reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
no to podjelam radykalne kroki
zalozylam ochraniacz i przescieradlo na lozeczko malucha
tak sie tlko zastanawiam czym przykrywac malucha na noc ... i w czym powinien spac
temp. w pokoju pewnie bedzie okolo 20 stp.

brawo kolejna rozdwajajaca sie!!!!

mirka moj spal w body z krotkim rekawem a na to pajac z cienkiej bawelny
przykrywalam go tylko kocykeim

ja sie wykapalam i zaraz ide na ktg, potem jak bede miala sile do szklarza zamowic lustro do lazienki i obczaic taka szybe do prysznica ktora montuje sie na wannie
drogie to diabelstwo ale trza zakupic bo sie leje jak sie czlowiek kapie

pogoda u mnie luksusowa, sloneczko swieci i chce sie zyc

do pelni szczescia potzreba mi tylko samochodu bo jakos szybciej bym ogarnela ale mam nadzieje z juz niedlugo nabedziemy swoje 4 kola a jak dobrze pojdzie to moze nawet 8 bo jedno ukradne moim rodzicom bo maja nadprogram:-p

brawo kolejna rozdwajajaca sie!!!!

mirka moj spal w body z krotkim rekawem a na to pajac z cienkiej bawelny
przykrywalam go tylko kocykeim

ja sie wykapalam i zaraz ide na ktg, potem jak bede miala sile do szklarza zamowic lustro do lazienki i obczaic taka szybe do prysznica ktora montuje sie na wannie
drogie to diabelstwo ale trza zakupic bo sie leje jak sie czlowiek kapie

pogoda u mnie luksusowa, sloneczko swieci i chce sie zyc

do pelni szczescia potzreba mi tylko samochodu bo jakos szybciej bym ogarnela ale mam nadzieje z juz niedlugo nabedziemy swoje 4 kola a jak dobrze pojdzie to moze nawet 8 bo jedno ukradne moim rodzicom bo maja nadprogram:-p
dzieki ,
Powodzenia na ktg
a samochodu gratulacje teraz bedzie niezbedny
co do tego prysznica to nie taniej kupic zaslonke ..... ale pewnie ze szyba jest lepsza ( jezeli dobrze rozumiem to tak skladana na jeden bok wanny )

waszka - gin powiedział że pod koniec ciąży tak się zdarza i to normalne zjawisko, tylko jednym kobietkom zdarza się to poźniej innym wczesniej i w różnym stopniu.
Podobno kobietkom które mają wywoływany poród cały ten proces zachodzi w 10 min.:eek: Nie ma na to jakiejs rady specjalnej- oprócz tego paska - po prostu się stawy rozluźniają żeby dzidzius miał przez co lepek wystawić...a że boli jak chorercia.... w dzień to jeszcze pół biedy, no i zauwazyłam że jak włożę poduche miedzy kolana to jak by troche mniej boli przy zmianie pozycji i wstawaniu, ale jednak. Najbardziej jak próbuje się przekrecić i przełozyć kolano z lewej strony na prawą. :no:Jak wstaje to nie moge zrobić kroku bo mnie wszystko boli i dodatkowo jeszcze mam problem z wyprostowaniem się..no i uczucie zgrzytu jest blee...:sorry: nie wiem czy też tak to odczuwasz...

W dzień jest w miarę w porządku, ale być może to dlatego że w nocy śpimy długo w jednej pozycji..a w dzień się ruszamy.

oczywiście że ja też sie przyzwyczailam do brzuszka, ale odkąd widze te małe stopy wystające spod mojej skóry to juz bym chciała chwycić za tego małego paluszka..:rofl2:

ale sie rozpisałam... trzymam kciuki za dziewczyny i wsłu****ę sie w siebie bo... kurcze.. to już listopad...:happy:

Sugar kupuj szybkę bo zasłonki są do bani :wściekła/y: ja jestem skazana na zasłonkę :crazy:
powodzenia na ktg

Sylwia trzymam kciuki!!! Kacha informuj nas na bieżąco :tak:

Mirka ja mojego do spania wsadzam w bodziaka, skarpeteczki i śpiworek cienki bawełniany i do cyca przytulam ;-) a jak nie śpi ze mną to mu zamiast śpiworka pajacyka zakładam i przykrywam cieniutkim kocykiem :-)

reklama
Ja mam tak samo ze spojeniem,czasem jak wstaje to mam wrazenie ze mi peknie! A biodra to juz mi strzelaja jak staruszce przy kazdym poruszeniu sie.

A co do zaslony w lazience to racja, ja mam taka, a ze wanna jest dosyc waska, to czasami zaslona "przylatuje" do mnie i sie przykleja :angry: Szalu dostaje.

Do góry