reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Mam jutro. Wpadłam, zeby się pożegnać na kilka dni. Na razie u mnie zero stresu. Niedawno wróciliśmy z zakupów, wiec mam już totalny błogostan:-) Nawet nie myślę o tym, ze jutro mam isć do szpitala. Jak tylko troche dojdę jutro do siebie dam znać jak poszło:-)
Trzymajcie się:-)
trzymaj sie cieplo i powodzenia .........czyli malenstwo bedzie jutro z toba SUPER

Bira trzymaj się i ucałuj jutro swoje maleństwo od nas.

Women niezłą dawkę emocji nam zafundowałaś ;-)

Aneczka, skurcze co 20 minut, o to przynajmniej coś się zaczęło dziać, jakaś odmiana od zwykłego chodzenia z brzuchem :-)

Pati spadek formy dzisiaj mówisz, dużo sił na noc i na jutro Ci życzę.

Kathe ja pewnie skontaktowałabym się telefonicznie z moją panią doktor, tak dal uspokojenia samej siebie.

Sabina chyba musisz wysłać kwiatki zbiorowo do wszystkich jeszcze nie obdarowanych, bo ja też bym chciała takie dostać, a z tego co wyczytałam nie jestem sama ;-):tak:

A ja dziś wyprałam ten kojec dla Tymka, zrobiłam szarlotkę dla męża i jedno małe pranko zrobiłam (w pralce oczywiście więc niewiele roboty) a przez resztę dnia odpoczywałam.
Zastanawiam się czy jutro nie pójść na badania. Muszę mieć wyniki na następny czwartek. A chyba zrobię to na początku przyszłego tygodnia albo w piątek, nie wstanę jutro :sorry2::hmm:

Pisałyście wcześniej o naszej klasie. Ja właśnie przeżywam oblężenie przez moich uczniów, najgorsze, że gnojki małe nie maja wyczucia taktu i wysyłają zaproszenia do mojego męża, którego oczywiście nie znają, a On się wqurza. Och dzieciaki zabawę sobie znalazły.

Właśnie sobie przypomniałam, że moja siostra ma dziś ósme urodziny, chyba na chwilę do Niej zadzwonię. Prezent daliśmy jak ostatnio byliśmy w Wałbrzychu.

Bira Good Luck jutro.
Ale masz fajnie :sorry2:

U mnie skurczy czesc dalsza.Lapia mnie cholery co jakis czas.Brzucho wtedy jest twarde jak kamien.:baffled:
Niestety przestalam liczyc co ile mi sie pojawiaja,ale napewno nie czesciej niz 20 minut.:blink:
No i lapia w kazdej pozycji :baffled:
Ale nie nakrecam sie :no:
W poprzedniej ciazy mialam kilka falszywych alarmow i nie chce podnosic rabanu :sorry2:

reklama
Bira - to jutro trzymamy kciuki!!!! Ucałuj Maleństwo i trzymaj się cieplutko!

Anineczka -trochę Cię nie było i zaczęłam myśleć,że Ty już po :-D Może tym razem? Jeśli tak to daj znać ( 0872448692), będę mocno trzymać kciuki! :tak: Ja też czuję, że nie długo, ale do soboty muszę wytrzymać, jak Teściowa przyleci, a wtedy już luz, bo będę miała z kim dzieci zostawić :tak:

Women - oj kochana, potrafisz podnieść adrenalinkę :-D:-D:-D

Kathe - to może być czop, ja tak miałam za pierwszym razem tzn. wcale nie był gęsty (nawet myślałam, że mi wody odchodzą) i zabarwiony był krwią.

Ciekawe co u Lilki ?

Do góry