reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
moja waga :sorry2:hmm... rok przed zajsciem w ciaze wazylam 48kg, w momencia gdy dowiedzialam sie o ciazy wazylam 63kg :baffled: a teraz 80kg :szok: Dlatego mam takie problemy z kregoslupem i ta cukrzyca ciazowa :zawstydzona/y:

Asix ja zawsze ważyłam około 58kg tyle ze po pracy w kasynie jak krupierka,praca nocna po roku rozregulował mi sie organizm i wszystko sie pozmieniało,waga poszła strasznie w dól i juz tak została,wiec mysle ze po ciązy tez szybko wroce do szkieletora ......

Elbra bo tak sie zastnawiałam,tyle sie słyszy o tym bezdechu przez sen,nie chce schizować i sie stresować całe noce i doglądać czy oddycha czy nie.Moze juz teraz wlasnie schizuje.

Larvunia to spore rózniece wagowe nie dziwie sie ze kręgosłup dostał popalić.Ale po ciązy wrócisz do swoich rozmiarów i pewnie bedzie dobrze.

Ale dziś sie lenie,normalnie cały dzień siedze w domku tylko po zakupy wyskoczyłam do Biedrony
Miałam dzis dwa razy gości,poprałam ale i tak sie nudzę.Ja chyba mam ADHD hehe czy jak to sie pisze.

Women, widzę, że wyjątkowo twórcza dziś jesteś :-);-)

Wróciłam ze spacerku, dobrze mi to zrobiło, bo prawie cały dzień na tyłku spędziłam:tak:
Bira jak samopoczucie przed środą? Może głupie pytanie, ale zaryzykowałam ;-):-)

Hejka widze że Woman zdominowała forum ;-)

Ines zdaje się jest na urlopie :tak:

ja dzisiaj mam mega powera, obudziłam się z takim humorem jakiego dawno nie miałam. Chciało mi się tańczyć z radości że nic mnie nie boli i że mój bebech zaczął się ładnie napinać tzn mięśnie odzyskały unerwienie i mogę go wciągnąć hehe ;-)

reklama
wow widze Misia postępy z brzuszkiem,super ja juz też bym chciała mieć mały brzuszek

Zdominowałam dziś FORUM hehe przepraszam ale tak to jest właśnie jak Women siedzi w domu!

Do góry