reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam:-):-):-)
Ja dzis zaliczylam KTG u mojej ginki, sluchala ona, inna lekarka i jeszcze polozna - zupelnie inne podejscie niz w szpitalu... no i wszystko ok
jutro mam termin porodu czyli konczy sie 40 tydzien... nastepne KTG w srode, a potem 5-go listopada. No i jak maluszek do tego czasu nie zdecyduje sie na wyjscie to 9.11 do szpitala - to bedzie 41 t. 3 dni wiec juz wtedy beda wywolywac... hmmm, zobaczymy... poki co - po ostatnich przezyciach w szpitalu - jakos boje sie... ale juz tak pragne przytulic moje szczescie, ze mmmmmmmm
no i jutro ide do innego jeszcze lekarza - pracujacego w szpitalu, zobaczymy co wyniknie...
poki co uciekam, pa,pa
ps. bylam w galerii bobasow - cudne te Wasze pociechy:-):-):-):-):-):-):-)
Ja dzis zaliczylam KTG u mojej ginki, sluchala ona, inna lekarka i jeszcze polozna - zupelnie inne podejscie niz w szpitalu... no i wszystko ok
jutro mam termin porodu czyli konczy sie 40 tydzien... nastepne KTG w srode, a potem 5-go listopada. No i jak maluszek do tego czasu nie zdecyduje sie na wyjscie to 9.11 do szpitala - to bedzie 41 t. 3 dni wiec juz wtedy beda wywolywac... hmmm, zobaczymy... poki co - po ostatnich przezyciach w szpitalu - jakos boje sie... ale juz tak pragne przytulic moje szczescie, ze mmmmmmmm
no i jutro ide do innego jeszcze lekarza - pracujacego w szpitalu, zobaczymy co wyniknie...
poki co uciekam, pa,pa
sugarspunsister
matka polka superstar
women co do kupowania :
ja dostalam chuste bebelulu i mlody byl w niej moze z 3 razy
generalnie lezy w szafie i czeka, jak mloda zaakceptuje to ok a jak nie to pozbywam sie
co do monitora to tak jak napisaly dziewczyny jak nie ma sprecyzowanej potzreby to dla mnie to wyrzucanie pieniedzy
co do wagi: moja kolezanka przytyla 25 i jakos zrzucila
wiec Ty tez dasz rade
a tego pepka nie ma sie co bac
to jest naprawde nie takie straszne jak maluja ;-)
misia ja juz marze zeby miec plaski brzuch again
spac na plecach i na brzuchu
ja dostalam chuste bebelulu i mlody byl w niej moze z 3 razy
generalnie lezy w szafie i czeka, jak mloda zaakceptuje to ok a jak nie to pozbywam sie
co do monitora to tak jak napisaly dziewczyny jak nie ma sprecyzowanej potzreby to dla mnie to wyrzucanie pieniedzy
co do wagi: moja kolezanka przytyla 25 i jakos zrzucila
wiec Ty tez dasz rade
a tego pepka nie ma sie co bac
to jest naprawde nie takie straszne jak maluja ;-)
misia ja juz marze zeby miec plaski brzuch again
spac na plecach i na brzuchu
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek...:-)
Sugar Misia ja też chce na brzuszku.........:-):-) cholernie mi tego brakuje............:-(
Sugar Misia ja też chce na brzuszku.........:-):-) cholernie mi tego brakuje............:-(
dziendoberek!!
Sabina- czy ty zawsze musisz wstawac pierwsza???hehehehe!!
straszny ranny ptaszek z ciebie!!
wlasnie siedze przed kompem, oczy mam sklejone,wlosy jakby mnie piorun trzasnal, no i wogole siedze taka nieprzytomna-a dzisiaj mam tyle wyzwan-szok!!
zaraz pochlone moj napoj cytrynowy no i trza sie brac za ciacho i przygotowanie obiadziku no bo dzisiaj mamy gosci
a co do spania na brzuchu-to ja juz tez chce!!!!!
lece po moj napoj
Sabina- czy ty zawsze musisz wstawac pierwsza???hehehehe!!
straszny ranny ptaszek z ciebie!!
wlasnie siedze przed kompem, oczy mam sklejone,wlosy jakby mnie piorun trzasnal, no i wogole siedze taka nieprzytomna-a dzisiaj mam tyle wyzwan-szok!!
zaraz pochlone moj napoj cytrynowy no i trza sie brac za ciacho i przygotowanie obiadziku no bo dzisiaj mamy gosci
a co do spania na brzuchu-to ja juz tez chce!!!!!
lece po moj napoj
cześć :-)
ale z Was ranne ptaszki no no no....
mam lenia juz od rana, nawet sniadanka niechce mi sie isc zrobic
"mezulkuuuuu... kochanie....!!!! " hie hie gie... czasami dobrze jest byc w ciazy , takie male wykorzystanko mezulka ale ciiiii...
ale z Was ranne ptaszki no no no....
mam lenia juz od rana, nawet sniadanka niechce mi sie isc zrobic
"mezulkuuuuu... kochanie....!!!! " hie hie gie... czasami dobrze jest byc w ciazy , takie male wykorzystanko mezulka ale ciiiii...
reklama
Witam:-):-):-)
gdzie ta galeria bobasow?? Tylko widze ogolna "Galeria" i nic wiecej z galerii
Podziel się: