reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Kurcze, Anulka, ale stresy :/ Teraz ciesze sie ze jestem w Anglii, bo tu nie robia takich chorych jazd. Ciaza to ciaza, naturalna rzecz! A w Polsce co druga ciaza zagrozona i polowa dziewczyn na fenoterolu :confused2:

Moj maly dzisiaj mi zrobil niespodzianke i skopal mnie po lewej stronie brzucha tym razem :eek: Pomyslalam ze moze szuka sobie pozycji do porodu, bo odwrocil sie tylko wokol wlasnej osi, ale wyczytalam ze lepiej jesli nozki sa jednak po prawej stronie i synus grzecznie wrocil na swoje miejsce :) Czuje ze tam mu duzo wygodniej, bo teraz chyba nawet tanczy :)

reklama
Anulko
:szok:
trzymaj sie!

Anitt
masz racje, ze to jakas paranoja z tymi ciazami. Wczesniej przepisywali wszystkim nospe a teraz moda na fenoterol:baffled:

A u mnie lekkie krwawienie, ciekawe czy cos sie z tego rozwinie...

Witam wszystkich ja tylko na chwile:-(,od kilku dni nie czuje sie najlepiej:baffled:,w poniedzialek ide na kontrol to sie dowiem co i jak,to dam znac.
Doczytalam,o tym szpitalu Misia ale mialas szczescie:-):tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anulka to sie bidulko wycierpialas:szok:,szok normalnie!!!!!!!
Anieczka trzymaj sie:tak::sorry:.

Women jak samopoczucie????

Pozniej nadrobie reszte zaleglosci bo juz mnie kregoslup boli wracam do lozeczka i pozwole sie rozpieszczac:-).

anulka : ty bidulo .... oni wszyscy sa jacys nie normalni
zgadzam sie z dziewczynami ze w tej polsce to prawie z kazda ciaza jest cos nie tak
dlaczego oni was tak faszeruja lekkami itp
tu w austrii staraja sie dawac jak najmniej i ciaza jaki i porod powinien byc jak najbardziej naturalny

ladina : moze to juz .......ty sie juz wystarczajaco nameczylas
anineczka : brzucho boli i mam rozwolnienie ..... nono czy ty przypadkiem nie poczatek porodu ??

Hej laski,
jestem dzisiaj jak wykręcona szmata od podłogi :baffled:
łeb mnie boli i chce mi się spać... ta pogoda mnie na maksa wkurza...
Wiku łazi nerwowy, nawet mój mąż jest jakiś kosmiczny dzisiaj... :sorry:

anulka uuu ale chamówa w tym szpitalu :baffled: dobrze że wyszłaś z tej przechowalni znerwicowanych ciężarnych...

anineczko koniecznie cyknij fotkę dyni ;-) a te rozwolnienie to może już coś rusza he?

anitt no to super, chyba się dzidzia mości do porodu :-)
sylwia jeszcze troszkę, wytrzymaj ;-)

asix hehe ja też pijałam wodę z cytrynką, pomagała mi na zgagę :-)

woman i mirka
ja też schudłam na tydzień przed cesarką z 64 na 62 kg :-p

gdzie jest LARVUNIA? :szok:

A W OGóLE WIECIE JAK FAJNIE JEST NIE MIEć ZGAGI? :rofl2::rofl2::rofl2:
chciałam się pochwalić że dzisiaj ważę 54 kg, zostało mi 6 kg do zrzucenia :tak:

Misia miałas kupę szczęścia. Kurcze ostatnio coraz to nowe kwiatki wychodzą... albo Kraków, albo Wrocław...

Anulka współczuję. Tak to jest w naszych szpitalach. Trzymaj się ciepło.

Co do fenoterolu i mody na leki... Ja jestem zdania, ze lepiej dmuchać na zimne. A gdyby coś się stało do kogo mieć wtedy pretensje? Sama miałam na początku ciaży lekarza olewusa, który tylko mnie po brzuchu macał i twierdził, ze wszystko jest ok, tylko, że dzieki niemu moja ciąża skończyła by się w koncówce szóstego miesiaca. Kiedy poszłam do innego lekarza załamał się tym co zobaczył... pomijam brak głupich badań krwi czy moczu... ale oprócz tego miałam skróconą szyjkę, palcami wyczuwał główkę dziecka i miałam zarąbiste nadciśnienie. Dzięki tym "zbędnym lekom" i przewrażliwionemu lekarzowi moja mała ma się dobrze w brzuchu i już niedługo będzie ze mną.

bira : to co ja mialam na mysli to robienie wszystkiego krwi , moczu , usg , cisnienie itp ale nie szukanie czegos na sile
pewnie ze nie olno lekcewazyc zadnych symptomow ale tez nie ze z malego problemu robic od razu tragedie

reklama
czesc moje kochane!

misiu dziekuje za troske :sorry: JESTEM w 2paku ale jestem ;-):-)

kurcze mialam od rana problemy z polaczeniem sie z netem... Ponoc w calym gorzowie byl problem z GPRSem.. a ja mam internet radiowy czy cos takiego :sorry:

anulka biedulko..., dlatego ja wlasnie nienawidze szpitali :no: Wspolczuje!

a ja dzis caly dzionek przepekalam w domciu. Internetu nie mialam, mezus w pracy nic tylko spac... no i jak wczoraj pisalam to posprzatalam w domciu i spalam reszte dnia. Chyba bylo mi snu potrzeba bo spalam jak dziecko, mezus wrocil z pracy zjedlismy i czuje ze nadal chce mi sie spac:sorry: A teraz gdy chcialabym posiedziec przy komputerku to maly mi nie daje :eek::baffled: kreci sie i kreci... ciagle mi nozke wystawia pod prawe zebro :sorry: Wiec kochane jutro sie odezwe, mam nadzieje ze juz nie bede miala problemu z netem. Jak bede rodzic jak cos to dam znac esemeskiem :-D
buziaki kochane!!

Do góry