reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

a co do typowych facetów to Ci powiem że mój mąż to jakis dziwny jest:-) bo on np. na walentynki potrafi mi nie dac:-) gdzie asię potem obrazam przez dzień:-) ale np. tak właśnie bez okazji często mu się zdaża:-)

reklama
ooo... no to z jednej strony to fajnie masz, tak bez okazji :tak: Ale nie przejmuj sie, moj mezus nie pamietal o moich urodzinach przez 7 lat jak bylismy para..., w 8 roku sie pobralismy i w dzien slubu sa tez moje urodzinki wiec data wygrawerowana na obraczkach jest, dzieki temu pamieta o moich urodzinach jak i o dacie slubu :sorry2::blink: he he he... po 7 latach w koncu :-p:-D

dobra kobietki ide na dluzszy spacerek z pieseczkiem, do pozniej jak cos :-)

czołem Kochane
siedzę i czytam co tam u Was
ale nie mam weny na odpisywanie:zawstydzona/y:wybaczcie
dzisiaj mam spadek formy
pewnie jutro cały dzien będę się śmiała
och hormonki szaleją,szaleją

trzymam kciuki za rozdwajanie:tak::-Dkażdej zyczę takiego porodu jak mój:rofl2:

Waszka jak tej pani 25 letniej udalo sie juz 4 dzieci urodzić ??????????????????
Co to za kwiatki wszyscy dostają a ja nie????Chyba sie obrażę .
Ja ide sie szykować i zmykam do miasta na jakąs herbatkę z malinami hie hie hie

Do pozniej albo do jutra papa

Ale dzis sie dzieje:-D:-D:-D

Sabinko, kwiatki pikne:-D:-D:-D tez chce... no moze jak urodze synka to dostane:-D:-D ...zartuje, u nas na oddzilae byl napis, ze zakaz przynoszenia kwiatow - wiec chyba dupa:-D:-D:-D

Ja na 19-ta mykam do lekarza, zupelnie nie wiem jaki jest... tyle, ze pracuje w szpitalu... no ichcialabym cosik ustalic - jak maluszek nie zechce sam sie urodzic do tego 8-9 listopada, a od 7-go zaczynam 42 tydzien... to zeby pomogli mi jakos, a nie polozyli na oddziale - jak kolezanke z sali i potem zakladali jakies cewniki, zele na szyjke i cuda... chyba wole by wtedy miec c.c., oczywiscie jak sam maluszek nie zechce sie urodzic... zobaczymy co powie...;-)

buziole:tak::tak::tak:

Witam po krotkiej przerwie, nie mialam internetu ;(
Mialam nadzieje ze sie ktoras rozdwoi, ale widze ze nic tu sie nie rusza :) Chyba jednak juz wszystkie maluszki beda listopadowe :)

Ja sie czuje swietnie, brzuch juz bardzo nisko, babki mnie zaczepiaja w sklepach i mowia ze chyba juz mi niewiele zostalo.
Oprocz dobrego samopoczucia mam jeszcze jedna dolegliwosc- mianowicie spanie!! potrafie polozyc sie o 22 wieczorem, obudzic sie na szybie siusiu o 3 w nocy, a po tym zaraz pasc, pozniej ledwo zywa reaguje na budzik mojego P i spie do 11. Wstaje na jakies 2 godzinki i pozniej znowu wyrko. Gdyby mnie nikt nie budzil to pewnie bym przespala pol dnia.

Bira a Ty przez przypadek nei masz jutro cesarki????????????????Bo tak mi sie przypomniało:-) Jak nastrój??:-)

Mam jutro. Wpadłam, zeby się pożegnać na kilka dni. Na razie u mnie zero stresu. Niedawno wróciliśmy z zakupów, wiec mam już totalny błogostan:-) Nawet nie myślę o tym, ze jutro mam isć do szpitala. Jak tylko troche dojdę jutro do siebie dam znać jak poszło:-)
Trzymajcie się:-)

Waszka jak tej pani 25 letniej udalo sie juz 4 dzieci urodzić ??????????????????
Co to za kwiatki wszyscy dostają a ja nie????Chyba sie obrażę .
Ja ide sie szykować i zmykam do miasta na jakąs herbatkę z malinami hie hie hie

Do pozniej albo do jutra papa

tu w Angli jest troche inne zycie niz w Polsce, 14 -15 letnia mama to normalka, ta moja znajoma zaczela od 15/16 bo jej najstarszy ma 8/9 a najmlodsza 1,5. Ona praktycznie co 2 lata rodzila. Wszyscy sie smieja ze z tym rozpedem to do 10 dobije. Ale i tak nie jest z nia zle, cala czworka ma przynajmmiej jednego ojca, a w UK to zadkosc. Wiekszosc kobiet ok 25-30 ma przynajmmiej 2 i kazde dziecko z innym.

reklama
bira kochana wiec duzo ZDROWKA i trzymam kciukasy za rozdwojenie :tak:
anitt Ty jak misio tylko w sen zimowy nie zapadaj :-p porod Cie czeka :tak::-D:-D:-D
anulka jak wrocisz daj znac :*

Do góry