reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
mi poloza mowila zeby przez pierwsze 2 tyg, uzywac tylko wacikow i gotowanej wody, zeby dzidzia alergii nie dostala, ze pozniej juz mozna chusteczki, ale i tak lepiej zostac z wacikami i woda. ale ja tam sobie nie wyobrazam caly czas jechac na wacikach takie to male, ze sie ubrudzic mozna :zawstydzona/y: :cool2: :-) wiec ostatnio zakupilam specjalne husteczki huggis co niby sa jak bawelna z woda, bez zapachu itd, mam nadzieje ze to ne uczuli, bo jak to miska napisala.......sa wygodne!!!

ja spadam, bo wlasnie mi kochany napsial ze bedzie za niecala godzinke, a ja jeszcze nic nie zaczelam gotowac hihi :-D :szok:

O F.CK !!! :szok: Zapomnialam!! Jutro ide z mezusiem do 3letniej Sandry... mezus jest chrzestnym. Dziewczyny podpowiedzcie co kupic takiej 3 letniej dziewczynce??
Mamy na to przeznaczona 100zl ...no jak bedzie cos 120zl kosztowalo to tez oki ;-) Nie mam pomyslow.... Babri jakas ? nie za mala ona na takie lalki?? czy jakas lale "bobas" jej kupic?? ...kurcze no....

dziewczyny wy chyba specjalnie mi o tym sexie ciagle... :-p;-)

Sobie też robimy ochotę, a co, jak nie można robić, to chociaż sobie pogadamy :-):-D:-p;-):rofl2::rofl:

mi tez tak mowili w szkole rodzenia .... ze chusteczki sa ok jak jestes poza domem
a w domu lepiej zwykla woda

mi poloza mowila zeby przez pierwsze 2 tyg, uzywac tylko wacikow i gotowanej wody, zeby dzidzia alergii nie dostala, ze pozniej juz mozna chusteczki, ale i tak lepiej zostac z wacikami i woda. ale ja tam sobie nie wyobrazam caly czas jechac na wacikach takie to male, ze sie ubrudzic mozna :zawstydzona/y: :cool2: :-) wiec ostatnio zakupilam specjalne husteczki huggis co niby sa jak bawelna z woda, bez zapachu itd, mam nadzieje ze to ne uczuli, bo jak to miska napisala.......sa wygodne!!!

ja spadam, bo wlasnie mi kochany napsial ze bedzie za niecala godzinke, a ja jeszcze nic nie zaczelam gotowac hihi :-D :szok:

Mój mąż ostatnio (po lekturze jakiegoś pisma o dzieciach): to musimy jeszcze miskę jakąś kupić, żebym mógł tam wody nalać, jak będę pupę małemu przemywał :tak::tak::tak: Poparłam Go czym się dało, bo już tym stwierdzeniem zadeklarowała się, że będzie synka przewijał.

A bb wciąga, co? :-D:-D

O F.CK !!! :szok: Zapomnialam!! Jutro ide z mezusiem do 3letniej Sandry... mezus jest chrzestnym. Dziewczyny podpowiedzcie co kupic takiej 3 letniej dziewczynce??
Mamy na to przeznaczona 100zl ...no jak bedzie cos 120zl kosztowalo to tez oki ;-) Nie mam pomyslow.... Babri jakas ? nie za mala ona na takie lalki?? czy jakas lale "bobas" jej kupic?? ...kurcze no....

Barbie to raczej nie. Mi się wydaje, że moja siostra w tym wieku dostała taką szmacianą lalkę (ok. 50cm.) i mówiła, że to jej ulubiona lalka - dziewczynka Paulinka - tak ją nazwała. Taka lalka do tulenia.

women jak mowi jolie nie nakrecaj sie
bedzie dobrze :-p

ja tez tak jak misia wole chusteczki i ignacego przecieralam nimi, na poczatek sensitiv a potem juz normalnymi :tak:

ja po wizycie u gina, wsio pozamykane i wysoko hehe
takze poki co sie nie szykuje

Jolie masz super pomysly, mi sie najbardziej podoba ta ciastolina. Dla takich dzieci podobaja mi sie tez zabawki typu klocki (najlepiej takie drewniane) lub puzzle. Bardzo rozwijajace.

reklama
Do góry