reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

jolie Ty to masz pomysly :-) Z mezulkiem przedyskutuje :tak: Bardzo fajna jest ta ciastolina.... Anitt wyjelas mi slowa z ust :-p :-D jolie dzieki

reklama
dobry wieczór :-)
hehe, a ja tam wolę chusteczki, szybko i łatwo :-p
ja też:tak::-)
chociaż przy Samuelku rzeczywiście była dupka myta wodą ciepłą przy każdej zmianie pieluszki..... ale to daaaaaaawno było
teraz używamy chusteczek nivea sensitive:tak::-)

ja po wizycie u gina, wsio pozamykane i wysoko hehe
takze poki co sie nie szykuje
sugar...u mnie w czwartek na wizycie wszystko pozamykane i wysoko było
a w poniedziałek urodziłam:-D:-D;-)
takze Kochana bądż czujna ;-):cool2:

martwię się tym oczkiem Marcelka
te kropelki narazie nie działają:-:)-:)-(
bidny otiwra tylko jedno oczko a z drugiego ciągle sie ropa sączy:sorry2::-(

jolie Ty to masz pomysly :-) Z mezulkiem przedyskutuje :tak: Bardzo fajna jest ta ciastolina.... Anitt wyjelas mi slowa z ust :-p :-D jolie dzieki

Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość :tak::-)

martwię się tym oczkiem Marcelka
te kropelki narazie nie działają:-:)-:)-(
bidny otiwra tylko jedno oczko a z drugiego ciągle sie ropa sączy:sorry2::-(

Pati a próbowałaś, tak jak już było wcześniej mówione, swoim mlekiem? Ja niedoświadczona, ale koleżanka mi mówiła, że jak jej synek tak miał, to przez kilka tygodni nic innego nie pomagało, a wystarczyło zakropić mlekiem i na następny dzień jak ręką odjął. Biedny Marcelek.

Sugar to obie dziś miałyśmy wizyty i dowcipne badania. U mnie też wszystko pozamykane, ale ja do tyłu prawie o miesiąc jestem.

Witam ja juz w domu,nie mam sily na nic,donosze tylko szczegolowo,ze Patryk urodzil sie 5.11 o godz.17:20, przez cesarskie ciecie.Wazyl 3100,mierzy 54cm,juz wiem co to jest nie czuc nic od piersi w dol:dry:.Maly ma sie dobrze,ja troszke gorzej,boli mnie kregoslup w miejscu wklucia podobno ma przestac bolec ale sie zobaczy jestem na srodkach przeciw bolowych wiec nie jest tak zle,ale musze lezec i nie przesilac kregoslupa:-(,nie wspomne rany po nacieciu ale da sie wyzyc.Dziekuje za zyczenia i gratuluje tym ktore tak jak ja powitaly swoje maluchy 5.11:-):-D:tak:;-):-):-D.
Na dzis to tyle musze sie polozyc czekam na nastepne rozdwojone mamy:-):-D:tak:.

misia oooo tylko malego nie przezieb wietrzeniem mieszkanka.... :shocked2:
sylwia odpoczywaj kochana.... :tak:
elbra jesli dobrze kojarze to malutka ma juz taka tablice do pisania :tak: wiec odpada. Ale jolie miala tez inne pomysly, z ktorych napewno skorzystam :-D

ja tylko na chwile......

mam pytanko do Anitt i nnych mamusiek z UK :-)
zalatwialyscie juz moze jakies dotacje na dziecko typu becikowe itp.?
bo ja jutro z rana mam zamiar jechac po specjalne formularze do Job Center ale nie zabardzo sie orientuje czy uda mi sie cos jutro zalatwic i ile trzeba czekac na przelew, wiecie cos moze na ten temat? :confused: :happy2:

reklama
Wisienko ja wiem ze nie przysluguje mi becikowe, bo do tego trzeba juz pobierac jakas zapomoge dla zarabiajacych malo working tax credit albo child tax credit a ja tego nie mialam. Teraz dopiero jestem na macierzynskim, ale to tez sie nie liczy :)

Bede sie starala o jakies pieniazki moze po porodzie, ale z tego co obliczylam, to nie przysluguje mi za wiele.

entitledto

wejdz tutaj, super stronka.

Do góry