reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Co do kawy to powiem tylko tyle ze jest mniej szkodliwa od herbaty
Bo kawa zawiera kofeine mniej szkodliwą niż taina którą zawiera herbata

Sabinko no ja własnie nie wiem czemu ja jeszcze nie rodzę!!!!Cholerka jasna!

Kathhe a jak tam Twoje wczorajsze zmartwienie ?
Coś wiadomo co to było?Jak sie czujesz?

ani widu ani slychu -nie mam wiecej takiego sluzu ani nic mnie nie boli:sorry: w piatek mam wizyte wiec dopytam sie lekarza czy to byl ten sluz czy nie. Polozna mi powiedziala ze czasem pod koniec ciazy zdazaja sie takie sluzy o kolorze krwi bo dziecko juz naciska glowka i macica sie przygotowuje-i ze tak moglo byc u mnie. Podobno jesli nie sa to skrzepy krwi albo silne krwawienie to nie mam czym sie martwic:happy: Teraz wslu****e sie w swoj organizm czy aby nie ma skurczy;-)

no witam kochane!!
tak sie rozpisalyscie ze pol godzinki czytam co u was od wczoraj
sabina-nie ma za co przepraszac z tymi buzkami-chociaz jak juz dostalam kwiatki to widac wszystkie zazdrosne-hehehe

apropos fajek to ja miesiac przed zajsciem w ciaze rzucilam-ciezko bylo oj,oj!!
No ale wszystko dla malenstwa, no i apropos ludzkiej glupoty -to mam czasami wrazenie,ze mi papierosy pachna-glupi czlowiek co?? ale nie chce wrocic-mam nadzieje ze sie uda!! a jezeli chodzi o kawke-to nie smiejcie sie ale ja tez moja kochana fusiasta odastawilam odrazu-teraz pije cappucino i to bezkofeinowa-moj M stwierdzil,ze to ani pod kawe nie podchodzi ani pod cappucino-no ale dla mnie pachnie i oto chodzi:laugh2:

anineczka -serdeczne gratulacje!!!!
czekamy na wiadomosci od ciebie

Asix mówie Ci co ja tu wczoraj miałam:-) wszystkie chciały kwiatki:-) heheheh
a własnie apropo miałam juz pytac się czy rodzisz czy cos że Cię tak od rana nie było aż do teraz:-)

Kathe wsłu**** się wsłu****:-)

reklama
a tak apropo rozdwajania to kilka was juz jest w kolejce:-) co terminy minęły albo są tuż tuż:-)
ja mam jeszcze 11 dni:-) hehehe wiec wczesniej jest was troche:-)

no i co???????/

Do góry