reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Malinois wiesz co ja sie muszę przyznać że już 3 talerze dziś zjadłam:-) i ten gar co ma być na kilka dni chyba sie skończy najpóxniej jutro:-) dobrze że troszke udało mi sie zamrozić:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mirka udanych i miłych zajęć:-)
Pati26
Mama Marcela i Samuela
uśmiałam się na maksawiecie co jesien i zima w europie jest niedozniesienia
rano mialam power'a posprzatalam dom, zrobilam zakupy , popralam
a teraz pomalu robi sie szaro i juz mi sie nic nie chce
nawet na zajceia ze szkoly rodzenia mi sie nie chce
spac mi sie nie chce . nic .... poprostu nic ...
to jest oglupiajace
mirka...jesteś niemożliwa;-)
tak to napewno wina pogody ze miałaś po południu lenia po przedpołudniowym maratonie
przecież to napewno nie fakt iż jesteś w 9tym miesiącu ciąży
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Czolem dziewczeta wlasnie wrucilam od lekarza i wiem kiedy i jak przyjdzie na swiat moje kochane dziecie.Bedzie to 15 listopada przez cc,mam sie stawic rano na 8,a dzien wczesniej na 10 na zbadanie krwi i po odpowiednie instrukcje:-(,wiec to czego tak strasznie sie balam jest juz pewnikiem.Cholera a tak mi sie marzyl porod w wodzie,no coz nie mozna miec wszystkiego,dobrze ,ze z dzidzia wszystko ok.ma 3100kg i jest zdrowe,wiec teraz to juz pozostaje odliczac czas do 15.11.
Widze ,ze i u wsa duzo sie dzialo ostatnim czasem
Kajunia no to masz przeboje,owulacja tak szybko?????Trzymam kciuki,mam nadzieje ,ze bedzie dobrze,nie zamartwiaj sie na zapas bo i tak nic to nie da.
Alescie mi narobily smaka z tym bigosem,moj tato robi najleprzy pod sloncem,a ja tu takiego nioe zrobie chyba,ze jakis pseudo bigos.
Widze ,ze i u wsa duzo sie dzialo ostatnim czasem
Kajunia no to masz przeboje,owulacja tak szybko?????Trzymam kciuki,mam nadzieje ,ze bedzie dobrze,nie zamartwiaj sie na zapas bo i tak nic to nie da.
Alescie mi narobily smaka z tym bigosem,moj tato robi najleprzy pod sloncem,a ja tu takiego nioe zrobie chyba,ze jakis pseudo bigos.
reklama
Podziel się: