reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama

wisienka..az mi się nie chce wierzyć w to co piszesz
szczerze mówiąć pierwsze słysze żeby takie szybkie macierzyństwo było normą w UK
zanim tu nie przyjechalam tez mi sie nie chcialo wierzyc dopoki nie zobaczylam na wlasne oczy, ile mlodych mam pcha wozki dzieciece. Pozatym nie mowie ze kazda dziewczyna w wieku 15/16 jest mama, tyle tylko ze mozne je spotkac czesciej niz u nas w Polsce.

DZień dobry
Widzę ze jednak Anulka pojechała rodzić
Anulka gratuluję i czekamy na Ciebie i relacje.
ja 2w1 wiec spokojnie
Ide robić kawkę ?Ktos ma ochotę?

Tak czytam wasze wypowiedzi od 3 dni i musze stwierdzic ze ja tu chyba jedyna ktora nie pije kawy.....niechcialabym zadnej z Was urazic, bron Boze, ale nie boicie sie ze szkodzicie swojemu malenstwu? bo ja odkad zobaczylam 2 kreski na tescie to mam jakis opor psychiczny

wiesz co wisienka ja jak na początku ciaży zapytałam moją ginkę o bóle głowy to powiedziała że najlepsza jest kawa ale taka fusiasta a jak powiedziałam że mnie odrzuca to powiedziała że w takim razie pepsi:-)
wiec powiem Ci że wszędzie gdzie pisza o kawie nigdzie nie pisza że nie można a do tego my pijemy z mleczkiem puszczalską:-) wiec to już wogóle "siki ciotki weroniki" :-)
ale to moje zdanie i każdy ma prawo do swoich spostrzeżeń:-)

a właśnie apropo kawy kupiłam sobie taką fusiasta o smaku waniliowym............mówię wam jaki zapach:-) no i co z tego wypiłam 3 łyki i miałam dosć mdłości mi wróciły:-) ;-) heheh i teraz tylko jak znajomi przychodza to wszystkim wciskam i wąham:-)

ja tak naprawde jak zobaczyłam 2 kreseczki to od razu rzuciłam papieroski dosłownie od razu:-)...naszczęscie zobaczyłam je szybko i nie paliłam znowu dużo wiec aż tak cięzko nie było:-) wiem że niedobra byłam że paliłam i wogóle ale cóż głupota ludzka nie zna granic:-)

ale tu chyba mało przedciażowych palaczy było wiec nie poruszam tematu...:-) ale tak cichaczem dla tych palących:-) czasem mam ochotę na iryska mietowego:-) heheh i znowu ukazuję ludzką głupotę:-)

reklama
Do góry