reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Bira-dzis twoj wielki dzien-trzymam kciuki!!

Kochane cala noc mam nie przespana-brzuch mnie bolal i w dole mnie tak bolalo i pulsowalo -jakby dzieciatko sie caly czas pchalo do wyjscia (mialam tak wczesniej jak sie zlazilam ) i jednoczesnie sie krecilo wiec czulam jego nozki pod zebrami T ak jeczalam,ze moj M przynioslo mi poduche i se miedzy nogi wlozylam to usnelam na godzinke czy dwie.Rano wstalam bol juz nie tak mocny no ale brzuch nadal naprezony i mam wrazenie jakbym sie strula no bo tak boli,na dodatek jak sie przekrecalam z boku na bok w wyrku to takie strzykniecie uslyszalam(moze sie maluszkowi cos stalo???) i teraz czekam na ruchy maluszka a tu nic-to normalne????

reklama
sabina -ja jak widzisz czekam-przenosze napewno bo dzieciatko tylko mi w razie co dupke wypina!!!
a dzisiaj pozniej bo sama musialam sobie neta podlaczyc-wczoraj mialam troche chocki klocki z tym kompem!!

ale najbardziej sie obawiam tej niewiedzy czy to juz???
cholera wczoraj w nocy moj M sie mnie pytal co chwile czy jedziemy do szpitala-myslalam ze go zabije-no bo skad ja ma to do cholery wiedziec!!!
a na koniec rozbroil mnie pytaniem-a co z tym kurczakiem w lodowce mam zrobic jakbys pojechala???
no nie ma to jak w bolu poczucie humoru!!!

hehehe Asix niezły ten Twój:-) o kurde ale się uśmiałam:-) co z kurczakiem:-) ma facet poczucie humoru:-) hehehe
a ja jutro jade na cmentarze:-) bo doszłam do wniosku co ma być to bedzie:-) 1 to też jest dzień:-) pewnie że nie chce:-) ale lezeć mi się nie chce:-) wiec może jakoś dotrwamy 2 w 1 do drugiego:-) a potem niech sie dzieje wola nieba:-)

HHEHEH no co z tym kurczakiem ? Ale jaja !
No ja tez sie zastanawiam czy jechac na cmentarz,pewnie pojadę i pozniej na obiad z rodzinką.
Cholerka im bardziej o tym mysle to wydaje mi sie ze to bedzie jutro!

o prosze kolejna urodzila
gratulacje dla anineczki!!!!
super

do mnie w koncu dotarl koszyk z allegro! wiec juz sie piora poszeweczki etc i bedzie juz gdzie polozyc mala ufff
czekam jeszcze na kuriera ktory przywiezie nowy fotelik samochodowy dla malego i w sb zabieraja malego
my jutro idziemy na groby, mamy mojego m i babci
ale bez szalenstw powolutku i spokojnie

Sugar ja tez ide bez szaleństw:-) a najgorsze zę musze dojechać 20 km:-) ale załatwiłam sobie transport:-) nie chce mi się samochodem jechać:-)
Super że koszyk dotarł:-) wklejaj foteczki:-) jak już urządzisz:-)

Women ale przynajmniej wszystcy by zapamietali dobrze datę urodzenia Dorianka:-)

reklama
kochane poszlam sie wykapac... polezalam chyba z 30 min w wodzie z pianka, pachnace swiece i muzyczka z radia (uwielbiam tak) i zaczelo mnie pobolewac jak do okresu. Wylazlam z wody i ustac nie moglam na prosto :eek: Nie bolalo mocno, ale tak rwalo jak do okresu, wiec sie polozylam niby na chwilke... no i zasnelo mi sie. Spalam do teraz :sorry: Obudzilam sie i swiezynka! Jak reka odjol, nic nie boli i jest oki. A juz myslalam.... buuuu.... :sorry:

no wlasnie co do palenia.... to ja palilam od 15 roku zycia ...zaszlam w ciaze mialam niecale 26lat (teraz juz skonczone). Dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy gdy bylam w 2 tygodniu i jeszcze palilam jakies 2 tygodnie, wiec w 1 miesiacu ciazy palilam, od 2 miesiaca juz nie. Nawet 1 fajeczki, nic :tak: Z czego jestem bardzo dumna bo bylo ciezko! A kawka... hmm... chyba rozpuszczalna z duza iloscia mleczka nie zaszkodzi az tak... jedna dziennie. Tak mi sie wydaje...

Do góry