reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
hello :rofl2:
sabina puszczalska z mleczkiem?? ...wstawiam wode ;-)
anineczka ooooo a jednak! ciekawe czy juz tuli maluszka... oby :tak:

milego dnia mamuski!!!!!!

sabina widzialas ile wczoraj dziewczyn chcialo kwiatki od ciebie?? :-) hie hie hie :-D:-D:-D

ide robic sniadanko i pozniej kapiel...do pozniej kochane :*

oooo widze ze cos sie zaczelo ruszac:-) anineczka trzymamy kciuki!!!!!!!!!
u mnie nic sie nie dzieje, naszczescie:-p bo dzis idziemy zrobic ostatnie zakupy no i musze pozalatwiac sprawy na uczelni wiec DZIDZIA wstrzymaj sie do 3ciego conajmniej:-p:-p:rofl2::rofl2:

bira trzymaj sie:tak:
larvunia ja poprosze puszczalska z mleczkiem:rofl2:

i tez chce kwiatka dziewczyny:zawstydzona/y:
mojemu mezowi bardzo zadko sie zdaza dawac bezinteresownie-mowi ze nie chce zebym sie przyzwyczaila i za pare lat mu wypominala ze "kiedys to mi kwiatki dawales":crazy: jak urodze to pewnie tez nie dostane:no:

Dobra zmykam na zakupy:tak:

czołem :rofl2:
Jade na porodowke.
Skurcze regularne,bolesne strasznie no i krwawie :tak:
Do zobaczenia:-D
tak myślałam ze coś się z tych skurczy wyklaruje i anineczka pojedzie na porodówkę
Kochana,pewnie juz tulisz maleńkiego Alexandra:-D:-D:-D
czekamy na wiadomości:tak:;-)

wisienka..az mi się nie chce wierzyć w to co piszesz
szczerze mówiąć pierwsze słysze żeby takie szybkie macierzyństwo było normą w UK:-p

larvunia...stukam się puszczalską z mleczkiem:rofl2:

dzisiaj czuję się ok
zaraz po zakupy lecę
pierwsze moje wyjście od 9 dni:cool:
a jutro pojedziemy z malutkim na pierwszy spacerek na cmentarz:-)
no chyba ze padać będzie:-:)-p

reklama
pati fajnie ze u WAS oki :-) Nie moze jutro padac... :-) Milego spacerku jutro :*
kathhe a prosze Cie bardzo... puszczalska z mleczkiem <kawa> :-D
mircia heeeeej ;-)

Do góry