reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Anineczko,Sabinko.Misia witam was kochane mamusie......Piszcie do nas dużo,co robicie ze swoimi pociechami bo my czytamy i sie przy okazji uczymy.
Women a co mozna z takimi maluchami robic :-D
Kochac,calowac,przytulac,piescic :-):-D;-)
Takie maluszki przesypiaja mniejwiecej 20 godzin na dobe,tak wiec pozostaje malo czasu na pogaduszki z nimi:sorry2:
Moj mlody wlasnie zjadl mleczko i wpadl w kolejna kimke.

Dzis pielegniarka poradzila mi,zeby jak najmniej uzywac chusteczek nawilzajacych.
A pupe przemywac gazikiem z woda.
Faktem jest ze malo uzywalam bo chusteczki te sa zimne i nie przyjemnie chyba dla dzidzi jak sie dotyka cieplego tyleczka:tak:

Women a co mozna z takimi maluchami robic :-D
Kochac,calowac,przytulac,piescic :-):-D;-)
Takie maluszki przesypiaja mniejwiecej 20 godzin na dobe,tak wiec pozostaje malo czasu na pogaduszki z nimi:sorry2:
Moj mlody wlasnie zjadl mleczko i wpadl w kolejna kimke.

Dzis pielegniarka poradzila mi,zeby jak najmniej uzywac chusteczek nawilzajacych.
A pupe przemywac gazikiem z woda.
Faktem jest ze malo uzywalam bo chusteczki te sa zimne i nie przyjemnie chyba dla dzidzi jak sie dotyka cieplego tyleczka:tak:
mi tez tak mowili w szkole rodzenia .... ze chusteczki sa ok jak jestes poza domem
a w domu lepiej zwykla woda

mircia :* (dlaczego w tych buzkach nie ma buziakow??)
elbra kochana jaki humorek :-)
anineczka gazikiem z woda?? Nie pomyslalam nawet ze pupcia cieplusia a mokre chustalki przeciez zimne ;-) ...czlowiek ciagle sie uczy :tak:

kurcze piszecie dziewczyny o problemach z oczkami u maluszkow... mam nadzieje ze ten problem mnie ominie :sorry2:

reklama
...a tak z ciekawosci to teraz te ostatnie dni nasze maluszki ile dziennie gdzies na wadze przybywaja?? bo ponoc proces wzrostu sie zmniejsza... to prawda? I jeszcze jedno od ktorego dnia maluszki juz nas widza??

Do góry