reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
A na spacery po cmentarzu to ja się nie nadaję. Będzie tłok, ścisk, zero wolnych ławek, ja dziękuję. Myślę, że przejdziemy się tylko na grób naszego synka, bo to blisko i stary cmentarz, gdzie nie ma takiego ścisku.

wlasnie wrocilam ze spacerku z pieseczkiem. Glupolek bawila sie kamieniem i nosek sobie zdarla do krwi... ehh... male to glupiutkie ;-)
ale buzia mi sie nei zamyka. Jem i jem... zjadlam juz jogurcik, 3bita (choc wiem ze mi niewolno, ale mialam taaaaaka ochote ze szok!) teraz pochlaniam pomarancze i dwie kiwi :zawstydzona/y: No i mysle jeszcze co by tu na obiadek zrobic. Najlepiej bedzie i najszybciej to chyba cycki z kury... :sorry:

kurcze dziewczyny z psiakami HELLP!!!!!
sluchajcie... maoja suczka od jakiegos czasu ma problem z sierscia... niby to przez to ze jada posilki z obiadu. Tak sie przyzwyczaila ze nawet niechce juz jesc suchej karmy tylko czeka na nasze "resztki". W cale to nei resztki bo robie porcje na 3 :zawstydzona/y: i w tym jest nedna porcja pieska.... wiem nasza wina, ale od jakiegos czasu juz nie dostaje naszego jedzonka tylkokupuje jej puszke mokrego zarla z piuriny. Dodaje do tego lyzke stolowa leku (nie pamietam nazwy) od lekarza frykaz ze niby ma to pomoc. No i stosuje jej to juz 2 tyg a ona nadal gubi siersc :-( Szczotkuje ja codziennie, no moze co dwa jak mi sie zapomni.... a siersci i tak pelno! Co tu robic??!! Kurde ja niechce pozniej przy maluszku walczyc z jej sierscia :-( Teraz dwa razy dziennie latam z odkurzaczem ale chcialabym by ten koszmar juz minol latanie i walczenie z fruwajacymi klakami!

reklama
Do góry