reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Asix:-) ale za to chodze pierwsza spać:-) heheh ja śpioch jestem wieczorny:-) mogę wstać o 5 rano ale jak mam wieczór siedzieć dłużej niż do 22 to masakra:-) także ja oglądam M jak Miłość i potem spanko:-) hehhe, fakt cże obudzę sie czasami, ale to już tak na pół otwartych oczach cos zrobie:-)
LArvunia powiem Ci że fajnie że mężus Ci śniadanko zrobi:-) ja niestety zazwyczaj to jemu musze robic bo na 8 do pracy śmiga...no ale cóż:-)
Mirka ja dzis tez wysapna:-) 2 razy tylko sie obudziłam :-) ale usnęłam na szczęście

reklama
Witam wszystkie listopadowki ;-)))
Jestem tu nowa - wczoraj dopiero sie zarejestrowalam. Jestem Gosia i mam 23 lata, mojego kochanego dzieciatka spodziewam sie wg. @ 07.11 a wg. USG 24.11 i juz sie nie moge doczekac :)
zycze milego dnia, pozdrawiam

sabina szukalam galerii nie tam gdzie trzeba :sorry2:
wisienka witaj witaj ;-)

wiecie co mamuski.... ja ciagle rycze :sorry2: To przez te Wasze malenstwa! Sa takie przesliczne i tak wspaniale wygladacie :sorry2: ehhh tez juz bym chciala miec swojego przy sobie. Kurcze, no fantastyczne te szkraby, bez wyjatku.... Musze odejsc od kompa bo chyba nie przestane :sorry2:

reklama
Dzień dobry (nie) z samego rana.

Asix:-) ale za to chodze pierwsza spać:-) heheh ja śpioch jestem wieczorny:-) mogę wstać o 5 rano ale jak mam wieczór siedzieć dłużej niż do 22 to masakra:-) także ja oglądam M jak Miłość i potem spanko:-) hehhe, fakt cże obudzę sie czasami, ale to już tak na pół otwartych oczach cos zrobie:-)
LArvunia powiem Ci że fajnie że mężus Ci śniadanko zrobi:-) ja niestety zazwyczaj to jemu musze robic bo na 8 do pracy śmiga...no ale cóż:-)
Mirka ja dzis tez wysapna:-) 2 razy tylko sie obudziłam :-) ale usnęłam na szczęście

Ja właśnie też zauważyłam, że ostatnio Sabina pierwsza jest na forum :-) wcześniej jeszcze Larvunia bywała w tych porach, ale widzę, że ostatnio leń zwycięża ;-)
A co do śniadań dla męża, to mojego mama "wyszkoliła" i już w szkole średniej sam sobie je robił, więc ja mam teraz dobrze. Oczywiście czasem Mu się głośno marzy, żeby ktoś Mu zrobił kanapki do pracy, ale ja udaję, że nie słyszę :rolleyes2::rolleyes2:

Dziś mam zamiar wyprać kojec dal Tymka, który mój tato kupił w jakimś komisie (stoi u nas już od wakacji, a ja nie miałam weny do czyszczenia go).

Udanego dnia życzę wszystkim mamom, żeby pogoda nie miała na Was większego wpływu.

Do góry