle pokarmu, szlag mnie trafiał w tym szpitalu musiaam go oczywiście przystaiac do cyca i tak mnie teraz bolą że masakra:-)
zaraz postaram się wstawić foty:_) tylko własnie mały krzyczy:-) hehe
my po pierwszej nocce:-) obudził się mały na cyca 2 razy wiec poprostu cudownie:-)
przez 2 dni nie mialam wogóle pokarmu, szlag mnie trafiał w tym szpitalu musiaam go oczywiście przystaiac do cyca i tak mnie teraz bolą że masakra:-)
zaraz postaram się wstawić foty:_) tylko własnie mały krzyczy:-) hehe
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
maluch na rekach usypia własnie:-) on chyba od urodzenia komputerowcem bedzie:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a mi was brakowało jeszcze bardziej:-)
A
Anitt
Gość
Sabinko ale szczescie przemawia przez Twoje posty!! :-) Super ze juz jestescie i wszystko jest ok. No i oczywiscie, foty foty foty foty foty Czekam
A ty Larvuniu moja droga, jak sobie spisz w nocy ladnie to sobie spij, a nie przychodz mi do snow z mezulkiem straszyc mnie!!
Sniliscie mi sie obydwoje, ze ja rozmawialam z mamcia moja przez telefon, a wy mnie prowokowaliscie do rzucania szklankami I sie moja mamcia na mnie obrazila. Hehe. Obudzilam sie w nocy przez to. O dziwno po piciu, nie na siusiu.
A ty Larvuniu moja droga, jak sobie spisz w nocy ladnie to sobie spij, a nie przychodz mi do snow z mezulkiem straszyc mnie!!
Sniliscie mi sie obydwoje, ze ja rozmawialam z mamcia moja przez telefon, a wy mnie prowokowaliscie do rzucania szklankami I sie moja mamcia na mnie obrazila. Hehe. Obudzilam sie w nocy przez to. O dziwno po piciu, nie na siusiu.
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
heheh larvnia tez tak myśle:-) mąż powiedział ze od 3 roku życia zaczyna go uczyć programować:-) Boże co za matołek:-)
Anitt;-) piekny sen:-) heheh
Anitt;-) piekny sen:-) heheh
Podziel się: