reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

To juz jest koniec!!! Koniec moich wypraw na zakupy :-(
Zwiedzilam kilka sklepow i czuje sie jakbym weszla na Śnieżke lub Mounth Everest :eek::eek:
Pod koniec,juz prawie pod domem oblaly mnie zimne poty,nogi zaczely trzasc i myslalam,ze nie dojde.A bylam zaledwie w 4 sklepach :angry:
Jesuu :baffled::baffled:
Ale ale,nie ma tego zlego...:-D
Kupilam Antkowi stroj na Hallowen.Bedzie....Dynią :-D:-D:-D:-D:-D:biggrin2:
Haha juz sobie go wyobrazam w tym stroju i brechtam na glos :rofl2::sorry2:
No i kupilam sobie swietna torbe podrozna.Ale taka mala,w sam raz na porodowke :laugh2:
Fakt,jest rozowa :-p ale byla przeceniona z 16,99e na 4,99 tak wiec wzielam.:biggrin2:
Ide na rosolek :tak:

reklama
o matko ale sie rozpisałyście:-) a ja byłam u mamy:-) wstawiłam tą wode na kawę:-) po czym zadzwoniłąm:-) i pojechałam:-) hehehhe i dopiero teraz wróciłam:-) musze nadrobić co tam naskrobałyście:-)

bira- serdeczne dzieki za odpowiedz jezeli chodzi o imie macius-to prawda,co mam sie sluchac innych (tesciowej) ;-) teraz moj mezczyzna chodzi i mowi do brzucha -maciusiu,chociaz do konca nie mamy pewnosci ze to chlopiec,no ale chlop mi sie uparl:tak:

ja wlasnie po zakupach-no masakra dzieciatko tak mnie trzaskalo,ze myslalam,ze nie dojde-a z zakupow wracalam jak wielbladzik-plecaczek na plecach i dwie siaty w lapkach,no i brzuchol z przodu -musialam bardzo komicznie wygladac:-D-tak wiec anineczka-wiem co czujesz z tym lazeniem :tak:

dobra kobitki ja musze obiadzik przygotowac,tak wiec,papapapapaapa!!

Anitt Kathhe
Najbardziej oslabia mnie to, ze juz nie moge kompletnie lazic i z Victoria nie wychodze na spacer:baffled: Bruno ja zabiera po pracy na przechadzke, ale jak wraca o 18 to nie moze z nia juz tak dlugo polazic...strasznie mi z tym zle...

Anineczko
czekamy na zdjecia Antka-Dyni:-D
Mnie maz namowil w zeszly weekend na spacer po centum handlowym, powiem, ze bylam nie lada atrakcja;-) Nie wiem czy ze wzgledu na rozmiar brzucha czy na to, ze poruszalam sie jak ciezarna slonica;-)

Asix
co tak pozno obiadek;-)?

Sabinko
no to Ci dzionek minal;-):-D A kto sie rozdwoil;-)??

Sabinko
ja bede usilnie nad tym pracowac w weekend razem z mezem;-);-) Bo juz oboje mamy dosc, Bruno chce w koncu isc na urlop;-)

Milego wieczoru dziewczynki!!!

reklama
ojejku...ale czytania mam od rana :eek::-D

u mnie myslalam ze bedzie to leniwy dzionek a tu prosze niedawno do domku wrocilam :rofl2: Troche tu troche tam i czas zlecial :-) Jutro za to bede sie nudzic pewnie. Mezus idzie do pracy na 13,00 i do 22.00 bede sama z pieseczkiem :-( No nic wezme sie za sprzatanko mieszkania. Jeeeeeeejku jak ja bym chciala juz urodzic!
Dobra moje drogie ide poczytac co tam u Was i za kolacyjke sie biore....

Do góry