reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Women a co mozna z takimi maluchami robicAnineczko,Sabinko.Misia witam was kochane mamusie......Piszcie do nas dużo,co robicie ze swoimi pociechami bo my czytamy i sie przy okazji uczymy.
Kochac,calowac,przytulac,piescic :-);-)
Takie maluszki przesypiaja mniejwiecej 20 godzin na dobe,tak wiec pozostaje malo czasu na pogaduszki z nimi
Moj mlody wlasnie zjadl mleczko i wpadl w kolejna kimke.
Dzis pielegniarka poradzila mi,zeby jak najmniej uzywac chusteczek nawilzajacych.
A pupe przemywac gazikiem z woda.
Faktem jest ze malo uzywalam bo chusteczki te sa zimne i nie przyjemnie chyba dla dzidzi jak sie dotyka cieplego tyleczka
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi tez tak mowili w szkole rodzenia .... ze chusteczki sa ok jak jestes poza domemWomen a co mozna z takimi maluchami robic
Kochac,calowac,przytulac,piescic :-);-)
Takie maluszki przesypiaja mniejwiecej 20 godzin na dobe,tak wiec pozostaje malo czasu na pogaduszki z nimi
Moj mlody wlasnie zjadl mleczko i wpadl w kolejna kimke.
Dzis pielegniarka poradzila mi,zeby jak najmniej uzywac chusteczek nawilzajacych.
A pupe przemywac gazikiem z woda.
Faktem jest ze malo uzywalam bo chusteczki te sa zimne i nie przyjemnie chyba dla dzidzi jak sie dotyka cieplego tyleczka
a w domu lepiej zwykla woda
mi tez tak mowili w szkole rodzenia .... ze chusteczki sa ok jak jestes poza domem
a w domu lepiej zwykla woda
hehe, a ja tam wolę chusteczki, szybko i łatwo
mircia :* (dlaczego w tych buzkach nie ma buziakow??)
elbra kochana jaki humorek :-)
anineczka gazikiem z woda?? Nie pomyslalam nawet ze pupcia cieplusia a mokre chustalki przeciez zimne ;-) ...czlowiek ciagle sie uczy
kurcze piszecie dziewczyny o problemach z oczkami u maluszkow... mam nadzieje ze ten problem mnie ominie
elbra kochana jaki humorek :-)
anineczka gazikiem z woda?? Nie pomyslalam nawet ze pupcia cieplusia a mokre chustalki przeciez zimne ;-) ...czlowiek ciagle sie uczy
kurcze piszecie dziewczyny o problemach z oczkami u maluszkow... mam nadzieje ze ten problem mnie ominie
reklama
...a tak z ciekawosci to teraz te ostatnie dni nasze maluszki ile dziennie gdzies na wadze przybywaja?? bo ponoc proces wzrostu sie zmniejsza... to prawda? I jeszcze jedno od ktorego dnia maluszki juz nas widza??
Podziel się: