reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
ja mialam mega lenia
co prawda badanie mam rzut beretem i do 10 30 ale i tak jakos nie chcialo mi sie zebrac :-p
poza tym nie kupilam tego pojemnika na mocz wiec tym sobie tez wytlumaczylam moje zmiany hehe

Dzień dobry!

Wisienka witaj:-)

Mój M. też sobie doskonale sobie radzi w przygotowaniu śniadania, ale czasami żeby zrobić mu przyjemność robie to dla niego, bo (nieskromnie powiem) robie to lepiej niż on:tak:;-)
Anulka ciekawe która z nas będzie pierwsza :blink:Mnie muli tak jak na okres od kilku tygodni, oczywiście nieregularnie, ale nic się więcej nie dzieje.:baffled:
Rozmawiałam z koleżanką, która wlała miód w moje serce opowiadając o swoim porodzie, podniosła mnie na duchu.:-D

Sugar, Women
też nie jestem rannym ptaszkiem i ciekawa jestem jak to będzie z maluszkiem :zawstydzona/y:
Ladina wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, maluchy mają jeszcze czas na przemyślenie swojego wyjścia na ten świat, nic straconego;-):-)
Ach nie mogę napatrzeć się na ten mój suwaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Dziekuje dziewczynki za zyczonka:-D:-D moze jeszcze nic straconego z dzisiejszym porodem;-)
Szkoda, ze znowu nie moge zgrac zdjec z aparatu:wściekła/y:, bo pokazalabym, Wam jak wygladaja moje stopy:szok::szok: Jakby mnie stado szerszeni zaatakowalo:baffled: Kostek juz dawno nie widac:nerd:
Ja juz mam schize co wieczor, ze sie zaczyna, wczoraj to juz prawie rodzilam;-)

wisenka : witaj ....... troche masz rozrzut z tym terminem

Dzieki za powitanie :)
Wiem ze mam rozrzut, ale co ja moge? Najpierw mi powiedzieli ze 07.11 wg @ ale jak bylam na pierwszym USG to wg. dlugosc dziecka stwierdzili ze na 24.11 wiec tego sie trzymam, bo jak patrzylam na taki diagram co mi dal ginekolog (kalendarz przyszlej mamy) to jakbym miala termin na 07.11 to pozytywny wynik testu ciazowego powinnam miec juz 01.03 a ja mialam dopiero 12.03. Pozatym jakbylam na 2 USG u innego doktora to rowniez potwierdzil ze rozwiazanie bedzie pod koniec miesiaca a nie na poczatku; a szkoda bo juz sie nie moge doczekac jak utule moje malenstwo. :-p

reklama
Do góry