reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wedlug ostatniej OM mam termin na 23.11,wiec skroja mnie tydzien przed terminem.Myslalam,ze juz bedzie odwrucone bo juz jest 36 tydz,ale skoro dzisisaj zobaczyla lekarka jakie jest ulozenie to mi ustalila termin na cc,moze wszystko sie jeszcze zmieni.:happy2:

no witam kochane!!

melduje sie,bo po wariackim dniu padam na twarz,a brzuchol tak twardy,ze szok mimo ze popoludniowa drzemke tez zaliczylam!!:wściekła/y:
widze,ze szal cial na bigosik panuje a i u mnie bigosik,no ale to ostatnia rozmrozona paczucha-niestety! :-(tak wiec nie wiem co zostanie jak pojde do szpitala-chyba [powiem,zeby sobie pierogi kupili hehehehe!!:-D

sylwia-moze malenstwo sie jeszcze obroci,masz jeszcze troszke czasu:tak:

women-bez przesady z tym tyciem-fryty ci na pewno nie zaszkodza-ty pewnie i tak bylas strasznie chuda i w ciazy duzo nie przytylas-ja u doktorki weszlam na wage i przytylam 15 kilo-normalnie masakra-jeszcze 3 tyg. temu bylo 11ale to pewnie przez te moje paczki co 3 dni

No nie powiem zebym zazdrościła CC to była również rzecz której sie bardzo bałam,zdecydowanie wolę naturalny poród ale trzeba być dobrej mysli,może sie jeszcze coś zmieni i urodzisz normalnie.

Ja jutro kochane zaczynam ostatni tydzień 40 brr ostatnie 6dni,no chyba ze Dorian postanowi sobie jeszcze posiedzieć u mamy w brzuszku.

women-bez przesady z tym tyciem-fryty ci na pewno nie zaszkodza-ty pewnie i tak bylas strasznie chuda i w ciazy duzo nie przytylas-ja u doktorki weszlam na wage i przytylam 15 kilo-normalnie masakra-jeszcze 3 tyg. temu bylo 11ale to pewnie przez te moje paczki co 3 dni

Asix :-D:-D:-D:-D ja juz napisałam na odpowiednim wątku ale sie powtórzę
22kg :-D:-):-D
Z tego co przeglądałam to mam najlepszy wynik,mamy z bliźniakami tyle nie przytyły,tyle ze nie widać tak tego u mnie,bo przed ciążą ważyłam zaledwie 48kg:happy2:

reklama
women - no to nie zle;-)-to w takim razie ja nie powinnam tak panikowac;-)
no ale rzeczywiscie bylas chuuuda 48 kg-nigdy tyle nie wazylam-ale zawsze chcialam-hehe!! ale chyba przewaznie tak jest,ze jak chcesz byc chudzina to nie masz szans:tak:

ale po ciazy tez powiedzialam sobie,ze musze byc dzacha,bo nie wyobrazam sobie sie zapuscic:-p

Do góry