reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam:-):-):-)

Ja dzis zaliczylam KTG u mojej ginki, sluchala ona, inna lekarka i jeszcze polozna - zupelnie inne podejscie niz w szpitalu... no i wszystko ok:tak::tak::tak::tak::tak:

jutro mam termin porodu:szok::szok::szok: czyli konczy sie 40 tydzien... nastepne KTG w srode, a potem 5-go listopada. No i jak maluszek do tego czasu nie zdecyduje sie na wyjscie to 9.11 do szpitala - to bedzie 41 t. 3 dni wiec juz wtedy beda wywolywac... hmmm, zobaczymy... poki co - po ostatnich przezyciach w szpitalu - jakos boje sie... ale juz tak pragne przytulic moje szczescie, ze mmmmmmmm:tak::tak::tak::tak:

no i jutro ide do innego jeszcze lekarza - pracujacego w szpitalu, zobaczymy co wyniknie...

poki co uciekam, pa,pa

ps. bylam w galerii bobasow - cudne te Wasze pociechy:-):-):-):-):-):-):-)

women co do kupowania :
ja dostalam chuste bebelulu i mlody byl w niej moze z 3 razy
generalnie lezy w szafie i czeka, jak mloda zaakceptuje to ok a jak nie to pozbywam sie
co do monitora to tak jak napisaly dziewczyny jak nie ma sprecyzowanej potzreby to dla mnie to wyrzucanie pieniedzy

co do wagi: moja kolezanka przytyla 25 i jakos zrzucila
wiec Ty tez dasz rade

a tego pepka nie ma sie co bac
to jest naprawde nie takie straszne jak maluja ;-)

misia
ja juz marze zeby miec plaski brzuch again
spac na plecach i na brzuchu :-p

dziendoberek!!
Sabina- czy ty zawsze musisz wstawac pierwsza???hehehehe!! :-D
straszny ranny ptaszek z ciebie!!:tak:
wlasnie siedze przed kompem, oczy mam sklejone,wlosy jakby mnie piorun trzasnal, no i wogole siedze taka nieprzytomna-a dzisiaj mam tyle wyzwan-szok!!
zaraz pochlone moj napoj cytrynowy no i trza sie brac za ciacho i przygotowanie obiadziku no bo dzisiaj mamy gosci:tak:

a co do spania na brzuchu-to ja juz tez chce!!!!!
lece po moj napoj:tak:

cześć :-)

ale z Was ranne ptaszki no no no....
mam lenia juz od rana, nawet sniadanka niechce mi sie isc zrobic :baffled:
"mezulkuuuuu... kochanie....!!!! " hie hie gie... czasami dobrze jest byc w ciazy , takie male wykorzystanko mezulka :-p:tak::-D:-D:-D ale ciiiii... :cool2:

reklama
Do góry