reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

ja po drzemce i kąpieli siedze i pije kawkę
jakos za sprzatanie sie nie moge wziąść
zaraz ide robic zupkę ogórkową mniami
Sugar hehe głównie wywołują wojny domowe ehehe
Anineczka witaj kochana
Kathhe to miłego urodzinowego romansowania

Kochane ja według USG mam na jutro termin hehe a nic sie nie zapowiada

reklama
dlatego chyba zaraz pojde wydac troche pieniedzy coby sobie humor poprawic

tylko kuzwwa teraz tyle fajnych spodni innych ale jak ma to kupic jak ni cholery nie moge tego teraz zmierzyc
bsz niech juz bedzie po i znowu niech mam normalny brzuch :cool:

ja po drzemce i kąpieli siedze i pije kawkę
jakos za sprzatanie sie nie moge wziąść

Kochane ja według USG mam na jutro termin hehe a nic sie nie zapowiada

no ja mam dokladnie to samo:laugh2:
Wlasnie jestem po drzemce,pije kawke i nie chce mi sie wziac za sprzatanie-o boziulku a tu jeszcze zakupy:no:
Mam takiego lenia ze szok,ale spalo mi sie wysmienicie:tak:

Sugar-ja wlasnie niedawno zakonczylam wojne z moim mezczyna-3 dni trwala,bo i on uparty ,a ja poweidzialam,ze nie popuszcze-ale zgadzam sie z toba -to podgatunek;-)
apropos zakupow to nawet nie wchodze do tych z ciuchami,bo tylko mi sie humor psuje:tak:

No to ja mam w domu jakiś nadgatunek. Pierwszy wybacza, aż mi czasem głupio, bo ja chce się pogniewać dłużej ale nie mam podstaw, rzadko zaczyna kłótnie, wszelkie uwagi znosi z pokorą... ja to wredna przy nim jestem.

zawsze mozna pobawic sie troszke delikatniej bez dokladnej lustracji :-p:-p:-p:-p
a no mozna mozna:-)

Hej dziewczynki!
ciagle mnie wywala z BB, nie wiem czemu??
Ja nadal w ciazy... juz mam dosc...ufff:eek:
mnie tez ciagle wywala:wściekła/y:
podziwiam cie ladina ze jeszcze jakos zyjesz:-p ja juz ledwo a ty to nawet sobie nie potrafie wyobrazic co przechodzisz

jolie no to dobrze trafilas kochana:tak:my z moim mezulkiem czasem tez sie klocimy i powiem szczerze ze chyba on tez czesciej przeprasza,chociaz... no nie wiem ...:-)oboje jestesmy strasznie uparci;-)

reklama
Do góry