reklama
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pati26
Mama Marcela i Samuela
dobry wieczór :-)
chociaż przy Samuelku rzeczywiście była dupka myta wodą ciepłą przy każdej zmianie pieluszki..... ale to daaaaaaawno było
teraz używamy chusteczek nivea sensitive:-)
a w poniedziałek urodziłam;-)
takze Kochana bądż czujna ;-)
martwię się tym oczkiem Marcelka
te kropelki narazie nie działają:---(
bidny otiwra tylko jedno oczko a z drugiego ciągle sie ropa sączy:-(
ja też:-)hehe, a ja tam wolę chusteczki, szybko i łatwo
chociaż przy Samuelku rzeczywiście była dupka myta wodą ciepłą przy każdej zmianie pieluszki..... ale to daaaaaaawno było
teraz używamy chusteczek nivea sensitive:-)
sugar...u mnie w czwartek na wizycie wszystko pozamykane i wysoko byłoja po wizycie u gina, wsio pozamykane i wysoko hehe
takze poki co sie nie szykuje
a w poniedziałek urodziłam;-)
takze Kochana bądż czujna ;-)
jolie
Tymkowa mama
jolie Ty to masz pomysly :-) Z mezulkiem przedyskutuje Bardzo fajna jest ta ciastolina.... Anitt wyjelas mi slowa z ust jolie dzieki
Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość :-)
Pati a próbowałaś, tak jak już było wcześniej mówione, swoim mlekiem? Ja niedoświadczona, ale koleżanka mi mówiła, że jak jej synek tak miał, to przez kilka tygodni nic innego nie pomagało, a wystarczyło zakropić mlekiem i na następny dzień jak ręką odjął. Biedny Marcelek.
Sugar to obie dziś miałyśmy wizyty i dowcipne badania. U mnie też wszystko pozamykane, ale ja do tyłu prawie o miesiąc jestem.
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Witam ja juz w domu,nie mam sily na nic,donosze tylko szczegolowo,ze Patryk urodzil sie 5.11 o godz.17:20, przez cesarskie ciecie.Wazyl 3100,mierzy 54cm,juz wiem co to jest nie czuc nic od piersi w dol.Maly ma sie dobrze,ja troszke gorzej,boli mnie kregoslup w miejscu wklucia podobno ma przestac bolec ale sie zobaczy jestem na srodkach przeciw bolowych wiec nie jest tak zle,ale musze lezec i nie przesilac kregoslupa:-(,nie wspomne rany po nacieciu ale da sie wyzyc.Dziekuje za zyczenia i gratuluje tym ktore tak jak ja powitaly swoje maluchy 5.11:-);-):-).
Na dzis to tyle musze sie polozyc czekam na nastepne rozdwojone mamy:-).
Na dzis to tyle musze sie polozyc czekam na nastepne rozdwojone mamy:-).
misia oooo tylko malego nie przezieb wietrzeniem mieszkanka....
sylwia odpoczywaj kochana....
elbra jesli dobrze kojarze to malutka ma juz taka tablice do pisania wiec odpada. Ale jolie miala tez inne pomysly, z ktorych napewno skorzystam
sylwia odpoczywaj kochana....
elbra jesli dobrze kojarze to malutka ma juz taka tablice do pisania wiec odpada. Ale jolie miala tez inne pomysly, z ktorych napewno skorzystam
sugarspunsister
matka polka superstar
zobaczymy jak bedzie pati ;-)
tak naprawde juz mi wsio rybka
misia zdarza sie nawet najlepszym
sylwia witaj i dbaj o siebie
tak naprawde juz mi wsio rybka
misia zdarza sie nawet najlepszym
sylwia witaj i dbaj o siebie
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ja tylko na chwile......
mam pytanko do Anitt i nnych mamusiek z UK :-)
zalatwialyscie juz moze jakies dotacje na dziecko typu becikowe itp.?
bo ja jutro z rana mam zamiar jechac po specjalne formularze do Job Center ale nie zabardzo sie orientuje czy uda mi sie cos jutro zalatwic i ile trzeba czekac na przelew, wiecie cos moze na ten temat?
mam pytanko do Anitt i nnych mamusiek z UK :-)
zalatwialyscie juz moze jakies dotacje na dziecko typu becikowe itp.?
bo ja jutro z rana mam zamiar jechac po specjalne formularze do Job Center ale nie zabardzo sie orientuje czy uda mi sie cos jutro zalatwic i ile trzeba czekac na przelew, wiecie cos moze na ten temat?
reklama
A
Anitt
Gość
Wisienko ja wiem ze nie przysluguje mi becikowe, bo do tego trzeba juz pobierac jakas zapomoge dla zarabiajacych malo working tax credit albo child tax credit a ja tego nie mialam. Teraz dopiero jestem na macierzynskim, ale to tez sie nie liczy
Bede sie starala o jakies pieniazki moze po porodzie, ale z tego co obliczylam, to nie przysluguje mi za wiele.
entitledto
wejdz tutaj, super stronka.
Bede sie starala o jakies pieniazki moze po porodzie, ale z tego co obliczylam, to nie przysluguje mi za wiele.
entitledto
wejdz tutaj, super stronka.
Podziel się: