reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
No widze,ze listopad nabiera tempa:tak:,ktora nastepna????

Zapomniałyście o mnie. ;-)Przecież jestem po terminie i też czekam z utęsknieniem na maluszka. Chociaż nie chcę zapeszać, ale od godziny 2 w nocy czuję dość silne skurcze (niestety są to bóle krzyżowe) mniej więcej co 20 minut i pojawiało się krwawienie ze śluzem. Juz konsultowałam to z lekarzem, zbadał, zrobił usg, KTG i powiedział, że jest to skutek skracania szyjki, która jest już bardzo mięciutka. :szok:
Trzymajcie kciuki, żeby to było to :-):-):-)

Kathe serdecznie gratuluje, Marysiu witaj na świecie!:-D:-D:-D
Sabinko trzymam kciuki, aby było szybko i w miarę bezboleśnie.

larvunia-ja to nie wiedzialam,ze ty masz cukrzyce ciazowa,no ale jak wyniki w normie to czemu nie podogadzac sobie troszke???;-)

wisienka-dziwnie dziwnie bez sabinki no ale trzymam kciuki!!
apropos kremu na rozstepy to ja cala ciaze uzywalam vichy-wiem ze drogi i wogole ale ja sie tak balam rozstepow ze stwierdzilam,ze przyoszczedze na czym innym a krem kupie-zwlaszcza,ze mam tendencje do rozstepow-no i mi sie skonczyl kilka dni temu i kupilam inny(tanszy)-masakra-mam juz 3 rozstepy a najgorsze jest to ze w mojej okolicy nie moge dostac tego kremu takze czeka mnie dzisiaj jeszcze spora wyprawa po krem,bo te krechy nad pepkiem wygladaja tragicznie!!!

women-ty nasza biznesswoman-zwolnmisz kiedys na chwilke???:-D

malinos- bedzie o.k czekamy na newsy i nic sie nie boj-dasz rade!!!!!!

no ja wyspana,ptranko nastawione,balagan po niedzieli prawie sprzatniety....
wlasnie musze to skonczyc przed wyjsciem do apteki....

reklama
Witajcie Listopadówki :-) Ja co prawda jestem z grudniówek, ale przekazuję sms-a sprzed dosłownie kilku minut od Sylwi_27:

"Jestem w szpitalu, dzidzia jest już gotowa do wyjścia, muszą mnie przebadać, może dziś mnie skroją, lub jutro. Nie wiem napewno. Jak możesz to wejdź na BB na wątek listopad i daj znać Dziewczynom i pozdrów Je"

Także daję znać i pozdrawiam;-) Wiadomości od Sylwii będę przekazywać na bieżąco...

Do góry