reklama
Jezu jak dobrze że ja wyszłam ze szpitala na własne żądanie :
http://ww2.tvp.pl/1690,20071026587647.strona
http://ww2.tvp.pl/1690,20071026587647.strona
Misia a ty w tym szpitalu rodziłas?
dokładnie w tym w poniedziałek wyszłam a w środę podobno już były pierwsze objawy... byłam tam dzisiaj na ściągnięciu szwów ale nie na oddziale tylko na izbie przyjęć i faktycznie pustki
ja pierniczę... ale mam szczęście... Igi i ja jesteśmy zdrowi uff
A
Anitt
Gość
Misia, ale fart Widac ze cie kobieca intuicja nie opuscila
Wspolczuje tym mamom i ich dzieciaczkom :-(
Wspolczuje tym mamom i ich dzieciaczkom :-(
Olpa
Listopadowe mamy'07
Witajcie Mamusie!
Women - dziękuję ! zdrówko już OK, chyba, mam nadzieję
Misia - dobrze, że Wam nic nie jest. Swoją drogą to ja nie wiem co się w tych szpitalach dzieje. W Krakowie też teraz 4 dziewczyny po cesarce walczą z jakimś paskudztwem, a nawet podejrzenie sepsy było Cieszę się, że mnie już tam nie ma....
Ja też przestałam lubić zakupy na jakiś czas . Dziś tylko pojechaliśmy kupić fotelik samochodowy, już upatrzony i miałam dość
Mój Maciek też będzie dynią Wygląda słodko Już się środy nie mogę doczekać, ale w tym roku idą z Tatą na cukierki, bo ja się nie czuję na siłach.
Poza tym u mnie ok, domek prawie odsprzątany (nawet okna wszyskie umyłam i poprałam firanki i zasłony ), ciuszki poprane i poprasowane, torba do szpitala spakowana. Czekamy jeszcze na zamówione łóżko piętrowe dla chłopców i będe mogła Maciusia eksmitować z łóżeczka
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę !!!!
Women - dziękuję ! zdrówko już OK, chyba, mam nadzieję
Misia - dobrze, że Wam nic nie jest. Swoją drogą to ja nie wiem co się w tych szpitalach dzieje. W Krakowie też teraz 4 dziewczyny po cesarce walczą z jakimś paskudztwem, a nawet podejrzenie sepsy było Cieszę się, że mnie już tam nie ma....
To juz jest koniec!!! Koniec moich wypraw na zakupy :-(
Zwiedzilam kilka sklepow i czuje sie jakbym weszla na Śnieżke lub Mounth Everest
Pod koniec,juz prawie pod domem oblaly mnie zimne poty,nogi zaczely trzasc i myslalam,ze nie dojde.A bylam zaledwie w 4 sklepach
Jesuu
Ale ale,nie ma tego zlego...
Kupilam Antkowi stroj na Hallowen.Bedzie....Dynią
Haha juz sobie go wyobrazam w tym stroju i brechtam na glos
No i kupilam sobie swietna torbe podrozna.Ale taka mala,w sam raz na porodowke
Fakt,jest rozowa ale byla przeceniona z 16,99e na 4,99 tak wiec wzielam.
Ide na rosolek
Ja też przestałam lubić zakupy na jakiś czas . Dziś tylko pojechaliśmy kupić fotelik samochodowy, już upatrzony i miałam dość
Mój Maciek też będzie dynią Wygląda słodko Już się środy nie mogę doczekać, ale w tym roku idą z Tatą na cukierki, bo ja się nie czuję na siłach.
Poza tym u mnie ok, domek prawie odsprzątany (nawet okna wszyskie umyłam i poprałam firanki i zasłony ), ciuszki poprane i poprasowane, torba do szpitala spakowana. Czekamy jeszcze na zamówione łóżko piętrowe dla chłopców i będe mogła Maciusia eksmitować z łóżeczka
Pozdrawiam i dobrej nocki życzę !!!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-) no to pospałam w sobotę:-) hehe cóz...
cusik mnie boli brzusio ale to tak od żołądka :-) chyba po wczorajszej pizzy popitej colą:-)
Misia kurcze rzeczywiście fart ael super...biedne dzieciaczki:-( moja znajoma która ma termin na ten sam dzień co ja ma miec cesarkę 31.października i biedna sie przestraszyła bo tych wszystkich wiadomościach krakowskich ale o wrocławiu jeszcze nie słyszała...:-(
Olpa widze że dostałaś powera w sprzątaniu jak ja:-) hehe
No to życzę udanej eksmisji Maciusia do innego łóżeczka:-)
idę cos w tv pooglądać:-)
cusik mnie boli brzusio ale to tak od żołądka :-) chyba po wczorajszej pizzy popitej colą:-)
Misia kurcze rzeczywiście fart ael super...biedne dzieciaczki:-( moja znajoma która ma termin na ten sam dzień co ja ma miec cesarkę 31.października i biedna sie przestraszyła bo tych wszystkich wiadomościach krakowskich ale o wrocławiu jeszcze nie słyszała...:-(
Olpa widze że dostałaś powera w sprzątaniu jak ja:-) hehe
No to życzę udanej eksmisji Maciusia do innego łóżeczka:-)
idę cos w tv pooglądać:-)
reklama
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: