reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam sie cieplutko:tak::tak:

och, wczoraj wieczorem mialam pietra... zaczal "mulic" brzusio jak na okres... i troche sie zaczelam bac... choc w sumie to bym juz chciala... no ale przeszlo:shocked2::shocked2:
no a dzis termin porodu wg OM, a tym sugeruja sie wszyyyyyscy lekarze...

pozdrawiam:-):-)

reklama
zrobilam sobie przerwe w prasowaniu .........
wiecie co postanowilam sobie jak najwiecej sie ruszac to moze maluszek wyjdzie wczesniej
tak bym chciala jakis tydzien wczesniej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wczoraj na zajceiach ze SR opowiadali o przebiegu normalnego porodu
jak maluszek sie musi przekrecac itp co pokolei sie dzieje :sorry2::sorry2:
jakos to przezyje :-p:shocked2:
ale tez rozmawialismy o cesarce .... i im wiecej o niej wiem tym bardziej nie zdecydowala bym sie na wlasne zyczenie zeby ja miec
co innego jak trzeba np. medycznych powodow

pati sie wczoraj ze mnie smiala ze opadlam z sil wieczorem i ze to na pewno nie dlatego ze jestem 9m-ce ........ale ja naprawde uwazam ze to wina pogody ;-)

jolie : ciesze sie ze sie wyspalas ... nie dlugo nie bedzie nam to dane :-D

wisenka : witaj ....... troche masz rozrzut z tym terminem

Dzień dobry (nie) z samego rana.

A co do śniadań dla męża, to mojego mama "wyszkoliła" i już w szkole średniej sam sobie je robił, więc ja mam teraz dobrze. Oczywiście czasem Mu się głośno marzy, żeby ktoś Mu zrobił kanapki do pracy, ale ja udaję, że nie słyszę :rolleyes2::rolleyes2:

jolie ty to jestes normalnie udana:-D
szkoda,ze moj mial cale zycie podstawiane pod nos i ze mnie tez zrobil takiego sluzka-za to teraz jak jestem w ciazy to tez sciemniam no ale on ciagle marudzi-wiec na tym pozostaje:-D
ale UWAGA!!wczoraj wieczorkiem zrobilam mu herbatke-zapytalam cz\y ma ochote i podalam (no bo obiadow nie licze-zawsze robie nie??)

elbra a ja mam ochote cos na 3bita :huh:
asix moj tez mial cale zycie podstawiane pod nos, mamusia zawsze rozpieszczala. nie codziennie robi mi sniadanko ale robi, nawet mam niespodzianki do lozka podaje :sorry2: Wiec nie mam co nazekac na mojego mezulka. Hmm... wiecie co, bardziej sie boje ze jezeli zaniemogne po porodzie, to bedziemy same kanapki jesc tylko, bo mezus nie umie obiadkow robic :sorry2:
mircia mnie tez prasowanie czeka, podchodze do deski popatrze i odchodze w nadzieji ze krasnolodki za mnie to zrobia. Juz tak trzeci dzien mam :sorry2:
anulka no uwazaj kochana na siebie....

Dzien dobry
Ja juz po sniadanku
Ladina wszystkiego naj naj z okazji rocznicy,moze maluszek sie jeszcze skusi zeby wieczorkiem wyjść.
A co do latania przy facetach
to moj ex musial miec wszystko pod nos podstawione obiad na czas jak wraca z pracy musial stac na stole,wyprasowane ciuchy codziennie świeze,wszystko uprane wysprzątane szokkk terror.hehe
Sugar dziekjue za odpowiedz.

chcialam swoje foto wstawic w galerii ale tak jak napisane nad naszymi watkami sa jakies problemy :dry: Wiec jak cos to mam pare fotek na stronce na blogu. W podpisie adres ;-)

reklama
larvunia-tak tak wiem termin za 2 dni -ale malenstwo siedzi uparcie wiec nie wiem jak to bedzie:tak:
chociaz zestresowana jestem troszke-probuje sie czyms zajac-wlasnie ide za ciacho sie wreszcie zabrac:-D

Do góry