reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

O bira, jesteś właśnie myślałam co u Ciebie :-).

Jestem, jestem:-):-):-) Podczytuję, bo jakoś weny nie mam na pisanie;-) Przygotowuję się psychicznie do środy i do tej cesarki nieszczęsnej, choć cały czas mam nadzieję, ze młoda jednak będzie grzeczna i się przewróci. Chociaż podobno już male szanse ku temu mamy...

Uciekam na razie, muszę ogarnąć mieszkanie...:baffled:

reklama
Jestem, jestem:-):-):-) Podczytuję, bo jakoś weny nie mam na pisanie;-) Przygotowuję się psychicznie do środy i do tej cesarki nieszczęsnej, choć cały czas mam nadzieję, ze młoda jednak będzie grzeczna i się przewróci. Chociaż podobno już male szanse ku temu mamy...

Też tak słyszałam niestety na tym etapie jest trochę późno, ale wszystko może się zdarzyć, poza tym cesarka nie taka straszna, spójrz na misie jak ona świetnie sobie radzi po cesarce. Będzie dobrze, myśl pozytywnie i się nie denerwuj, bo mała to czuje:-);-).
Ja też idę troszkę posprzątać i smażyć naleśniczki.

Dzien dobry kochane, dla mnie dzien sie dopiero zaczal :hmm:
Ide poczytac jak sie czujecie, bo znow o poranku doszlo pare ladnych stron tekstu :)
Ja mialam sie zabrac za sprzatanie, ale troche sie boje czegos wywolac, wiec poczekam az P wroci i go wykorzystam ;)

Elbra- snilas mi sie dzisiaj, ze ty bylas nastepna :)

ale zescie naprodukowaly :-p

sabina
ja nie mam poki co przeczuc jeszcze i chyba dobrze
ale nic nie wiadomo
Ignacy urodzil sie dokladnie w terminie wiec gin powiedzial ze teraz tez nie powinno byc jakichs duzych odstepstw
ale tym razem nie mam terminu z OM tylko z usg ew z daty poczecia
no nic, zobaczymy

z innej beczki rano poklocilam sie ( jak nigdy tego nie robie) z moim lubym, generalnie myslalam ze wyrzuce go przez okno
bsz bsz bsz faceci to czasami podgatunek ludzki
skad im sie bierze ta hardosc i upartosc
nic dziwnego ze to faceci wywoluja wojny
grrr

witajcie mamusie
ja wlasnie wrocilam z zajec na uczelni-do domu jechalam dwoma zapchanymi autobusami:sorry: wiekszosc to studenci i zaden-nie wazne czy chlop czy baba nie ustapili miejsca- studenci-niby inteligencja a tu takie matoly:rofl2: dopiero jakas starsza pani poprosila jakas laske zeby mi ustapila miejsca:wściekła/y: czemu mlodzi sa tacy glupi:sorry:

Dzis obudzilam sie ze spuchnietymi palcami, juz wiem przynajmniej co to znaczy:-p
z innej beczki rano poklocilam sie ( jak nigdy tego nie robie) z moim lubym, generalnie myslalam ze wyrzuce go przez okno
bsz bsz bsz faceci to czasami podgatunek ludzki
skad im sie bierze ta hardosc i upartosc
nic dziwnego ze to faceci wywoluja wojny
grrr
hehe no sugar niestety to podgatunek:-p;-)

wszystkie jeszcze sie odzywaja a co z lilka i anineczka??????????? halo halo DZIEWCZYNKI:-)

dzis urodzinki mojego meza ale mala raczej sie nie kwapi do wyjscia jako prezent:-p
tesciowie nie przyjezdzaja jednak bo ich drugi syn-4ro letni Kacperek ma ospe, biedaczek. Czyli wieczor spedzamy romantycznie i SAMI:-D moze uda mi sie nawet meza uwiesc:-p on sie strasznie boi sexiku -nie chce wywolac porodu no i boi sie o dzidzie, ehhhhh a ja tu usycham...:sorry:;-)

reklama
Hej Dziewczynki

Melduje ,ze dalej 2w1 :sorry:
Dziekuje za troske,mile to ;-);-)

Ja zaraz lece na zakupki,w poniedzialek u nas Hallowen i trzeba dzieciakom kupic straszne stroje :eek::-D

Moje skurczyki i parcie dzidziusia na cipcie ustapily :baffled:
Nawet lekarz stwierdzil,ze mlody jeszcze sie nie wbil w kanal :no:

Poczytam co u Was jak wroce :-)

Do góry